Dzaga Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Dziękuję owieczki, Dzień Dobry :) A może jakieś owieczkowe zdjątka :) ? Quote
Czarna_Owieczka Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Zdjęcia są zawsze w weekendy, bo w tygodniu nie ma czasu :( Quote
Karolina_Nett Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No ja mam nadzieję, tzn. że zdjęcia będą ;P. Quote
Marzena&Gusti Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Łowiecki zróbcie wyjątek i wklejcie fotaski:) Quote
basia2202 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [COLOR=Purple][B]witojcieee cornyje łowceeeee :multi: :evil_lol: ahoooj...:loveu: bardzo ciekawe zdjątko:) [url]http://i2.tinypic.com/6jz3jg9.jpg[/url] pozdrowionka i buziaki ode mnie i Zuzanki:) [/B][/COLOR] Quote
Cheritka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Chyba nie ma śniegu i owieczka sie gdzieś zgubiła :eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Witamy wszystkich :multi: miło, że nas odwiedzacie:) Jedna psia owieczka miewa się dobrze, a ja dzisiaj jestem wkurzona i gotowa się załamać Na biologie było trzeba przynieść prace,w pon.były zawody więc nie było jak, nast. dnia od dziewczyn nie chciała przyjąć, dzisiaj na biologii tak mnie kobieta wkurzyła że aż się płakać chce :shake:pod koniec lekcji dowiedziałam się że moja druga koleżanka która jest rzekomo chora, dzisiaj przekazała prace przez wyche :angryy: jak za tydzień sie dowiem że to prawda to zaczne spokojnie dlaczego w tym samym terminie mojej i niektórych innych prac nie przyjeła a innej dziewczyny tak , jak mi jeszcze powie że minusa mam to się wykłuce,bo dlaczego niesprawiedliwie mam dostać złą ocenę, jeśli w przekręcie ktoś dostanie 5 :motz: nie dam sobie w kasze dmuchać :madgo: :stormy-sad: Jak mnie babiszon wkurzył :pissed: A z dobrych wiadomości to dzisiaj otwierają galerie gdzie bedzie H&M :) jutro chyba w mieście będzie Feel i otwieraja otwarte lodowisko :) Quote
Cheritka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Takie życie, ja jestem dziś też wkurzona, bo w niedziele kobitka kupiła pieska i codziennie płacze, że chce go oddać :mad:. Taki tydzoień , jak nie urok to sraczka :angryy: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Ja z reguły mam tak że są dni przerąbane,a później nadchodzi światełko w tunelu i są dni kiedy wszystko się układa, środy w tygodniu są najgorsze bo moje lekcje to: fizyka,WOS, biologia,angol, matma i polak+godzina dodatkowego wf na odreagowanie :/ szczególnie trzy pierwsze są najgorsze bo zawsze się tak złożą że jednego dnia robią kartkówki :shake: Quote
Dzaga Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Życie jest Dup*e, ale są i dobre chwile :) Quote
Karolina_Nett Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Łowiecka, byndzie ołkej :multi:. A ja chyba do Silesii jadę w sobotę :eviltong:. I też zwiedzę H&M :eviltong:. Chociaż byłam już tyle razy! :shake:;) Ale zakupów nigdy dość :diabloti:. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Dzaga-racja;) Ja może w piątek jadę do H&M ;) a dzisiaj jak znajdę kogoś chętnego to idę na nowo otwarte lodo,bo będzie łyżwiarstwo figurowe :cool3: Jedyne zdjęcie jakie mam to kwitnący kwiatek :lol: [IMG]http://i4.tinypic.com/85bov0j.jpg[/IMG] Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego z okazji mikołajek ;) [SIZE=1][COLOR=LightBlue] ps.dzisiaj na polsacie o 18:45 mikołajkowy blok reklamowy[/COLOR][/SIZE] Quote
Marzena&Gusti Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 A co to za kwiatuszek??Dużo prezentów mikołajowych:) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Szczerze mówiąc, to nie wiem,bo to kwiatek mojej mamy,a ja się na roślinkach nie znam :oops: Dziękujemy:) Quote
agaciaaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Cześć owieczki :multi: Białystok sie w końcu rozwija ;) galerie rosną jak grzyby po deszczu :evil_lol: Quote
eria Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 bylim, kwiatuszek widzielim, życzymy duuuużo prezentów :loveu::cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 agacia- taa rozwija się, szczególnie że wczoraj było otwarcie galerii Białej i już mieli awarie:evil_lol: a dzisiaj otwarcie lodowiska, a ja nie mam z kim jechać :mad: Quote
agaciaaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 jaką awarie? :evil_lol: no nieźle :evil_lol: nawet chciałam sie wczoraj wybrać, ale stwierdziłam że bez sensu, pewnie były tłumy, a większość sklepów jeszcze nie otwarta :cool3: więc sie wybrałam na Zielone Wzgórza ;) Quote
Paulina. Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Byłam ostatnio w H&Mce.. Nic nie znalazłam :roll: Zaczęłam robić się wybredna :evil_lol: Pozdrawiamy! Quote
Czarna_Owieczka Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 agaciaa-podobno kazali przerwać zakupy,ale ludzie nic z tego sobie nie zrobili :lol: Paulina-ja ostatnio w H&M byłam w Wawie jak jechaliśmy ze szkoła:lol: Quote
Pimpek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dobry wieczór :D [URL]http://i4.tinypic.com/85bov0j.jpg[/URL] Fajny kwiatek :cool3: Quote
Cheritka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [IMG]http://images28.fotosik.pl/123/029be6d01ad7470c.jpg[/IMG] [SIZE=3][COLOR=blue][B]Serdeczne życzenia[/B][/COLOR][/SIZE] :oops: Quote
Recommended Posts