paulina02 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Widzisz ten piesek podszedł do smochodu do ręki , my tamte karmimy już od lata i na metr nie podejdą ich zdjęcia są robione aparatem co przybliża .Ta sunia ucieka na widok człowieka nawet nie trzeba iść w jej strone:shake: , to trudny przypadek .. Quote
paulina02 Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Pieski sa dziś byłam u niech w lesie rowerem w jedną strone gdzieś 5km ale zmarzłam a z powrotem jak jechałam to już zimna nie czułam , najadły się trzymają sie beczki .Mam styropian folię wszystko jutro zrobię im taką min.bude i zawieziemy samochodem .Troche to trwa bo się nie wyrabiał i jeszcze ta sunia po wypadku przez to tak mi mozolnie idzie ale najedzone są zawsze dostają co drugi dzień , ładnie wyglądają .Dziś szczeniak na mnie ujadał bo byłam rowerem coś mu nie pasowało a mamuśka zwiała ale potem zawsze przyjdzie się najeść , dziś już nie czekałam aż przyjdzie bo było mi zimno .... Quote
lonka1 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Idzie mróz dzisiaj ma być ponoć -16 stopni ,paulina nie masz tam jeszcze kogoś kto by ci pomógł,albo kogoś kto bardzo blisko ciebie mieszka . Quote
paulina02 Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Lonka bude dzis zrobiłam , wstawię zdjęcia i jutro rano ze znajomą ją zawieziemy .Pieski trzymają sie teraz przy tamtej beczce pewnie na zmiane tam wchodzą .....Od jutra będą miały ciepełko teraz już nie dam rady bo musze jechać do weta ... Quote
paulina02 Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [IMG]http://img594.imageshack.us/img594/8229/zdjcie0705g.jpg[/IMG] [IMG]http://img818.imageshack.us/img818/5817/zdjcie0708e.jpg[/IMG] [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/9703/zdjcie0709.jpg[/IMG] coś takiego jutro zawiozę . Quote
lonka1 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ale super buda ,dziękuje i przepraszam że tak marudzę ,wiem że napewno masz duzo roboty. Quote
paulina02 Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='lonka1']Ale super buda ,dziękuje i przepraszam że tak marudzę ,wiem że napewno masz duzo roboty.[/QUOTE] Wcale nie marudzisz i nie masz za co przepraszać , jutro już będą ją mieć chyba nieźle co...;) Quote
paulina02 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Więc buda ze styropianu zawieziona dzisiaj , znajomej nie weszła do samochodu załatwiłam inny ;) zrobiłam zdjęcie telefonem ale telefon się psuje córa nie moze przenieś zdjęcia .Jutro zabiorę aparat i zrobie zdjęcia nim .Mam nadzieje że pieski wejdą , wystraszyły się dziś jak tachałam to pudło .....Dziś mam nadzieje możemy spać spokojnie jak wejdą na pewno będzie im cieplej .Są zawsze bardzo głodne chyba przez ten mróz , bo nawet mamuśka po chwili przybiega ..... Quote
lonka1 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Super ,bo dzisiaj taki mróz znowu ,przed chwilą byłam z moimi psami na dworzu uciekały do domu z zimna szybciutko.Pozdrawiam. Quote
paulina02 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [IMG]http://img23.imageshack.us/img23/2121/dscf7549a.jpg[/IMG] Quote
paulina02 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Beczka tak przymarzła ze nie mozna jej w ogóle ruszyć .W ten karton jeszcze włożyliśmy koc.. Quote
terra Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Super buda. W niej na pewno będzie psinkom ciepło. To u Was nie ma wcale śniegu? Quote
border collie Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 jak widać...Tylko straszny mróz.Biedne psiska Quote
paulina02 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Śnieg zastał tylko miejscami a mróz jest okropny.... Quote
terra Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Biedne psiątka, mam nadzieję, że skorzystały z budy. Ze śniegiem zawsze jakoś zaciszniej. Quote
paulina02 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Pieski się tam kręcą słoma udeptana więc chyba wchodzą i tak maja pewnie lepiej jak nie jeden u gospodarza na krótkim łańcuchu i może jeszcze przy beczce ;( Quote
terra Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 To dobrze, że psiaczki korzystają z ciepłej budki. Quote
Ada44 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 -Witaj Paulina, dopiero doczytałam....przyślij mi proszę adres - wyślę suchą karmę dla piesków - ok 7 kg Orijen mam w worku...a buda super , zadzwonię jutro do bydgoskiego schroniska i zapytam, czy mają do wypożyczenia dużą klatkę samołapkę dla psów.....będę w kontakcie... Quote
paulina02 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Pieski dziś były głodne zobaczyły samochód to podbiegły były może ze 6m , a szczeniak tak się cieszył merdał ogonkiem on by już był przy nas ale ciągle spogląda na mamuśkę .Mamuśka taka śliczna jest i malutka , pojadły sobie ciepłego i dałam im ciepłego rosołku ale nie za słonego , w beczce uleżone a w budzie koc pościągany więc na pewno korzystają z nich .Zawsze jakieś schronienie , tylko się martwie że mamuśka dostanie prędzej czy później cieczkę i co wtedy.... Quote
terra Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Kurczę, może do tego czasu mamuśka się przekona do człowieka i uda się ją złapać. Quote
paulina02 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Ona raczej się już nigdy nie przekona tak mi się wydaje jezdźimy tam od lata , na początku słyszeliśmy że są psy wyrzucone zostawiałyśmy jedzenie nawet ich nie widziałyśmy tak było kilka tygodni , po tem zaczeły szczekać a teraz je widzimy ale to wszystkko trwa u nich tygodnie .Mamuśka bardzo do ludzi zrażona ;( Quote
ata Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Buda fajna, tylko otwór powinien być z boku , pozdrawiam:) Quote
paulina02 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 [quote name='ata']Buda fajna, tylko otwór powinien być z boku , pozdrawiam:)[/QUOTE] Z boku wyszło jak wyszło zawsze coś jest ......... Quote
Recommended Posts