Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczeniak jest w lesie , a mamuśka ma się dobrze w czwartek była u weta na z ciągnięcie szwów , nie jest agresywna ale jeszcze wciąż nadal wystraszona ......Chyba będe musiała zacząć ją brać pod pache i troche chodzić po działce bo ona wciąż w altanie sama .Nie chce jej jeszcze puszczać na wybieg aż się do mnie przyzwyczai i bedzie podchodziła jak ją zawołam .Wet założył jej książeczkę i wpisał imie Jagoda ;)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://supergify.pl/images/stories/aaaaaaaaaaaaaa/57mininatalmagiagifs.gif[/IMG][COLOR=#daa520][FONT=comic sans ms][SIZE=3]Spokojnych , Zdrowych Swiateczek:iloveyou::x-mas::tree1:Tobie Paulinko , Caluniej Twej Rodzince :Dog_run::kociak::kociak::kociak: cudnych czterolapenkow[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/milosne_65.gif[/IMG][/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='ewa gonzales'][IMG]http://supergify.pl/images/stories/aaaaaaaaaaaaaa/57mininatalmagiagifs.gif[/IMG][COLOR=#daa520][FONT=comic sans ms][SIZE=3]Spokojnych , Zdrowych Swiateczek:iloveyou::x-mas::tree1:Tobie Paulinko , Caluniej Twej Rodzince :Dog_run::kociak::kociak::kociak: cudnych czterolapenkow[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc gify/milosne_65.gif[/IMG][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Ewuś dziękuje moje i inne czterołapki są wszystkie cudne :multi:a to dla was :tree1::x-mas:

Posted

Jagoda bez zmian boi się wszytkiego , nie moge jej wybiegu otworzyć żeby nie uciekła czasami ....a szczeniak jest na swoim miejscu..Jagoda bardzo linieje sierść jej wychodzi garsciami..

Posted

Chciałam wysłać klatkę dzwonie [po kurierach i za wysłanie w dwóch firmach chcą 80zł tyle........poczta też dużo wychodzi ..Nie wiem jak mam ja wysłać żeby było taniej..

Posted

paulina, nie łądnie. . . nie ma z Tobą kontaktu, malo tu bywasz, ale masz klatke i jest bardzo nam potrzebna. Do Ciebie za darmo tez nie przyjechała, tak?
Tu u nas "sie pali", a klatka stoi gdzies bezuzytecznie.

Posted

paulina02, klatka doszła do Ciebie nie odpłatnie i ktoś nie liczył się z kosztami, na tym to polega, że u kogo jest to ta osoba wysyła
Ale ani ja, ani Pipi nie mozemy doprosić sie Ciebie o wysłanie klatki.Tak sie nie robi :shake:

Posted

[quote name='Vicky62']paulina02, klatka doszła do Ciebie nie odpłatnie i ktoś nie liczył się z kosztami, na tym to polega, że u kogo jest to ta osoba wysyła
Ale ani ja, ani Pipi nie mozemy doprosić sie Ciebie o wysłanie klatki.Tak sie nie robi :shake:[/QUOTE]

Może dziewczyny nie stać - spokojnie. Możemy się poskładać -co o tym myślicie?

Posted

[COLOR=#800080]Paulinko sciskam ogromnie calunie twoje stadko:modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou::modla:
za wszystko trzymam mocno kciuki
caluski dla cudnych serduszek slemy:modla::iloveyou:[/COLOR]

Posted

[quote name='__Lara']Może dziewczyny nie stać - spokojnie. Możemy się poskładać -co o tym myślicie?[/QUOTE]
Kazdy dzis to zrozumie,ze moze nie ma kasy,ale kiedy pisałam pw i prosiłam o klatkę na sobotę, to z ignorowała moją prośbę nie racząc odpisać.
Dopiero kiedy zobaczyłam wpis na wątku poprosiłam jeszcze raz o odpowiedź..Co z klatką?
Moja prośba jest juz nieaktualna, dzis sobota suka miała być dziś łapana. Paulina02 wie dlaczego tylko ten dzień była tak ważny pisałam to jej na pw.

Posted

[quote name='Vicky62']Kazdy dzis to zrozumie,ze moze nie ma kasy,ale kiedy pisałam pw i prosiłam o klatkę na sobotę, to z ignorowała moją prośbę nie racząc odpisać.
Dopiero kiedy zobaczyłam wpis na wątku poprosiłam jeszcze raz o odpowiedź..Co z klatką?
Moja prośba jest juz nieaktualna, dzis sobota suka miała być dziś łapana. Paulina02 wie dlaczego tylko ten dzień była tak ważny pisałam to jej na pw.[/QUOTE]

No szkoda, że tak wyszło :( Mimo wszystko klatkę trzeba odesłać, jak jest kasa na koncie to trzeba zapłcić i tyle.

Posted

[quote name='Vicky62']paulina02, klatka doszła do Ciebie nie odpłatnie i ktoś nie liczył się z kosztami, na tym to polega, że u kogo jest to ta osoba wysyła
Ale ani ja, ani Pipi nie mozemy doprosić sie Ciebie o wysłanie klatki.Tak sie nie robi :shake:[/QUOTE]

Tak ktoś się nie liczył z kosztami wiem Trzeba było mi powiedzieć że wysyłka będzie taka droga to bym jej nie chciała., A ten ktoś nie ma pewnie 31 zwierząt swoich jak ja ....i część z nich chorych ...żałuje że tą klatkę tylko brałam ...Pipi mam twój adres na początku tygodnia ci klatkę prześle ...Dzięki za wszytsko i do widzenia.

Posted

[quote name='paulina02']Tak ktoś się nie liczył z kosztami wiem Trzeba było mi powiedzieć że wysyłka będzie taka droga to bym jej nie chciała., A ten ktoś nie ma pewnie 31 zwierząt swoich jak ja ....i część z nich chorych ...żałuje że tą klatkę tylko brałam ...Pipi mam twój adres na początku tygodnia ci klatkę prześle ...Dzięki za wszytsko i do widzenia.[/QUOTE]

paulina02, myślę, że nie ma co się obrazać :) Na pewno mozemy wspomóc zapłatę za wysyłkę klatki :)

Posted

[quote name='__Lara']paulina02, myślę, że nie ma co się obrazać :) Na pewno mozemy wspomóc zapłatę za wysyłkę klatki :)[/QUOTE]

Dokładnie jestem tego samego zdania ...nerwy tu w niczym nie pomogą ........ Jaki jest koszt odesłania tej klatki PP ??? aż tak wysoki ??? :roll:
może wspólnymi siłami damy radę uzbierać na przesyłeczkę zwrotną.