malawaszka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 no pewnie, że foch :obrazic: - w kilka dni z prezesa zdegradowana do roli ciecia - więc nie ma tu nic do śmiechu :evil_lol: no ale... nikt nie mówił, że będzie łatwo :roflt: Quote
jambi Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 malawaszka napisał(a):no pewnie, że foch :obrazic: - w kilka dni z prezesa zdegradowana do roli ciecia - więc nie ma tu nic do śmiechu :evil_lol: no ale... nikt nie mówił, że będzie łatwo :roflt: ha! a nie mówiłam :evil_lol: Quote
war3pl Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Dziewczyny czy któraś z was zmawia modlitwę aniele stróżu :P o takim stróży myslałam :P Quote
Andzike Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 war3pl napisał(a):Dziewczyny czy któraś z was zmawia modlitwę aniele stróżu :P o takim stróży myslałam :P Dobrze kombinujesz :D Quote
war3pl Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 :) Bo bez kombinacji swiat byłby nudny. Od dzis do środy będe mało na dogo mam chrzciny córki i gości Quote
jambi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 chrzciny córki i gości? tak za jednym zamachem? ... ale ale, co to ja chciałam... aa! no ja nie wiem czy o to chodziło, ale teraz za każdym razem gdy zdarzy mi się zmówić "Aniele..." będę miec waszkę przed oczyma... Quote
malawaszka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 jambi napisał(a):chrzciny córki i gości? tak za jednym zamachem? ... ale ale, co to ja chciałam... aa! no ja nie wiem czy o to chodziło, ale teraz za każdym razem gdy zdarzy mi się zmówić "Aniele..." będę miec waszkę przed oczyma... znowu źle :shake: "aniele" to Andzike! ja to w tej części o "stróżu" :errrr: Quote
jambi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 malawaszka napisał(a):znowu źle :shake: "aniele" to Andzike! ja to w tej części o "stróżu" :errrr: o kutfa... ale zonk... ale nic to! obrazu Andzike przed oczami miec nie moge bom jej nie widziała, a Waszkę owszem :megagrin: Quote
Recommended Posts