rita60 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='storozak']Jeju u Was też taka ładna pogoda??[/QUOTE] Też...normalnie butelkowa pogoda;)miłego dnia:lol: Quote
piechcia15 Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 doszła wpłata od p.ALeksandry K, czy to któraś z was?:) Quote
Figunia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 zagladam do kochanego nieboraka. I wizualizuje cieplutki domek dla niego. Quote
Figunia Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 tez wzdycham ciezko...ale nadzieje stale mam! Quote
piechcia15 Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 u Basika zmiany i to niekoniecznie na lepsze z jednej strony. Basik przeprowadził się do kojca. To może i dobrze, bo w końcu ma swobodę, więcej miejsca, a zmarznąć raczej nie zmarznie. W miarę zaakceptował taką sytuację. Płacze tylko jak słyszy stonkę. A ta bardziej zła wiadomość to taka, że wzrasta jego "czesne" za hotel:( do tej pory Basik miał bardzo ulgową taryfę, jak mało który pies, ale niestety koszta hotelu wzrastają w związku z tym będziemy płacić 10zł/doba :( to niby tylko i aż 90zł miesięcznie więcej. Dla jednych tylko, a dla nas aż :( Kasa Basika maleje z miesiąca na miesiąc. Były już takie ładne sumki, ale znowu mamy tylko na opłacenie jednego miesiąca:( Musimy się chyba wziąć w garść z ogłoszeniami. Niektórzy mają sposób aby codziennie usuwać ogłoszenie i wstawiać nowe aby zawsze był na liście jako nr 1. Może spróbujemy? Każdy weźmie jedną stronę, aby nie zajmowało to za dużo czasu. Jedna strona to 2 min roboty, ale jak ja sama będę robiła 5 czy 10 portali to zajmie mi to już znacznie więcej czasu... Quote
storozak Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Fajnie, że Basik się dotlenia:) Dla niego to chyba faktycznie lepiej:) Co do kasy to i ogłoszeń... Pomysł z portalami całkiem fajny, ja mam teraz w pracy ograniczone możliwości internetowe i cały przyszły tydzień mnie nie ma, ale od 19/11 mogłabym jeden portal objąć:) Dużą popularnością cieszył się bazarek portretowy, może warto się nad nim zastanowić?? Quote
stonka1125 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Basik w kojcu odnalazł sie lepiej niz myslałam, co prawda nie jestem z tego zadowolona ale to dłuzej trwac nie mogło, byłam tym wykończona, ciagłe kombinowanie, uważanie, żeby nie wyszedł, zeby ktoś za mna głowy do kibla włozył, było to mega męczące, ze o szkodach nie wspomnę, na do widzenia pożarł sznurki od rolety i wyżarł do konca dziure w rolecie, jego łupem padły tez kolejne dwa ręczniki. Naprawdę miałam tego dość. Zrobię Wam potem fotki Basika w kojcu a na razie wstawie Atosa w kojcu, tak zebyście wiedziały jakie kojce są :) Dzisiaj mu wymienie bude bo ta która teraz ma jest za duza dla niego. Dostanie mniejszą . [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-lUZsHlBBkNw/TvyTYWPPQoI/AAAAAAAAAXo/KVTBYaSnqjU/s512/DSC05569.JPG[/IMG] Quote
piechcia15 Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 całkiem niezły apartament:) wydaje mi się, że z tymi ogłoszeniami mogłoby w końcu coś zaskoczyć, ale widzę, że nie ma entuzjazmu na wątku prócz storozak :( Quote
storozak Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ja mogę zamówić Basiowi pakiet ogłoszeń, ale dopiero pod koniec miesiąca bo jestem mega pod kreską w tym miesiącu... Kojec bardzo fajny! Buziaki dla Basia:) Quote
rita60 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Zamówię małemu pakiecik,tylko potrzebny tekst i foty. Quote
piechcia15 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 dziękuję bardzo że jesteście i pomagacie! że chociaż wam zależy... Aktualny tekst i link do zdjęć są w 1 poście na dole. Quote
piescofajnyjest Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 to ja tez zamowie....mnie tez zalezy!!! podzielimy sie wojewodztwami????? jak chcecie??? Quote
piechcia15 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 no to niezły pomysł, same zdecydujcie na jakie woj. bo to w sumie chyba bez znaczenia Quote
Figunia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 zagladam do Basika, zeby go chociaz poglaskac, skoro inaczej nie moge pomoc... Quote
rita60 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Zamówiłam Basiowi pakiet 90 ogłoszeń,to w jakie województwo uderzamy cioteczki ? Quote
storozak Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Basik był już ogłaszany na mazowieckie i wielkopolskie z tego co pamiętam to może teraz na jakieś nadmorskie albo górskie:) A jak wyjeżdżam na kilka dni - dbajcie o BAsika:) Quote
piechcia15 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 ooo udanego urlopu, zazdroszczę:) może faktycznie morze i góry to niegłupi pomysł. Weź ktore wolisz, może ty będziesz miała szczęśliwą rękę:) Quote
kasia14 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Dziewczyny czy możecie mi podac link do pakietu ogłoszeniowego, gdzie można wykupić? Quote
Recommended Posts