szyszka.fr Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Danusia12 napisał(a):Asiorka zrobi zdjęcia, to chociaż sobie oglądniesz. A jak juz przyjedziesz to Ci na miotle jedną przywiezie, żeby pokazać :lol: to jest mysl!!!:evil_lol: Danusia12 napisał(a):A Ty masz wszystko na głowie - dużo jak dla krasnala :shake: za dlugo (rok prawie) i za duzo, z glowy sie wylewa jakos to bedzie Danusia12 napisał(a):Nowy Asior - no nie :evil_lol: :diabloti: :loveu: super avatarek!! :loveu: Quote
Asior Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 aaa tooo :D nie nowy bo cały czas na poczatku taki był, tylko na święta zmieniłam :) Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Asior napisał(a):znaczy jak nowy???? o so cho????? Taki jakis różowy - co masz różyczkę????:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 szyszka.fr napisał(a):to jest mysl!!!:evil_lol: za dlugo (rok prawie) i za duzo, z glowy sie wylewa jakos to bedzie super avatarek!! :loveu: Będę nudny jak powiem, że współczuję. Ale wiem, że kobiety nie są wcale płcią słabą :shake: :loveu: A avaterek jest super-asiorowski :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Asior napisał(a):menrzuś, szyszka - :loveu: A nie marudź :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Asior napisał(a):aaa tooo :D nie nowy bo cały czas na poczatku taki był, tylko na święta zmieniłam :) Ale ja jestem na dogo od 30.12. A tak w ogóle to długo świętujesz :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ale mi net miele - Asiorka zekranuj sie jakoś, cycuś takiego, bo pisac nie ma jak!!!:angryy: :diabloti: Quote
AgaiTheta Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 ...i jak ja mam to teraz przeczytać wszystko Buziaki! Quote
Asior Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 menrzus noo co ja poradze, ze Twój komp na mnie leci Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='AgaiTheta']...i jak ja mam to teraz przeczytać wszystko Buziaki! Ja tez nie wiem jak, a streszczać nie będę, bo już raz oberwałem :evil_lol: Kiedy zapalisz zielone światłko? Też buziaki :) Quote
szyszka.fr Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Danusia12']Będę nudny jak powiem, że współczuję. Ale wiem, że kobiety nie są wcale płcią słabą :shake: :loveu: A avaterek jest super-asiorowski :diabloti: zalezy od dnia jest cool-asiorkowy:lol: [quote name='AgaiTheta']...i jak ja mam to teraz przeczytać wszystko Buziaki! no nareszcie! :lol: Witam Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Asior']menrzus noo co ja poradze, ze Twój komp na mnie leci Czekaj, podkręcę fire wall, może pomoże :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 szyszka.fr napisał(a):jest cool-asiorkowy:lol: no nareszcie! :lol: Witam Właśnie - nareszcie!!! Otworzyła ten wątek i go opuściła :-( Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 zalezy od dnia Nie, nie - zawsze :cool1: Quote
szyszka.fr Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Danusia12 napisał(a):zalezy od dnia Nie, nie - zawsze :cool1: czasem to my bezbronne istotki jestesmy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 szyszka.fr napisał(a):czasem to my bezbronne istotki jestesmy:evil_lol: Ale teraz zasunęłaś :lol: Wy? Bezbronne?? Jesteście miękkie jak gąbka, a zarazem twarde jak kamień :cool3: Quote
Asior Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :sleeping: :candle: dobranoc kochani ...ide spaćku...... Quote
szyszka.fr Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Danusia12']Ale teraz zasunęłaś :lol: Wy? Bezbronne?? Jesteście miękkie jak gąbka, a jak kamien? tylko gdy trzeba:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Asior napisał(a)::sleeping: :candle: dobranoc kochani ...ide spaćku...... Trzymaj sie Asiorku..... i słodkich snów. Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 szyszka.fr napisał(a):[quote name='Danusia12']Ale teraz zasunęłaś :lol: Wy? Bezbronne?? Jesteście miękkie jak gąbka, a jak kamien? tylko gdy trzeba:diabloti: Wiem, o tym właśnie mówię :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dobra dziewczyny - dzisiaj też będzie dzień. Dobranoc Wam. Quote
szyszka.fr Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Danusia12 napisał(a):[quote name='szyszka.fr'] Wiem, o tym właśnie mówię :evil_lol: komputer szaleje i mi sie wcina w posty:evil_lol: mialo byc: jak kamien? tylko gdy trzeba :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 szyszka.fr napisał(a):[quote name='Danusia12'] komputer szaleje i mi sie wcina w posty:evil_lol: To Asiorka :loveu: Quote
Recommended Posts