Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agis bardzo dziękujemy! bo obecnie finansowo stoimy na minusie, jak wrócę do domu - bo teraz jestem na wsi to porozliczam wszystko
Gonia przytyła w końcu dzięki podawaniu enzymów i karmy Hills!! :)
już mam załatwione kolejne 6 opakowań (po 60 tabl.) enzymu - lipancrea - dostaje 3 razy dziennie po 1 tabl
z potencjalnego domku nic nie wypaliło bo nikt nie oddzwonił do mnie, więc niestety
ale Gonia będzie zaproponowana innemu domkowi, który starał się o inną owczarkę ale ona ma już dom, zobaczymy co z tego wyjdzie, cały czas nie traćmy nadziei

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, że z domu nic nie wyszło. Czila jest piękna, na pewno ktoś ją pokocha.
Paulina skończyła już ogłoszenia :)
Czekam na PW z nr konta i informacją nt. karmy.
No i nadal trzymam kciuki - za zdrowie i nowy dom :)

Posted

no niestety, tamten dom się nie odezwał
doszły wpłaty:
[B]09.03 Słomka 10 zł[/B]
[B]13.03 MyrkurDagur 10 zł[/B]
[B]15.03 Agis 150 zł (na karmę)[/B]
[B]19.03 Kolega Adeli 100 zł[/B]

na pewno jesteśmy na minusie, dzisiaj będę wiedzieć ile dokładnie kosztowały leki na trzustkę (enzymy), kupiliśmy jej na 2 m-ce (wiem że ponad 200 zł)
nie zapłaciłam jeszcze za poprzednie leki, dziś tez dowiem się ile one kosztowały

W tamtym tyg rozmawiałam z Panią z hoteliku, Gośka zaczyna przybierać na wadze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Posted

[SIZE=2]leki na trzustkę 34,31 zł
kolejne leki na trzustkę 222 zł[/SIZE][B][SIZE=2]

[SIZE=4][COLOR=blue]
[COLOR=red]STAN KONTA: - 46,31 zł[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

Posted

przelewam dla Goni 50 zł z bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/222176-PSIOWY-na-4-cele-ZAKOŃCZONY-rozliczam[/URL], proszę potwierdzic jak pieniażki dotrą , na wątku bazarkowym :)

Posted

[quote name='xmartix']

W tamtym tyg rozmawiałam z Panią z hoteliku, Gośka zaczyna przybierać na wadze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)[/QUOTE]
Świetna wiadomość! :)

Posted

Bros doszła wpłata :)
dzięki temu jesteśmy na plusie ok 4 zł
niestety zaraz trzeba będzie wpłacać za kolejny m-c, nie mówiąc o karmie i na to już nie mamy :(

Posted

czy nie ma jakis tanszych odpowiednikow tych lekow dla Goni? 100zl na miesiac to moze odstraszac domy..znalazlam tutaj sunie z takim problemem jak Gonia i ponoc leki u niej to koszt 20-30zl(sunia Walia #2209)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/8669-Owczarki-Niemieckie-do-adopcji.-Ogłaszajcie-też-ONki-na-www.owczarki.eu!?p=18878233#post18878233[/URL]

Posted

i tak kupowane one są z apteki czyli taniej niż u weta i chyba to ludzkie są, nie wiem, lipocrean czyc coś dostaje 3 razy dziennie, w opakowaniu jest 30 i ma to na 10 dni wtedy
zapytam się o te leki u tej osoby co napisała że koszt to 20-30 zł m-cznie

Posted

Wczoraj miałam okazję poznać Czilę :) I jestem nią zauroczona. Piękna i przemiła suńka :loveu: Próbowałyśmy pobawić się piłeczką, ale Czilka była zainteresowana głównie moją kieszenią, w której miałam smakołyki :evil_lol: Szybciutko siadała na komendę, warowała i dawała łapkę, żeby tylko dostać smaka :cool1: Świetny psiak z niej :multi:

Mam nadzieję, że znajdzie szybko dom.

Posted

ja tez mam nadzieję
dzisiaj dzwoniła Pani w jej sprawie ale nie przeczytałam dokładnie ogłoszenia (standard).. niestety ze względu na gonienie kotów nie wyszło

jutro z rana zamawiam dla suni ponownie Hillsa

Posted

dzwoniły dwie panie ws adopcji Czili, ale nie wyszło, raz bo goni koty, a drugim razem dlatego że leki i dobra karma to dla pani za drogo (ma już dwa duże starsze psy równiez wymagające leczenia)

Posted

zapraszam na bazar na naszą sunię Gońkę/Czilę :):)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225558-Ciuchy-i-Gad%C5%BCety-dla-Onki-CZILI-do-22-04-do-g-24-ZAPRASZAM-%29?p=18939092#post18939092[/URL]

Posted

doszły wpłaty:
27.03 Rodzice Adeli 100 zł
27.03 KArolina1013 7 zł
02.04 Maja602 10 zł

[LEFT][B][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=blue] [COLOR=red]STAN KONTA: 120,69 zł

[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=blue][COLOR=red][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]bardzo dziękujemy :)[/COLOR][COLOR=blue][COLOR=red][/COLOR][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=red]
[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE] [/SIZE][/B][/LEFT]

• 2 weeks later...
Posted

W związku z tym,że skasowało posty, reaktywowałam bazarek, z którego 50% przeznaczone będzie dla Czili
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225731-%C5%9Aliczne-damskie-i-dzieci%C4%99ce-ciuszki-dla-Rozi-i-Czili-do-25-04-2012-godz-21-00?p=18952021#post18952021[/URL]
ZAPRASZAM!