Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u Basika zmiany i to niekoniecznie na lepsze z jednej strony.

Basik przeprowadził się do kojca. To może i dobrze, bo w końcu ma swobodę, więcej miejsca, a zmarznąć raczej nie zmarznie. W miarę zaakceptował taką sytuację. Płacze tylko jak słyszy stonkę.

A ta bardziej zła wiadomość to taka, że wzrasta jego "czesne" za hotel:( do tej pory Basik miał bardzo ulgową taryfę, jak mało który pies, ale niestety koszta hotelu wzrastają w związku z tym będziemy płacić 10zł/doba :( to niby tylko i aż 90zł miesięcznie więcej. Dla jednych tylko, a dla nas aż :( Kasa Basika maleje z miesiąca na miesiąc. Były już takie ładne sumki, ale znowu mamy tylko na opłacenie jednego miesiąca:(

Musimy się chyba wziąć w garść z ogłoszeniami. Niektórzy mają sposób aby codziennie usuwać ogłoszenie i wstawiać nowe aby zawsze był na liście jako nr 1. Może spróbujemy? Każdy weźmie jedną stronę, aby nie zajmowało to za dużo czasu. Jedna strona to 2 min roboty, ale jak ja sama będę robiła 5 czy 10 portali to zajmie mi to już znacznie więcej czasu...

Posted

Fajnie, że Basik się dotlenia:) Dla niego to chyba faktycznie lepiej:) Co do kasy to i ogłoszeń... Pomysł z portalami całkiem fajny, ja mam teraz w pracy ograniczone możliwości internetowe i cały przyszły tydzień mnie nie ma, ale od 19/11 mogłabym jeden portal objąć:)
Dużą popularnością cieszył się bazarek portretowy, może warto się nad nim zastanowić??

Posted

Basik w kojcu odnalazł sie lepiej niz myslałam, co prawda nie jestem z tego zadowolona ale to dłuzej trwac nie mogło, byłam tym wykończona, ciagłe kombinowanie, uważanie, żeby nie wyszedł, zeby ktoś za mna głowy do kibla włozył, było to mega męczące, ze o szkodach nie wspomnę, na do widzenia pożarł sznurki od rolety i wyżarł do konca dziure w rolecie, jego łupem padły tez kolejne dwa ręczniki. Naprawdę miałam tego dość. Zrobię Wam potem fotki Basika w kojcu a na razie wstawie Atosa w kojcu, tak zebyście wiedziały jakie kojce są :) Dzisiaj mu wymienie bude bo ta która teraz ma jest za duza dla niego. Dostanie mniejszą .

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-lUZsHlBBkNw/TvyTYWPPQoI/AAAAAAAAAXo/KVTBYaSnqjU/s512/DSC05569.JPG[/IMG]

Posted

Basik był już ogłaszany na mazowieckie i wielkopolskie z tego co pamiętam to może teraz na jakieś nadmorskie albo górskie:) A jak wyjeżdżam na kilka dni - dbajcie o BAsika:)