Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='justys95']Jeso...:angryy: rozumiem, że rasowy-to jest reproduktorem...ale żeby kundelkowatego rozmnażać? chyba złosze uwage...:mad: (jeśli ja moge :roll:)[/quote]
a czegóż nie możesz?zgłaszaj:cool3:
też sie zdziwiłam jak to zobaczyłam...rasowaca to rozumiem ale kundelka...przecież jest tyle maleństw-kundelków a ten jeszcze chce rozmnażać:angryy: :mad:

ok cioteczki ja spadam lulu Dobranoc:buzi:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

też wysłałam
dorzuciłam jeszcze linki
[URL]http://www.itsmeowornever.org/homeless.html[/URL]
[URL]http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx[/URL]

Posted

Hej Kochana! :p
Wiecie co Wam powiem?
Przykro sie czyta takie wlasnie ogloszenia... :( Gdzies juz pisalam, my tutaj placzemy nad bezdomnoscia psów, a inny rozmnaża bezmyślnie albo pozbawia domków psiakow. :( Echh

Posted

Cześć Paulinko :buzi:
Z dnia na dzień przekonuje sie o tym jak bardzo ludzie są beznadziejni. Zalecałabym wszystkim rozmnażaczom kilka miesiecy na dogomani. Jak wiele można sie tutaj nauczyć, sama kiedyś chciałam romnażać swoja sunie. Bo chciałam mieć mlitkie słodkie kluseczki. Ale kiedy tu trafiłam moj punkt widzenia sie zmienił, gdyż przekonałam sie o wszystkich potrzebujących psiakach... teraz chcą ja wysterylizować.
Masakra, ja nie wiem czy kiedykolwiek będzie tak że ludzie stana się na tyle pojętni żeby zrozumieć to wszystko. Może następne pokolenia nie będą takie, może za parę lat sytuacje psow zaczą się poprawiać, może wprowadzą nowe przepissy...
może....

ps. Dostałas moze wiadomośc o spotkaniu stowarzyszenia? Ma byc we wtorek o 19 w Urzedzie miasa czy pracy, nie wiem musz e sprawdzić.Dla ludzi co cos robia w Srowarzyszeniu, i Małgosia pisała mi żebym przyszła. Do Ciebie też pisała? Poszłybyśmy razem :)

Guest Kamcia_14
Posted

Witaj Paula :loveu: .
Tymi ludźmi się nie przejmuj bo '' Są dni są chwile , są ludzie i debile ''

:cool1: .

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Hej Kochana! :p
Wiecie co Wam powiem?
Przykro sie czyta takie wlasnie ogloszenia... :( Gdzies juz pisalam, my tutaj placzemy nad bezdomnoscia psów, a inny rozmnaża bezmyślnie albo pozbawia domków psiakow. :( Echh[/quote]
Witaj Goniu :buzi:
zgadzam sie z Tobą w 100%...:-(
[quote name='_ChiQuiTa_']Cześć Paulinko :buzi:
Z dnia na dzień przekonuje sie o tym jak bardzo ludzie są beznadziejni. Zalecałabym wszystkim rozmnażaczom kilka miesiecy na dogomani. Jak wiele można sie tutaj nauczyć, sama kiedyś chciałam romnażać swoja sunie. Bo chciałam mieć mlitkie słodkie kluseczki. Ale kiedy tu trafiłam moj punkt widzenia sie zmienił, gdyż przekonałam sie o wszystkich potrzebujących psiakach... teraz chcą ja wysterylizować.
Masakra, ja nie wiem czy kiedykolwiek będzie tak że ludzie stana się na tyle pojętni żeby zrozumieć to wszystko. Może następne pokolenia nie będą takie, może za parę lat sytuacje psow zaczą się poprawiać, może wprowadzą nowe przepissy...
może....

