Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]Tak się zastanawiam Edyta czy one śpią w nocy czy nie :hmmmm:[/I][/B]

Posted

[quote name='ewatr']wymiziać Mickusia ode mnie i Armaniego - mocno !!![/QUOTE]Wymiziany:evil_lol:
[quote name='goldenka245']Cześć Paulinko:loveu: Co tam u Ciebie i Mickeya słychać?[/QUOTE]a witam:D u nas dobrze nie dawno wstaliśmy a teraz Mickey czeka na swój ulubiony rosołek:evil_lol:
[quote name='Marta_Ares']dzien doberek:evil_lol:[/QUOTE]Dobry dobry:D:lol:
[quote name='Matinka']No to dzień dobry wszystkim dogomaniakom.. Wymiziaj Mickusia ;-). Za godzinke u mnie fotki ;-). [/QUOTE]heeej:buzi:zaraz zaglądne:D
[quote name='_ChiQuiTa_']Kurde jeden dzień mnie nie było a tu tak nagadane :-x
no a po za tym to czeeść :buzi:[/QUOTE]cześć kochana:cool3:
Ty nadrabiasz fotkami a ja gadaniem:evil_lol:

[quote name='Kamcia_14'][B][I]Tak się zastanawiam Edyta czy one śpią w nocy czy nie [/I][/B]:hmmmm:[/QUOTE]Bo to jest tak siadasz na"chwilke" a z tej "chwilki" robi sie kilka godzin:diabloti:
[quote name='Tina.Sara']Czeeeśćć Mickeye :cool3:[/QUOTE]Cześć cześć:multi:
[quote name='arystokratka']Dzień dobry ;][/QUOTE]dzień dobry:D
[quote name='Samturia']yeeej Mikusiowa :smile:[/QUOTE]hey Samturia:buzi:

Posted

[quote name='Kamcia_14'][B][I]Tak się zastanawiam Edyta czy one śpią w nocy czy nie :hmmmm:[/I][/B][/quote]

heheh no wlasnie nie wiem, ale swoja droga to n a DGM traci się rachubę czasu :evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Ja czasem siedze sobie i siedze patrze a tu juz np 2 rano :D[/quote]
ja tak wczoraj miałam:D
co prawda nie siedziałam do 2 ale miałam sobie posiedziec tylko troszke a to patrze już 1:evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']i to jak, wiesz co ja przez dgm zaniedbuje kontakty z ludzmi, nie mam czasu dla kolezanek, jedna sie obraziła ze jej nie odiwedzam. .. :([/quote]
mi chłopak kiedyś powiedział że wole psy od niego:evil_lol:

ja nic na to nie poradze że uwielbiam psy i wszystko co z nimi związane:cool3:
psy są najleprze...a im wiecej ludzi poznaje tym bardziej sie w tym utwierdzam...

Posted

ehe widze ze tutaj ludzie sa uzalenieni od neta i dogomanii :P
ale jak nie bedziecie wchodzic przez 2 dni to juz potem nie bedzie Wam sie nawet chcialo:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']ehe widze ze tutaj ludzie sa uzalenieni od neta i dogomanii :P
ale jak nie bedziecie wchodzic przez 2 dni to juz potem nie bedzie Wam sie nawet chcialo:eviltong::eviltong:[/quote]
jak bym nie wchodziła przez dwa dni to bym miała straszne zaległości:diabloti:

Posted

ja raz nie przyszłam przez 1 dzień a potem tak...krócej siedziałam :D...jak się uwolnisz i wejdziesz na powiedzmy godzinke to znów chcesz siedzieć i siedzieć...eh...:| a może zrobimy układzik? Na uwolnienie się od DGM :) jak nie przyjdzie pare osób to już jest smutniej...i lepiej :p

Posted

[quote name='Paulina_mickey']jak bym nie wchodziła przez dwa dni to bym miała straszne zaległości:diabloti:[/QUOTE]
ja zawsze mam zaległości :eviltong:

Posted

[quote name='Matinka']Czemu Cię na gygy nie ma?? Mickey jak zawsze słodziuchny ;P
Zapraszamy do Nas[/quote]
teraz jestem:D
[quote name='DiDDlina85']Mickey jest boski...ja chce wiecej zdjęć:loveu:[/QUOTE]niestety nie mam wiecej zdjęć, musze pożyczyć aparat od koleżanki:evil_lol:

Posted

poruszy7łyście temat, który mnie nurtuje już od hohoooo
Ja mam tyle zaległości na dogo, że aż mi wstyd i głupio :((
Nie wiem jak wy to robicie :P odpisujecie tak, żeby nie mieć żadnego wątku w panelu użykownika ? Ja nie daje rady :(( jeszcze nauka i inne sprawy domowe, i mój przeklęty woooolny wzrok eeeeeeehhhh
WITAM SIEEEEM :buzi:

Posted

w moim przypadku jest tak, że odpisuje, albo nie odpisuje :) jak są zdjęcia lub fajny temat to odpisuje...i ide z kompa jak nie mam już żadnych wątków w panelu (...) albo gdy muszę już spadać :D