Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=Purple][B]witojcieee cornyje łowceeeee :multi: :evil_lol:
ahoooj...:loveu:

bardzo ciekawe zdjątko:)
[url]http://i2.tinypic.com/6jz3jg9.jpg[/url]

pozdrowionka i buziaki ode mnie i Zuzanki:)
[/B][/COLOR]

Posted

Witamy wszystkich :multi: miło, że nas odwiedzacie:)
Jedna psia owieczka miewa się dobrze, a ja dzisiaj jestem wkurzona i gotowa się załamać
Na biologie było trzeba przynieść prace,w pon.były zawody więc nie było jak, nast. dnia od dziewczyn nie chciała przyjąć, dzisiaj na biologii tak mnie kobieta wkurzyła że aż się płakać chce :shake:pod koniec lekcji dowiedziałam się że moja druga koleżanka która jest rzekomo chora, dzisiaj przekazała prace przez wyche :angryy: jak za tydzień sie dowiem że to prawda to zaczne spokojnie dlaczego w tym samym terminie mojej i niektórych innych prac nie przyjeła a innej dziewczyny tak , jak mi jeszcze powie że minusa mam to się wykłuce,bo dlaczego niesprawiedliwie mam dostać złą ocenę, jeśli w przekręcie ktoś dostanie 5 :motz: nie dam sobie w kasze dmuchać :madgo: :stormy-sad:
Jak mnie babiszon wkurzył :pissed:

A z dobrych wiadomości to dzisiaj otwierają galerie gdzie bedzie H&M :) jutro chyba w mieście będzie Feel i otwieraja otwarte lodowisko :)

Posted

Takie życie,
ja jestem dziś też wkurzona,
bo w niedziele kobitka kupiła pieska i codziennie płacze,
że chce go oddać :mad:.
Taki tydzoień , jak nie urok to sraczka :angryy:

Posted

Ja z reguły mam tak że są dni przerąbane,a później nadchodzi światełko w tunelu i są dni kiedy wszystko się układa, środy w tygodniu są najgorsze bo moje lekcje to: fizyka,WOS, biologia,angol, matma i polak+godzina dodatkowego wf na odreagowanie :/ szczególnie trzy pierwsze są najgorsze bo zawsze się tak złożą że jednego dnia robią kartkówki :shake:

Posted

Dzaga-racja;)
Ja może w piątek jadę do H&M ;) a dzisiaj jak znajdę kogoś chętnego to idę na nowo otwarte lodo,bo będzie łyżwiarstwo figurowe :cool3:
Jedyne zdjęcie jakie mam to kwitnący kwiatek :lol:
[IMG]http://i4.tinypic.com/85bov0j.jpg[/IMG]
Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego z okazji mikołajek ;)
[SIZE=1][COLOR=LightBlue] ps.dzisiaj na polsacie o 18:45 mikołajkowy blok reklamowy[/COLOR][/SIZE]

Posted

jaką awarie? :evil_lol: no nieźle :evil_lol: nawet chciałam sie wczoraj wybrać, ale stwierdziłam że bez sensu, pewnie były tłumy, a większość sklepów jeszcze nie otwarta :cool3: więc sie wybrałam na Zielone Wzgórza ;)