_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kurde jeden dzień mnie nie było a tu tak nagadane :x no a po za tym to czeeść :buzi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [B][I]Tak się zastanawiam Edyta czy one śpią w nocy czy nie :hmmmm:[/I][/B] Quote
Paulina_mickey Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='ewatr']wymiziać Mickusia ode mnie i Armaniego - mocno !!![/QUOTE]Wymiziany:evil_lol: [quote name='goldenka245']Cześć Paulinko:loveu: Co tam u Ciebie i Mickeya słychać?[/QUOTE]a witam:D u nas dobrze nie dawno wstaliśmy a teraz Mickey czeka na swój ulubiony rosołek:evil_lol: [quote name='Marta_Ares']dzien doberek:evil_lol:[/QUOTE]Dobry dobry:D:lol: [quote name='Matinka']No to dzień dobry wszystkim dogomaniakom.. Wymiziaj Mickusia ;-). Za godzinke u mnie fotki ;-). [/QUOTE]heeej:buzi:zaraz zaglądne:D [quote name='_ChiQuiTa_']Kurde jeden dzień mnie nie było a tu tak nagadane :-x no a po za tym to czeeść :buzi:[/QUOTE]cześć kochana:cool3: Ty nadrabiasz fotkami a ja gadaniem:evil_lol: [quote name='Kamcia_14'][B][I]Tak się zastanawiam Edyta czy one śpią w nocy czy nie [/I][/B]:hmmmm:[/QUOTE]Bo to jest tak siadasz na"chwilke" a z tej "chwilki" robi sie kilka godzin:diabloti: [quote name='Tina.Sara']Czeeeśćć Mickeye :cool3:[/QUOTE]Cześć cześć:multi: [quote name='arystokratka']Dzień dobry ;][/QUOTE]dzień dobry:D [quote name='Samturia']yeeej Mikusiowa :smile:[/QUOTE]hey Samturia:buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Kamcia_14'][B][I]Tak się zastanawiam Edyta czy one śpią w nocy czy nie :hmmmm:[/I][/B][/quote] heheh no wlasnie nie wiem, ale swoja droga to n a DGM traci się rachubę czasu :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']heheh no wlasnie nie wiem, ale swoja droga to n a DGM traci się rachubę czasu :evil_lol:[/quote] zgadzam sie:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ja czasem siedze sobie i siedze patrze a tu juz np 2 rano :D Quote
Paulina_mickey Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Ja czasem siedze sobie i siedze patrze a tu juz np 2 rano :D[/quote] ja tak wczoraj miałam:D co prawda nie siedziałam do 2 ale miałam sobie posiedziec tylko troszke a to patrze już 1:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 hehe no wlasnie i o to chodzi ja teraz weszlam na chwile a tu juz 13:D Quote
Paulina_mickey Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']hehe no wlasnie i o to chodzi ja teraz weszlam na chwile a tu juz 13:D[/quote] DGM jest uzależniająca:evil_lol: :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 i to jak, wiesz co ja przez dgm zaniedbuje kontakty z ludzmi, nie mam czasu dla kolezanek, jedna sie obraziła ze jej nie odiwedzam. .. :( Quote
Paulina_mickey Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']i to jak, wiesz co ja przez dgm zaniedbuje kontakty z ludzmi, nie mam czasu dla kolezanek, jedna sie obraziła ze jej nie odiwedzam. .. :([/quote] mi chłopak kiedyś powiedział że wole psy od niego:evil_lol: ja nic na to nie poradze że uwielbiam psy i wszystko co z nimi związane:cool3: psy są najleprze...a im wiecej ludzi poznaje tym bardziej sie w tym utwierdzam... Quote
Rinuś Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ehe widze ze tutaj ludzie sa uzalenieni od neta i dogomanii :P ale jak nie bedziecie wchodzic przez 2 dni to juz potem nie bedzie Wam sie nawet chcialo:eviltong::eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Rinuś']ehe widze ze tutaj ludzie sa uzalenieni od neta i dogomanii :P ale jak nie bedziecie wchodzic przez 2 dni to juz potem nie bedzie Wam sie nawet chcialo:eviltong::eviltong:[/quote] jak bym nie wchodziła przez dwa dni to bym miała straszne zaległości:diabloti: Quote
Bewarka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ja raz nie przyszłam przez 1 dzień a potem tak...krócej siedziałam :D...jak się uwolnisz i wejdziesz na powiedzmy godzinke to znów chcesz siedzieć i siedzieć...eh...:| a może zrobimy układzik? Na uwolnienie się od DGM :) jak nie przyjdzie pare osób to już jest smutniej...i lepiej :p Quote
Rinuś Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Paulina_mickey']jak bym nie wchodziła przez dwa dni to bym miała straszne zaległości:diabloti:[/quote] no ja mam :P Quote
Bewarka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Paulina_mickey']jak bym nie wchodziła przez dwa dni to bym miała straszne zaległości:diabloti:[/QUOTE] ja zawsze mam zaległości :eviltong: Quote
tusia. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Czemu Cię na gygy nie ma?? Mickey jak zawsze słodziuchny ;P Zapraszamy do Nas Quote
DiDDlina85 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Mickey jest boski...ja chce wiecej zdjęć:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Matinka']Czemu Cię na gygy nie ma?? Mickey jak zawsze słodziuchny ;P Zapraszamy do Nas[/quote] teraz jestem:D [quote name='DiDDlina85']Mickey jest boski...ja chce wiecej zdjęć:loveu:[/QUOTE]niestety nie mam wiecej zdjęć, musze pożyczyć aparat od koleżanki:evil_lol: Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 poruszy7łyście temat, który mnie nurtuje już od hohoooo Ja mam tyle zaległości na dogo, że aż mi wstyd i głupio :(( Nie wiem jak wy to robicie :P odpisujecie tak, żeby nie mieć żadnego wątku w panelu użykownika ? Ja nie daje rady :(( jeszcze nauka i inne sprawy domowe, i mój przeklęty woooolny wzrok eeeeeeehhhh WITAM SIEEEEM :buzi: Quote
Bewarka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 w moim przypadku jest tak, że odpisuje, albo nie odpisuje :) jak są zdjęcia lub fajny temat to odpisuje...i ide z kompa jak nie mam już żadnych wątków w panelu (...) albo gdy muszę już spadać :D Quote
Recommended Posts