ps. Dostałas moze wiadomośc o spotkaniu stowarzyszenia? Ma byc we wtorek o 19 w Urzedzie miasa czy pracy, nie wiem musz e sprawdzić.Dla ludzi co cos robia w Srowarzyszeniu, i Małgosia pisała mi żebym przyszła. Do Ciebie też pisała? Poszłybyśmy razem :smile:[/QUOTE]ja tez duzo sie nauczylam przez DGM...
mi nikt nic nie pisał o spotkaniu:placz:
olali mnie:placz: czuje sie zapomniana:-(
[quote name='Ewa&kumpel']Czesc Wam.
Ja proponuję krótką przerwę w nauce (dobrze Ci to zrobi, Paulinko) i wyskoczenie na chociaż mały spacerek. Pogoda sprzyja... :cool3:[/QUOTE]Witam:buzi:
na spacerku byłam wczoraj:cool3:
a co do nauki to hmmm jeszcze nawet dobrze sie nie zaczełam uczyć:evil_lol: tzn napisałam prezentacje i uczyłam sie z anglika:cool3:
[quote name='Kamcia_14']Witaj Paula :loveu: .
Tymi ludźmi się nie przejmuj bo '' Są dni są chwile , są ludzie i debile ''

:cool1: .[/QUOTE]hey:buzi:
ja nie Paula tylko Paulina:evil_lol:
to dwa różne imiona:diabloti:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Paulina_mickey']ja nie Paula tylko Paulina:evil_lol:
to dwa różne imiona:diabloti:[/quote]

Na Pauliny mówię Paula więc musisz się przezwyczaić :diabloti: .

Posted

[quote name='Rinuś'][COLOR=royalblue][B]witamy Was :* ale mam zaległości ;/[/B][/COLOR][/quote]
Witam:buzi:
nie martw sie ja tez mam straszne zaległości wpadam tylko na niektóre galerie bo nie mam kompletnie czasu...:roll:
[quote name='_ChiQuiTa_']Paulina no moze zapomniała ale wiesz ze Ty też tam musisz byc :smile:[/QUOTE]Wiem i tak bym sie wepchała jak by mnie nie prosili bo ja zła kobieta jestem:diabloti:
[quote name='a_ga.isk']Cześć wam kochani ;-)
Jak wam się żyje?
Co do tego ogłoszenia... nie będę komentować... wszystko zostało już powiedziane wyżej...[/QUOTE]Witam:buzi:
żyje nam sie super...ciesze sie życiem, wszytko mi sie układa tylko chęci do nauki jakoś brak a tu matura już tuż tuż...:roll:
[quote name='Kamcia_14']Na Pauliny mówię Paula więc musisz się przezwyczaić :diabloti: .[/QUOTE]Jak mi ktos na reala mówi Paula to nie reaguje:diabloti:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Aaaaa.... to ja sie z Toba nie spotykam :-o:-o:-o:-o[/quote]
nie no żarcik:evil_lol:
generalnie jak wiem że ktos mnie gdzies nie chce to sie nie pcham...
ale na psiakach i Stowarzyszeniu mi zależy wiec na pewno mnie nie zabraknie na tym spotkaniu:diabloti:
a poza tym o ile mi wiadomo to idziemy razem nie?:evil_lol: :cool3:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Eeee... my razem?? sory znamy sie ?? :diabloti:[/quote]
i tak Cie dorwe:mad:
będe czekała na Ciebie:diabloti:
i w końcu Cie spotkam:evil_lol:
i bedzie : ooooooo Edytka!!!czeeeeeść:diabloti:

Posted

[quote name='Marzenka18']No ładnie... Matura za pasem a Paulinka zamiast się uczyć to na dogo siedzi?? :evil_lol:[/QUOTE]no tak generalnie to juz od jakiś dwóch godzin mialam sie uczyć:oops:
ale jakoś mi nie wyszło:evil_lol:
[quote name='_ChiQuiTa_']o kurde...
a ja zrobie oczy jak 5 zł i zaczne uciekać :-D:-D:-D
dobrze że niedaleko Straż Miejska :-D:-D:-D:diabloti:[/QUOTE]nawet straż miejska Cie nie uratuje:diabloti: :evil_lol: zawsze możesz udawać że to nie Ty jesteś Edyta:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Tak zrobie:D przejde obojetnie... jak sie zaczniesz coś drzeć to ci fakera pokaże i uciekne :D:D:D aż sie bedzie kurzyło ::D:D[/quote]
:roflt::roflt::roflt::roflt:
haha dobre
bede biegła za Tobą:diabloti:
i co wtedy?no co?