Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olu , mam pierwszy telefon. Pan (po głosie bardzo młody ) jest zainteresowany pieskiem Jackiem lub Gapciem. Pisałaś, że dwa może znajdą domek, ale nie wiem które. Pan jest z Augustowa.

Posted

Olu, czy coś już wiadomo ? Wczoraj dzwoniła jeszcze pani zainteresowana sunią, a wieczorem ja dzwoniłam do państwa z Suwałk (numer podała mi jaanna019). Wszystkim podałam Twój numer telefonu.

Posted

Aleksandra.dog napisał(a):
W niedziele przyjezdzają panstwo z Suwalk ( wezmą suczke) i pani z Olecka nwm czy suczke czy psa.
Pan z Augustowa ma do mnie zadzwonic dzis czy napewno wezmie ;)

Wczoraj wieczorem dzwoniła jeszcze jedna pani,dałam jej numer do Ciebie.
I jakie wiadomości ?

Posted

Najmniejsza Malinka zostala oddana dla pani z Olecka bardzo mila mloda pani ma odrobaczyc i wysterelizowac gdy będzie na to pora .
Jutro ma przyjsc pan od nas z Wioski po jednego bialego ;)
Panstwo z Suwalk się wycofało .; (
Nie wiem jak pan z Augustowa .
Dzwonilam do tej pani co wczoraj dostalam od Pani numer . Ale ona się nie odzywa .
Czyli mam jescze 2 psy do oddania ;]

Posted

Elliotten napisał(a):
Chorosczy.. moze dokładniej znam ją jak w palcu : ) Może wysłąc jakaś tą pocztą zwierzęca ? xD i dac mu tabletke zeby podczas podrozy spał.

Czy Ty masz jakiś problem?
Nie możesz pomóc to zechciej się nie udzielać ...

Posted

W przyszłą niedzielę może będzie możliwość przywieźć szczeniaczka z Augustowa do Łomży.Dalej już nie wiem jak.I oczywiście trzeba sprawdzić domek.

Posted

Szczeniaki już chyba w domkach.Niedawno dzwoniłam do Oli to mówiła,że po ostatniego pan miał przyjechać.Może ktoś czy jest możliwość darmowej sterylki dla suczki Oli ?

Posted

Z tą darmowa sterylką na zielonogórskiej jest tak, że jest 1 stycznia jedziemy sami o 7 rano bez zwierzaka i zapisuje w kolejkę. Tak z kotem przynajmniej miałam ;) Z tego co wiem, to zapisów telefonicznych nie ma gdyż, jest zbyt dużo chętnych.

Posted

[quote name='Kapelusz']Z tą darmowa sterylką na zielonogórskiej jest tak, że jest 1 stycznia jedziemy sami o 7 rano bez zwierzaka i zapisuje w kolejkę. Tak z kotem przynajmniej miałam ;) Z tego co wiem, to zapisów telefonicznych nie ma gdyż, jest zbyt dużo chętnych.

a co to ma do rzeczy ?? na głowę upadli czy co?

Posted

[quote name='Kapelusz']Z tą darmowa sterylką na zielonogórskiej jest tak, że jest 1 stycznia jedziemy sami o 7 rano bez zwierzaka i zapisuje w kolejkę. Tak z kotem przynajmniej miałam ;) Z tego co wiem, to zapisów telefonicznych nie ma gdyż, jest zbyt dużo chętnych.

Na koty zawsze były koszmarne kolejki - nie było natomiast żadnych problemów z telefonicznym umówieniem suki/psa.