koosiek Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Niestety tez odpada, Kotitan ma wątpliwości, czy sunie się dogadają :( Quote
Luna007 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 qurcze to niedobrze - ja nic na razie nie wykombinuję, bo w sobotę jadę do Nasielska zabrać sunie też z cieczką, ktoś ją wcześniej do studni wrzucił, ale na szczęście ktoś inny ją wyciągnoł i tak już od 6 miesięcy się błąka koło dworca pkp.............no chyba, że jej nie złapię............. Quote
koosiek Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Wczoraj pojechali na miejsce wolontariusze z Celestynowa i okazało się, że pies ma dom... Ja też wczoraj od kogoś usłyszałam, że ktoś tego psa przygarnął. Ale dom jest średnio ciekawy - zresztą widać na zdjęciach, jak pies wygląda... Lata przy ruchliwiej ulicy, dokarmiają go menele... Prawdopodobnie dzisiaj podjedzie/podjechała tam inspektor z otwockiego TOZu z osobą, która była tam wczoraj. Mam nadzieję, że uda się trochę polepszyć temu psu życie... Przy okazji - kolejny biedak z tych okolic, ma awaryjne DT tylko na tydzień :( http://www.dogomania.pl/threads/217886 Quote
Agmarek Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Koosiek i co? Był ktoś u tego menelstwa w sprawie psa? Napisz jak już coś będzie wiadomo. Quote
luka1 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/214087-Rozpaczliwie-apeluj%C4%99-i-prosz%C4%99-o-pomoc-wszystkich-ludzi-o-dobrym-sercu. Tak mi jakoś ten pies wydaje się bardzo podony Quote
koosiek Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Przedzwonię dzisiaj do P. Wandy i spytam co z tym psem... Dowiedziałam się jeszcze, że zajmowała się nim jakaś organizacja? Że dostał od nich budę i że ktoś miał pomagać tej osobie, która psa przygarnęła w pracy z nim, bo facet sobie nie radzi... Quote
koosiek Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Ponieważ wciąż dostaję pytania o tego psa, informuję, że interwencja się nie odbyła, ponieważ nie znany jest adres właściciela psa. Bardzo proszę o niepowielanie informacji, że był tam przedstawiciel TOZu, nie jest to prawdą. Pies kogoś pogryzł, został odłowiony i trafił na obserwację. Obecnie przebywa w hoteliku u weta w Celestynowie. Na maila mam dostać jego aktualne zdjęcia. Pies na początku był agresywny, ale przyzwyczaił się do weta, który się nim zajmuje i nie ma z nim problemów. Nie wykazuje agresji wobec innych psów. Quote
Recommended Posts