Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niesamowicie cieszę się z adopcji Simki :') łezka w oku się zakręciła! Jak najwięcej takich wieści i takich adopcji!
Teraz niech szczęście Jokusi jeszcze dopisze :)

Posted

Niesamowicie cieszę się z adopcji Simki :') łezka w oku się zakręciła! Jak najwięcej takich wieści i takich adopcji!
Teraz niech szczęście Jokusi jeszcze dopisze :)

i do tego śpi na kanapie a po spacerze daje sobie wycierać łapki:)Przytula się do pani i nie odstępuje jej ani na krok.

Posted

Livi to przepiękna siłaczka:) dziś wyrwała z  metalowego zawiasu  mocną smycz, ale całe szczęście iż jest posłuszna to jak się troszkę wybiegała ...przyleciała na zawołanie.Poza tym ...energiczna i kochana:)

Marzenko napisz, że tylko do domu z mieszkaniem w środku. Inne opcje nie wchodzą w rachubę. ma ok 3lat.

209ssc4.jpg

2q3nbqd.jpg

2w31850.jpg

ofmump.jpg

352raxf.jpg

Posted

35388au.jpg

2zf1pqa.jpg

Livi miała bardzo duże kołtuny , czerwoną farbę na karku , głowie i taki mały dodatek obrożę przeciw pchelną...

afera była nie u nas tylko w innym schronisku...nawet były przepychanki i policja. 

Posted

Raaany, jaka ona piękna. Ostatnio mi się ONki zaczynają podobać :p

Posted

Livi jest piękna !

a mi się onki zawsze podobały i kiedyś chcemy onka mieć...teraz stwierdziliśmy jednak, że na trzeciego psa onek się nie nadaje...bo by w łóżku za mało miejsca na nas zostało :P

Toteż mamy Licho ;)

ze schroniskiem zawsze same kłopoty...no ale Ross już u was, to dom znajdzie pewnie raz dwa ;)

ponawiam pytanie, bo nie wiem czy nie przeoczyłaś przypadkiem - w środę będę mieć chwilę na ogłoszenia - każdy psiak na olx - napisz tylko mi jakie preferujesz miasta i kogo ewentualnie nie ogłaszać ;)

Posted

Raaany, jaka ona piękna. Ostatnio mi się ONki zaczynają podobać :P

tak....mnie też urzekają:) Szczególnie swoją mądrością i oddaniem  jak  ma Abba i miała moja Rozinka.

Ale we wszystkich rasach jest tak,że są wyjątki od reguły...

Marzenko proszę dopisz,że w przypadku Livi zapraszamy po nią  do nas na miejsce.

Posted

ponawiam pytanie, bo nie wiem czy nie przeoczyłaś przypadkiem - w środę będę mieć chwilę na ogłoszenia - każdy psiak na olx - napisz tylko mi jakie preferujesz miasta i kogo ewentualnie nie ogłaszać ;)

jak zwykle kochana i pomocna:) Dam Ci jutro znać...mogę jakoś zadzwonić?

Posted

czyli, że chcecie ją gdzieś blisko siebie, czy dom może być dalej, ale musi sam przyjechać?

rozumiem, że nie chcesz nalotu telefonów typu - przywoźcie mi psa ?

Posted

czyli, że chcecie ją gdzieś blisko siebie, czy dom może być dalej, ale musi sam przyjechać?

rozumiem, że nie chcesz nalotu telefonów typu - przywoźcie mi psa ?

Dokładnie.... chcę przecedzić telefony. 

Wczoraj o szczeniaki miałam prawie 70 telefonów a tylko 3 wydałam:(

Posted

ludzie bywają:

a ) strasznie namolni

b ) strasznie nieodpowiedni

c ) i na szczęście zdarza się paru normalnych ;)

współczuje Ci tych telefonów...i tylu szczeniaków - ale o tym to już chyba wspomniałam kiedyś ;) 

Posted

Ja dlatego nie lubię wyadoptować szczeniaków. Wtedy najwięcej idiotów dzwoni, aż czasem się zastanawiam skąd się tacy biorą?

Posted

Tysia najgorsze jest, że nie dość, że tacy się biorą, to jeszcze mają dzieci...w większości przypadków z taką samą głupotą i nie powiem czym...