paulina02 Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Szczeniak jest w lesie , a mamuśka ma się dobrze w czwartek była u weta na z ciągnięcie szwów , nie jest agresywna ale jeszcze wciąż nadal wystraszona ......Chyba będe musiała zacząć ją brać pod pache i troche chodzić po działce bo ona wciąż w altanie sama .Nie chce jej jeszcze puszczać na wybieg aż się do mnie przyzwyczai i bedzie podchodziła jak ją zawołam .Wet założył jej książeczkę i wpisał imie Jagoda ;) Quote
Marycha35 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ha, Jagoda, ładnie:) Szczylek musi dać radę, aby do wiosny! Quote
Nadziejka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/aaaaaaaaaaaaaa/57mininatalmagiagifs.gif[/IMG][COLOR=#daa520][FONT=comic sans ms][SIZE=3]Spokojnych , Zdrowych Swiateczek:iloveyou::x-mas::tree1:Tobie Paulinko , Caluniej Twej Rodzince :Dog_run::kociak::kociak::kociak: cudnych czterolapenkow[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/milosne_65.gif[/IMG][/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
paulina02 Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='ewa gonzales'][IMG]http://supergify.pl/images/stories/aaaaaaaaaaaaaa/57mininatalmagiagifs.gif[/IMG][COLOR=#daa520][FONT=comic sans ms][SIZE=3]Spokojnych , Zdrowych Swiateczek:iloveyou::x-mas::tree1:Tobie Paulinko , Caluniej Twej Rodzince :Dog_run::kociak::kociak::kociak: cudnych czterolapenkow[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc gify/milosne_65.gif[/IMG][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Ewuś dziękuje moje i inne czterołapki są wszystkie cudne :multi:a to dla was :tree1::x-mas: Quote
Marycha35 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 A znacie tę akcję: [URL="http://www.theyellowdogproject.com/The_Yellow_Dog_Project/Polish.html"]http://www.theyellowdogproject.com/T...ct/Polish.html[/URL] Quote
ewu Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Dobrze,że nie ma mrozów, mały ma nieco lżej:) Quote
ewu Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 [B]Dziękuję za wpłatę za karmę:) Dostałam dzisiaj 175 zł od naszej Skarbniczki:)[/B] Quote
__Lara Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 [quote name='ewu']Dobrze,że nie ma mrozów, mały ma nieco lżej:)[/QUOTE] No dokładnie. Jagoda, fajne imię :D Quote
lika1771 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='ewu']Co u piesiów?[/QUOTE]Tez zapytam.... Quote
paulina02 Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Jagoda bez zmian boi się wszytkiego , nie moge jej wybiegu otworzyć żeby nie uciekła czasami ....a szczeniak jest na swoim miejscu..Jagoda bardzo linieje sierść jej wychodzi garsciami.. Quote
Vicky62 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 paulina02, dlaczego nie odpisujesz mi na pw. Co z klatką? prosiłam żebyś wysłała jak najszybciej. Sprawa bardzo pilna. Quote
paulina02 Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Chciałam wysłać klatkę dzwonie [po kurierach i za wysłanie w dwóch firmach chcą 80zł tyle........poczta też dużo wychodzi ..Nie wiem jak mam ja wysłać żeby było taniej.. Quote
Pipi Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 paulina, nie łądnie. . . nie ma z Tobą kontaktu, malo tu bywasz, ale masz klatke i jest bardzo nam potrzebna. Do Ciebie za darmo tez nie przyjechała, tak? Tu u nas "sie pali", a klatka stoi gdzies bezuzytecznie. Quote
Vicky62 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 paulina02, klatka doszła do Ciebie nie odpłatnie i ktoś nie liczył się z kosztami, na tym to polega, że u kogo jest to ta osoba wysyła Ale ani ja, ani Pipi nie mozemy doprosić sie Ciebie o wysłanie klatki.Tak sie nie robi :shake: Quote
