Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzisz ten piesek podszedł do smochodu do ręki , my tamte karmimy już od lata i na metr nie podejdą ich zdjęcia są robione aparatem co przybliża .Ta sunia ucieka na widok człowieka nawet nie trzeba iść w jej strone:shake: , to trudny przypadek ..

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieski sa dziś byłam u niech w lesie rowerem w jedną strone gdzieś 5km ale zmarzłam a z powrotem jak jechałam to już zimna nie czułam , najadły się trzymają sie beczki .Mam styropian folię wszystko jutro zrobię im taką min.bude i zawieziemy samochodem .Troche to trwa bo się nie wyrabiał i jeszcze ta sunia po wypadku przez to tak mi mozolnie idzie ale najedzone są zawsze dostają co drugi dzień , ładnie wyglądają .Dziś szczeniak na mnie ujadał bo byłam rowerem coś mu nie pasowało a mamuśka zwiała ale potem zawsze przyjdzie się najeść , dziś już nie czekałam aż przyjdzie bo było mi zimno ....

Posted

Lonka bude dzis zrobiłam , wstawię zdjęcia i jutro rano ze znajomą ją zawieziemy .Pieski trzymają sie teraz przy tamtej beczce pewnie na zmiane tam wchodzą .....Od jutra będą miały ciepełko teraz już nie dam rady bo musze jechać do weta ...

Posted

[IMG]http://img594.imageshack.us/img594/8229/zdjcie0705g.jpg[/IMG]
[IMG]http://img818.imageshack.us/img818/5817/zdjcie0708e.jpg[/IMG]
[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/9703/zdjcie0709.jpg[/IMG]

coś takiego jutro zawiozę .

Posted

[quote name='lonka1']Ale super buda ,dziękuje i przepraszam że tak marudzę ,wiem że napewno masz duzo roboty.[/QUOTE]

Wcale nie marudzisz i nie masz za co przepraszać , jutro już będą ją mieć chyba nieźle co...;)

Posted

Więc buda ze styropianu zawieziona dzisiaj , znajomej nie weszła do samochodu załatwiłam inny ;) zrobiłam zdjęcie telefonem ale telefon się psuje córa nie moze przenieś zdjęcia .Jutro zabiorę aparat i zrobie zdjęcia nim .Mam nadzieje że pieski wejdą , wystraszyły się dziś jak tachałam to pudło .....Dziś mam nadzieje możemy spać spokojnie jak wejdą na pewno będzie im cieplej .Są zawsze bardzo głodne chyba przez ten mróz , bo nawet mamuśka po chwili przybiega .....

Posted

-Witaj Paulina, dopiero doczytałam....przyślij mi proszę adres - wyślę suchą karmę dla piesków - ok 7 kg Orijen mam w worku...a buda super , zadzwonię jutro do bydgoskiego schroniska i zapytam, czy mają do wypożyczenia dużą klatkę samołapkę dla psów.....będę w kontakcie...

Posted

Pieski dziś były głodne zobaczyły samochód to podbiegły były może ze 6m , a szczeniak tak się cieszył merdał ogonkiem on by już był przy nas ale ciągle spogląda na mamuśkę .Mamuśka taka śliczna jest i malutka , pojadły sobie ciepłego i dałam im ciepłego rosołku ale nie za słonego , w beczce uleżone a w budzie koc pościągany więc na pewno korzystają z nich .Zawsze jakieś schronienie , tylko się martwie że mamuśka dostanie prędzej czy później cieczkę i co wtedy....

Posted

Ona raczej się już nigdy nie przekona tak mi się wydaje jezdźimy tam od lata , na początku słyszeliśmy że są psy wyrzucone zostawiałyśmy jedzenie nawet ich nie widziałyśmy tak było kilka tygodni , po tem zaczeły szczekać a teraz je widzimy ale to wszystkko trwa u nich tygodnie .Mamuśka bardzo do ludzi zrażona ;(