Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pierwszej jest moja deklaracja 10 zł. a wpłaciłam 20zł. Nie ma paniki. Myślałam, że tam są aktualne wpłaty, jeżeli nie były jeszcze aktualizowane to moja wpłata z pewnością się znajdzie przy następnej aktualizacji.

Posted

zapraszam na bazarek, z ktorego polowa dochodu zostanie przeznaczona na Czilke
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/218923-Klocki-magnetyczne-GeoMag-ciuszki-ksiazki**zajrzyj-koniecznie.15.12.21.00?p=18137657#post18137657[/URL]

Posted

OK. Dziękuję.

Czy pisałam, że zrobiłam Czili ogłoszenia? No to piszę i wklejam link do jednego,

[URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Czila,53407[/URL]

Posted

doszły wpłaty
Małgorzata W. 30 zł
Piotr S. 100 zł
Maria L. 7 zł
Mariola Cz. 20 zł
Aleksandra Rz. 100 zł
Karolina S. 50 zł
Katarzyna M. 10 zł
Carrie i Tequila 12 zł
Mawet 13 zł
Mirela P. 30 zł
Maria B. 5 zł
Paweł K. 25 zł

[B][SIZE=2]razem: 557 zł :multi::multi:

jeżeli tu lub na 1-szej stronie jest zapisany ktoś z dogo z deklarowiczów stałych to napiszcie proszę
[/SIZE][/B]

Posted

Jestem na tej liście ale nie pod nickiem, lecz pod imieniem. Panie na poczcie piszą co chcą i dlatego staram się sprawdzić czy darowizna dotarła. Mariola Cz. to ja. Jako, że mam deklarację stałą zmieńcie na Maja602.

Posted

z bazarku nr 1 będzie: 18 zł (jeszcze tylko 1 cioteczka wpłaci)
z bazarku nr 2 będzie: 70 zł
razem: 88 zł
dziękujemy :)

nowe wybrane imię na bzarku to [B][COLOR=red]GONIA[/COLOR][/B] :)

Posted

Ja robie ogloszenia ale musze miec tekst i zdjecia gdyz nie znam psiaka i nie wiem co o nim napisac :) Ogloszenia robie na 70 portalach pozniej wklejam linki na watek psiaka:) Jak chcecie suczce tez zrobie tylko wyslijcie mi tekst do ogloszen na meila: [email][email protected][/email] zdjecia sobie skopjuje chyba ze macie jakies specjalne :)

Posted

[quote name='karolina175']Ja robie ogloszenia ale musze miec tekst i zdjecia gdyz nie znam psiaka i nie wiem co o nim napisac :) Ogloszenia robie na 70 portalach pozniej wklejam linki na watek psiaka:) Jak chcecie suczce tez zrobie tylko wyslijcie mi tekst do ogloszen na meila: [email][email protected][/email] zdjecia sobie skopjuje chyba ze macie jakies specjalne :)[/QUOTE]

suuuper!

taki tekscik mozesz uzyc z allegro:
[I][B][COLOR=#008000]Ta piekna 2letnia suczka w typie owczarka niemieckiego zostala odebrana swojemu wlascicielowi , byla wychudzona i bardzo zaniedbana.Cale swe zycie spedzila w malym kojcu..popadla w depresje i zaczela sie samookaleczac-gryzla swoj ogon. Po odebrniu suni okazalo sie, ze ogon jest juz tak poraniony ,ze niestety musial zostac amputowany.[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=#008000]Nie obiera to jednak uroku tej slicznej psinie.Sunia przebywa obecnie w hoteliku dla psow, gdzie pod okiem psiego psychologa pomalutku zaczyna odżywac i ufac czlowiekowi, wsrod kochaych i dbajacych o nia wlascicieli szybciutko stanie sie wspanialym ,rodzinnym psem .[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=#008000]Wymarzonym miejscem dla suni bedzie dom z ogrodem,bez kotow.[/COLOR][/B][/I]

[B]Zainteresowanym adopcją pięknej suni, proszę o kontakt: 726714598 (po 15-tej) lub [/B][EMAIL="[email protected]"][B][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/B][/EMAIL]

[B][COLOR=#ff0000][U][U]sunia przed adopcja zostanie wysterylizowana,[/U][/U][/COLOR][/B]

fotki w pierwszej stronie sa wszystkie.