chauwa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 To ja w takim razie z całym klubem bandytów czekam na Ciebie:diabloti: Quote
malvaaa Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Ja Fortune ogłaszałam z takim tekstem: Fortuna- wygrała los na loterii Fortuna to spora sunia w wieku ok.2-3 lat, wygrała los na loterii- została zabrana ze schroniska gdzie psy nie mają jedzenia, picia, opieki weterynaryjnej. Fortuna wyglądała jak cień psa, psi szkielet, który ledwo chodził. Została wypatrzona przez wolontariuszy, którzy umieścili sunie w domu tymczasowym w okolicach Wyszkowa, gdzie nabrała kg i pewności siebie. Fortuna już nie przypomina tamtego psa, ma zaokrąglone boczki i uśmiech na pyszczku. Jest sunią uległą w stosunku do człowieka, boi się nowych sytuacji ale pod opieką człowieka nabiera pewności siebie. Jeśli chodzi o inne psy Fortuna dobrze się z nimi dogaduje, chociaż nie daje sobie wejść na głowę. To naprawdę wspaniały pies, o pięknych brązowych oczach, w których widać oddanie, przywiązanie i wdzięczność za podarowanie jej szansy… Kontakt w sprawie adopcji: Malwina: 509 050 404 [U]Uwaga: warunkiem adopcji jest wizyta przed/po adopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej[/U]. a Lola nie ma ogłoszeń ale można wyskrobać jakiś tekst na szybko. Quote
mysza 1 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Zamówiłam suniom karmę, 2 duże worki Brita, w sumie 30 kg. Prosiłam Chauwę, żeby karmiła je już suchym, 2 razy dziennie, myślę, że to im w zupełności wystarczy. Wydałam 159 zł, Malvaaa, dopiszesz? Quote
malvaaa Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 a przeciez nie dawno im kupilaś? juz zjadly? Quote
malvaaa Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 macie jakiś pomysł na bazarek? ja go zrobie ale jakoś pomysłów mi brakuje :( Quote
mysza 1 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Nie wiem już sama ale dobrze by było pozbierać kasę, zupełnie nikt nas nie wspiera :( Ręce opadają nawet nikt tu nie zagląda :( Quote
malvaaa Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 brak obecnosci na watku moze zdołować :( Quote
nicolaczek Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Ja mam mega dużo ciuchów do wydania (niektóre nowe, nienoszone wcale), moim zdaniem bardzo fajnych :). Mogę zrobić bazar/podesłać komus foty, ale powiedzcie mi jak to się robi (w sensie co by było najlepszym rozwiązaniem;). [url]http://www.mojeciuchy.pl/profil/oferty/[/url] tu macie "próbkę". kiedyś bawiłam się w ten portal, ale po sprzedaniu jednej kiecki i nabyciu jednego sweterka zabrakło mi motywacji ;) Quote
malvaaa Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 ale mogłabyś poprowadzić bazarek czy tylko podesłać zdjęcia? bo jeśli nie masz czasu to ja mogę go stworzyć, tylko potrzebowałabym zdjęć i opisu ciuchów, wymiary kolor itd. Quote
nicolaczek Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Wolałabym raczej podesłać zdjęcia ciuchów i opisy. Tu są: [url]http://www.mojeciuchy.pl/u/nicolaczek/oferty/[/url], nie wiem czy wystarczające. Ceny oczywiście niższe w sensie wszystko od 10 zeta? Quote
mysza 1 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='nicolaczek']Wolałabym raczej podesłać zdjęcia ciuchów i opisy. Tu są: [url]http://www.mojeciuchy.pl/u/nicolaczek/oferty/[/url], nie wiem czy wystarczające. Ceny oczywiście niższe w sensie wszystko od 10 zeta?[/QUOTE] Ludzie zawsze pytają o wymiary, na pewno by trzeba było mierzyć. To ładne rzeczy, myślę, ze część by poszła. Quote
nicolaczek Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Mam te ciuch w domu także mogę mierzyć na bieżąco w miarę jak będą pytania. No też mi się wydaje, że mogą pójść;) Quote
Telimena Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 oj dobrze by było, żeby troszkę pieniążków zebrać dla dziewczynek co z ogłoszeniami? Quote
malvaaa Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 ogloszenia byly ale zdjecia kiepskie, wybieram sie do suniek w tyg zeby porobic im jakies ladniejsze. a pomierzysz je przed wystawieniem? bo pozniej bedziemy sie gubic jak wszyscy beda pytac o wymiary, a bez wymiarow raczej nikt nic nie kupi. takie moje zdanie :) Quote
tripti Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 pewnie, że ładne rzeczy, na pewno przydałyby sie dla suniek. Fortuna to naprawdę ładna psica i taka dla ludzi aktywnych też, lubi biegać. Quote
malvaaa Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 ładna psica ale potrzebne też ładne zdjęcia :) Quote
mysza 1 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Zdjęcia mają kluczowe znaczenie, zwłaszcza portrety. Takie mam zdanie :) Także Malvaa, Twoja misja niezbędna ;) Quote
nicolaczek Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Dobra pomierzę. Powiedzcie mi tylko w których miejscach :) Buty: rozumiem, że długość wkładki. A ciuchy: pas, biodra, biust? Kurtki dodatkowo długość rękawa, szerokość w ramionach? Quote
malvaaa Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 takie pomiary wystarczą :) pas, biust i długość... a kurtki dodatkowo dł. rękawa... Quote
nicolaczek Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Dobra sama wystawie ten bazar, ale musicie mu pomóc rozsyłać ok? Bo ja jestem nowicjuszem i nikogo tu nie znam ;) postaram się jutro wystawić. Quote
malvaaa Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 i jak bazarek? ja jutro nie jadę do suniek, pilnie muszę przywieźć psiaka z Sosnowca więc zdjęcia będą musiały poczekać... nie mogę dodzwonić się do chauwy, próbowałam raz ale coś mi przerwało a drugi raz nie odbierała, więc napisałam jej tylko smsa... Quote
Recommended Posts