Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny jade też nieraz ze znajomą ona ma auto i jest do dyspozycji ....Więc nie jest tak źle , szczeniak dziś dostanie jedzenie od ciotki bo jedzie tamtedy a jej pokazałam gdzie on jest jak bedzie nieraz przejeżdźać to mu da papu ....Szczeniak niestety nie dał się dziś złapać nie podchodzi w ogóle jak jest coś w pobliżu misek. Więc po niedzieli klatke odsyłam .Bardzo by pasowało dziś jego złapanie bo jutro jade do hoteliku do Lipki Wielkiej po amstafke co dałam tam na wiosne ktoś ją wyrzucił w lesie przywiazując tam ...Przywioze ją tu bo jest domek i myślałam po drodze bym zrobiła wymianke jak by się szczeniak złapał ale niestety nie złapał się szkoda ...Już teraz nie będziemy nic kąbinować dopiero na wiosne spróbujemy go łapać .Może troche się uspokoi i da rade go tak się złapać jak mamuśke .Dziś jade do weta z kotem na sterylke i pogadam z wetem czy w poniedziałek mogła bym z sunią podjechac na usg a gdy by wyszło ze jest ciężarna to będzie miała zabieg .Zobaczymy jak wetowi będzie pasować....Pies ma tam beczkę i duży karton ocieplony styropianem.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z mamuska jade we wtorek do weta już się z nim umówiłam na 13.30 .Dam jej sedalinu i zobaczymy .Bedzie miała usg jak nie bedzie ciężarna dostanie zastrzyk na przesunięcie cieczki a jak będzie to wet zrobi jej sterylkę ...

Posted

[quote name='paulina02'][URL="http://imageshack.us/photo/my-images/844/dscf7549a.jpg/"][IMG]http://img844.imageshack.us/img844/2121/dscf7549a.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
Napchaj polaru do tej skrzynki, nie zamarza:)

Posted

Szczeniak jest jak się idzie z jedzeniem ucieka w las i szceka , ale wyjada ...mamuśka dziś porozwalała mi wszystko w altanie chyba jej się nudzi . .....mamuśka jedzie we wtorek do weta ...na sedalinie..

Posted

Paulinko o matenkooooooo :modla::modla:jak dobrze ze jestes , jak dobrze ze zdazylas kochana :modla::thumbs:
sciskam mocno za sunienke i synunia :iloveyou:

Posted

Nie wiem nie bylo czasu się zapytać bo dużo ludzi , robiliśmy jej usg i szła na stół a ja musiałam jechać bo kierowcy się spieszyło .Teraz dzwoniłam a wet ma pacjentów więc dopiero będe wiedziała jutro jak po nią pojade ..Na klatce jest napisane nie otwierać pies z lasu ...