storozak Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 zwołujemy Ciotki do Basika:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted August 9, 2014 Author Share Posted August 9, 2014 z tego co wiem to Basik wszedł w porachunki ze swoją nową sąsiadką. Wykopał dziurę pod ogrodzeniem i gdy trochę przełożył tam łapy ona wciągnęła go zrywający tym samym skórę z jego łapy :( no i Basior znowu jest pokiereszowany :( kojec już naprawiony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
storozak Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 to się psiaki nie dogadały.... Zdrówka Basiku! i nie zaczepiaj sąsiadki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onaa Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Bidulek:(. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
storozak Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 co słychać u Basika? Jak jego zdrówko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted August 26, 2014 Author Share Posted August 26, 2014 ciotka porobiła mu nowe zdjęcia ale pewnie zejdą się ze 2 mies. zanim mi je wyśle :P a dziś miałam pierwszy telefon o Basika od baaaardzo dawna :) Rozmowa przebiegała mniej więcej w stylu "Pani po ile ten jagdterier?" :) nie mogliśmy sie dogadać o jakie psa mu chodzi, w końcu doszliśmy że o Basika :) "No to pani po ile ten pies w końcu" :P miałby duże podwyrko bo ja myśliwym jestem i różne zwierzęta do mnie przychodzą :P Grzecznie panu podziękowałam za rozmowę i rozłączyłam sie :) myślicie że jestem niegrzecza? :P :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
storozak Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 To czekamy na zdjęcia:) Pan od telefonu przecudowny!:D Ciekawe tylko gdzie znalazł ogłoszenie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rita60 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 piechcia byłaś grzeczna:razz:co to za myśliwy,co nie odróżnia ras psów myśliwskich:diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piescofajnyjest Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 wazne, ze rozne zwierzeta do niego przychodza;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
storozak Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Zaglądam i o zdrowie Basikowe pytam?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted September 12, 2014 Author Share Posted September 12, 2014 czy ktoś prócz mnie ma również problemy z odnalezieniem się na nowej 'SUPER' dogomani?? bo mnie zaraz krew zaleje !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
storozak Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 ło matko... ja się zalogowałam i nie wiem o co chodzi..... na fb wyczytałam jak subskrybcje znależć....dobrze, że wątek Basika jest:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted September 12, 2014 Author Share Posted September 12, 2014 no własnie masakra. Połowy wątków nie mam, a jak wchodzę na wątek to muszę ręcznie przechodzić do najświeższych postów bo wyskakuje mi pierwsza strona z postem nr 1 :( nie wiem jak to zmienić. W starej dogomani były opcje wyświetlania czy od najświeższych czy najstarszych a tu nic :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
storozak Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 nie wiem czy prace są juz zakończone, czy jeszcze coś robią... szkoda, że nie uprzedzili, że będą takie zmiany........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agula99 Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Krew tu nie tylko Was zalewa :) Ale chłam!!! :nonono2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
storozak Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Ja żeby wejść na ostatnią stronę wątku klikam w taki jakby spis stron i wybieram ostatnią... nie wiem czy umiem to wytłumaczyć. Ciekawa jestem jak będzie z wstawianiem zdjęć, tworzeniem nowych wątków itp..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted September 13, 2014 Author Share Posted September 13, 2014 no mnie się też zawsze wyświetla pierwsza strona i muszę ręcznie szukać ostatniego posta całe szczęście że miałam jakiegoś czuja i bazarku nie robiłam bo bym się wściekła na maxa !! ale kicha, bo teraz przez nowe porządki uważam, że dużo mniej ludzi będzi wchodziło na dogo więc mniejsze efekty będzie można uzyskać ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rita60 Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Znalazłam cię Basio....tylko,że tu puchy aż wiatr słychać :lookarou: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piescofajnyjest Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 ja tez sie melduje! ech...te nowe dogo :lmaa: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
storozak Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Zaglądam do przystojniaka:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania75 Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 i ja zaglądam niedzielnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted September 28, 2014 Author Share Posted September 28, 2014 kurde nadal nie wiem o co chodzi z tą nowa dogomanią :( mam tyle rzeczy na bazarek ale aż się boje robić bo mam wrażenie że teraz dużo mniej ludzi wchodzi na forum? a już nie mamy za co żyć :( i kasa potrzebna :( dowiem się co u Basika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rita60 Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Dowiedz się cioteczko...Dogo zraziło swoją przemianą wiele ludzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agula99 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 No właśnie czy gdzieś można zrobić jakiś protest?? przecież to jest szajs jakich mało, po co oni tutaj coś zmieniali, porażka, teraz to już nikt nigdzie nie zagląda :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 no właśnie, i ile psiaków na tym cierpi !! nie wiem czy 'kilkadziesiąt' to nie są mało powiedziane !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts