Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak wyjątkowe ma uzębienie to może opowiedzieć tylko Ania:) :evil_lol:
dziś dostałam wyjątkowego maila w sprawie Basika o następującej treści: "Jeśli to aktualne to biorę go" :roll: ani dzień dobry ani pocałuj mnie w d.. ani podpisu. Dajemy go ?? :diabloti::evil_lol: będzie święty spokój :loveu:

Posted

[quote name='piechcia15']
dziś dostałam wyjątkowego maila w sprawie Basika o następującej treści: "Jeśli to aktualne to biorę go" :roll: ani dzień dobry ani pocałuj mnie w d.. ani podpisu. Dajemy go ?? :diabloti::evil_lol: będzie święty spokój :loveu:[/QUOTE]

Uwielbiam takie akcje

Posted

Dobrze że mu napisałaś, z takimi delikatnie nie da rady- nie zrozumieją ;)...

Bazarek dla Basia zakończony- dziewczyny wylicytowały rzeczy za 74zł :multi:, już napisałam pw z prośbą o adresy (w poniedziałek wyślę przesyłki i czekam na wpłaty). Jak tylko dostanę całość, wysyłam na konto Maryjana :evil_lol: (i właśnie chciałam prosić o numer tego konta...).

Posted

[quote name='piechcia15']wow 74zł to całkiem fajna sumka:) dziękujemy:)[/QUOTE]
Cała przyjemność po mojej stronie- pomagać takiemu przystojniakowi;).

[B]piechcia15, [/B]​wiesz może kto teraz będzie prowadził wątek i komu mam wysłać pieniądze dla chłopaka? (Oczywiście nie pali się, ale wolę wiedzieć takie rzeczy wcześniej, żeby później nie walnąć żadnej gafy).

Posted

jak to kto będzie prowadził watek:) a co ze mną?:) ja od samego poczatku prowadzę i póki co nie rezygnuję:) pieniążki trzeba przelać na konto podane w 1 poście z tytułem "bazarek+nick"

Posted

[quote name='piechcia15']nie ma lekko kochana trzeba walczyć o swoje i wszystko kontrolować:D:)[/QUOTE]
W rzeczy samej...życie to nie jest bajka,to jest bitwa;)