Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak coś tez mogę, od biedy:) dla bulterierka juz jednego robiłam wizyte przed adopcyjna, i zaopiniowałam dom, że mucha nie siada:) ale ja jutro ani w środe nie dam rady, najwcześniej w czwartek.

Posted

trzeba pomyśleć co z tymi długowłosymi oneczkami, bo podobno jedna nie daje sobie rady...

jakby któraś miała czas, a warto to zbierzcie pieski z naszego schronu do 6 kg mniej więcej i wstawi się je do wątku mikropiesków..
wątek gdzie zgłaszamy pieski: http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-wizyta-przedad-dla-KAJTKA-potrzebna-WIERUSZA-W-okolice-KAE-pna
a to jest wątek adopcyjny: http://www.dogomania.pl/threads/177531-MIKROPSY-do-adopcji-a-wAE-tek-informacyjny-proszAE-nie-pisaAE?p=13875361#post13875361

Posted

[quote name='xmartix']podobno ta ciemniejsza, ale to nie sprawdzona informacja, ja ją sprawdzę dopiero w sobotę. A znasz je Dorothy? która nadawałaby się do domu z inną suczką?[/QUOTE]

eeee Marta, o co chodzi, że "nie daje sobie rady"???
Widziałam obie wczoraj i raczej ok. Fakt faktem, obie siedzą na palecie obok siebie, a czarna się trzęsie, bo chyba do budy nie wchodzą, ale żeby coś się działo strasznego to osobiście nie widziałam... Chyba, że oczywiście czegoś nie wiem.

Posted

[quote name='xmartix']podobno ta ciemniejsza, ale to nie sprawdzona informacja, ja ją sprawdzę dopiero w sobotę. A znasz je Dorothy? która nadawałaby się do domu z inną suczką?[/QUOTE]

eeee Marta, o co chodzi, że "nie daje sobie rady"???
Widziałam obie wczoraj i raczej ok. Fakt faktem, obie siedzą na palecie obok siebie, a czarna się trzęsie, bo chyba do budy nie wchodzą, ale żeby coś się działo strasznego to osobiście nie widziałam... Chyba, że oczywiście czegoś nie wiem.

Posted

ja nie widziałam jej ale nie znaczy że jej nie ma w schrnie (pisze o tej powyżej)

teraz jest ciepło nawet więc sunie się nie trzęsą, zgadzam się jednak z Agą że jak się telepie to nie jest dobrze.. bo przecież -25 stopni bywało ostatnio, wiem że są leczone na choroby skóry jakieś, i wiem też że pełno osób się jużna nie czai, także szybko pójdą

Posted

[quote name='xmartix'] pełno osób się jużna nie czai, także szybko pójdą[/QUOTE]
Tak, pójdą bardzo szybko i to bez sterylek :) :) :) Aż morda sama mi się cieszy!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrr

Posted

nie znam dlatego pytam, tyle co wiem z watku tutaj, mam chetnego na oneczke ale musi byc zsocjalizowana...

Posted

[quote name='Dorothy']nie znam dlatego pytam, tyle co wiem z watku tutaj, mam chetnego na oneczke ale musi byc zsocjalizowana...[/QUOTE]

One są zsocjalizowane, naprawdę fajnie niunie, problem tylko w tym, że ani ja, ani raczej żadna inna dziewczyna z dogo z Wrocka nie będzie siedziała całą noc w aucie przed schronem, aby być "pierwszą" chętną do adopcji którejkolwiek :) A tak ludzie potrafią robić, aby tylko szczeniaki mieć później, no bo kto to sprawdzi? ;)

A zasada jest jedna: KTO PIERWSZY, TEN LEPSZY! :)

Tak, czy owak dzisiaj ani jednej, ani drugiej w boksie na zewnątrz nie widziałam- także Wasze "drgawki" nerwowe mogą nieco ustąpić ;)