__Lara Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Vicky62']paulina02, klatka doszła do Ciebie nie odpłatnie i ktoś nie liczył się z kosztami, na tym to polega, że u kogo jest to ta osoba wysyła Ale ani ja, ani Pipi nie mozemy doprosić sie Ciebie o wysłanie klatki.Tak sie nie robi :shake:[/QUOTE] Może dziewczyny nie stać - spokojnie. Możemy się poskładać -co o tym myślicie? Quote
lika1771 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='__Lara']Może dziewczyny nie stać - spokojnie. Możemy się poskładać -co o tym myślicie?[/QUOTE]Sa jeszcze pieniadze na koncie. Quote
Nadziejka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [COLOR=#800080]Paulinko sciskam ogromnie calunie twoje stadko:modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou::modla: za wszystko trzymam mocno kciuki caluski dla cudnych serduszek slemy:modla::iloveyou:[/COLOR] Quote
Vicky62 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='__Lara']Może dziewczyny nie stać - spokojnie. Możemy się poskładać -co o tym myślicie?[/QUOTE] Kazdy dzis to zrozumie,ze moze nie ma kasy,ale kiedy pisałam pw i prosiłam o klatkę na sobotę, to z ignorowała moją prośbę nie racząc odpisać. Dopiero kiedy zobaczyłam wpis na wątku poprosiłam jeszcze raz o odpowiedź..Co z klatką? Moja prośba jest juz nieaktualna, dzis sobota suka miała być dziś łapana. Paulina02 wie dlaczego tylko ten dzień była tak ważny pisałam to jej na pw. Quote
__Lara Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Vicky62']Kazdy dzis to zrozumie,ze moze nie ma kasy,ale kiedy pisałam pw i prosiłam o klatkę na sobotę, to z ignorowała moją prośbę nie racząc odpisać. Dopiero kiedy zobaczyłam wpis na wątku poprosiłam jeszcze raz o odpowiedź..Co z klatką? Moja prośba jest juz nieaktualna, dzis sobota suka miała być dziś łapana. Paulina02 wie dlaczego tylko ten dzień była tak ważny pisałam to jej na pw.[/QUOTE] No szkoda, że tak wyszło :( Mimo wszystko klatkę trzeba odesłać, jak jest kasa na koncie to trzeba zapłcić i tyle. Quote
paulina02 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='Vicky62']paulina02, klatka doszła do Ciebie nie odpłatnie i ktoś nie liczył się z kosztami, na tym to polega, że u kogo jest to ta osoba wysyła Ale ani ja, ani Pipi nie mozemy doprosić sie Ciebie o wysłanie klatki.Tak sie nie robi :shake:[/QUOTE] Tak ktoś się nie liczył z kosztami wiem Trzeba było mi powiedzieć że wysyłka będzie taka droga to bym jej nie chciała., A ten ktoś nie ma pewnie 31 zwierząt swoich jak ja ....i część z nich chorych ...żałuje że tą klatkę tylko brałam ...Pipi mam twój adres na początku tygodnia ci klatkę prześle ...Dzięki za wszytsko i do widzenia. Quote
__Lara Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='paulina02']Tak ktoś się nie liczył z kosztami wiem Trzeba było mi powiedzieć że wysyłka będzie taka droga to bym jej nie chciała., A ten ktoś nie ma pewnie 31 zwierząt swoich jak ja ....i część z nich chorych ...żałuje że tą klatkę tylko brałam ...Pipi mam twój adres na początku tygodnia ci klatkę prześle ...Dzięki za wszytsko i do widzenia.[/QUOTE] paulina02, myślę, że nie ma co się obrazać :) Na pewno mozemy wspomóc zapłatę za wysyłkę klatki :) Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='__Lara']paulina02, myślę, że nie ma co się obrazać :) Na pewno mozemy wspomóc zapłatę za wysyłkę klatki :)[/QUOTE] Dokładnie jestem tego samego zdania ...nerwy tu w niczym nie pomogą ........ Jaki jest koszt odesłania tej klatki PP ??? aż tak wysoki ??? :roll: może wspólnymi siłami damy radę uzbierać na przesyłeczkę zwrotną. Quote
Recommended Posts