basia34 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Myszko a moze zadzwoni ????/.Clio kochana ty zaslugujesz na chate,. Quote
basia34 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Clio moze zdarzy sie cud i bedziesz miala chate. Quote
giselle4 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Dzisiaj wyczesalam Clio bo moze chata sie zbliza ....trzymac kciuki ale Ona juz wybrala sobie pancie basie 34 jedno slowo Basi a ta sie cieszy ,pokazuje brzuszek,lize ,skacze i jest taka radosna....:) ale chata to jest chata Quote
giselle4 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 i chyba nic z tego Basia nie telefonowala z dobra nowina:( Quote
basia34 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Niestety pani zadzwonila ,ale jedzie do corki i zostanie tam do lutego .Sloneczko podnosze. Quote
dorota k. Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Czekamy na inne telefony. Księżniczka jest śliczna i na pewno znajdzie domek. Basiu, pamiętasz Cyrkę moją miłości jak długo domku szukała i w końcu znalazła wspaniały. I jeszcze cały czas nad nami wywózki wisiały. A Clio ma Was, wiecie, że jej nigdzie nie wywiozą. Mam nadzieję, że Clio nie będzie długo na chatę czekała. Wymiziaj proszę Dziewczynę ode mnie. Quote
Mysza2 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='basia34']Niestety pani zadzwonila ,ale jedzie do corki i zostanie tam do lutego .Sloneczko podnosze.[/QUOTE] widocznie to nie była "ta właściwa pani" Quote
basia34 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ona ma nas i napewno gdzies domek jest dla NIEJ. Quote
Mysza2 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Clio mamuśku , nikt nie dzwoni o Ciebie:( Quote
Mysza2 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='basia34']Wieczorem podrzucam moja pupilke.[/QUOTE] Też zaglądam do mamuśki ciągle z nadzieją. Quote
Mysza2 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 mamuśko , nikt o Ciebie nie dzwoni, ale się nie martw, znowu Cię będziemy ogłaszać, a Ciocie na miejscu o Ciebie dbają:) Quote
giselle4 Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Dzisiaj szczesliwy dzien dla Clio pojechaal do domku wielkim,czerwonym autem pan był nią zachwycony Bedzie mieszkac w kojcu ale moze chodzi po domu:) Szczesci amalutka Quote
Mysza2 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Grażko a pan z ogłoszeń czy z przypadku. A domek dobry???????????? bardzo się cieszę, tak mi jej było żal mamuśki Basia to chyba bardzo się cieszy:lol::lol::lol::lol: Quote
fiorsteinbock Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Swietna wiadomosc!!! Malutka, szczescia na nowej drodze zycia :) Quote
dorota k. Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Szczęścia Serduszko :) Jasia pewnie "rozdarta" w uczuciach. Będzie dobrze, musi być. Quote
Recommended Posts