Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja Fortune ogłaszałam z takim tekstem:

Fortuna- wygrała los na loterii

Fortuna to spora sunia w wieku ok.2-3 lat, wygrała los na loterii- została zabrana ze schroniska gdzie psy nie mają jedzenia, picia, opieki weterynaryjnej. Fortuna wyglądała jak cień psa, psi szkielet, który ledwo chodził. Została wypatrzona przez wolontariuszy, którzy umieścili sunie w domu tymczasowym w okolicach Wyszkowa, gdzie nabrała kg i pewności siebie. Fortuna już nie przypomina tamtego psa, ma zaokrąglone boczki i uśmiech na pyszczku. Jest sunią uległą w stosunku do człowieka, boi się nowych sytuacji ale pod opieką człowieka nabiera pewności siebie. Jeśli chodzi o inne psy Fortuna dobrze się z nimi dogaduje, chociaż nie daje sobie wejść na głowę. To naprawdę wspaniały pies, o pięknych brązowych oczach, w których widać oddanie, przywiązanie i wdzięczność za podarowanie jej szansy…

Kontakt w sprawie adopcji: Malwina: 509 050 404

[U]Uwaga: warunkiem adopcji jest wizyta przed/po adopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej[/U].

a Lola nie ma ogłoszeń ale można wyskrobać jakiś tekst na szybko.

Posted

Zamówiłam suniom karmę, 2 duże worki Brita, w sumie 30 kg. Prosiłam Chauwę, żeby karmiła je już suchym, 2 razy dziennie, myślę, że to im w zupełności wystarczy.

Wydałam 159 zł, Malvaaa, dopiszesz?

Posted

Ja mam mega dużo ciuchów do wydania (niektóre nowe, nienoszone wcale), moim zdaniem bardzo fajnych :). Mogę zrobić bazar/podesłać komus foty, ale powiedzcie mi jak to się robi (w sensie co by było najlepszym rozwiązaniem;).

[url]http://www.mojeciuchy.pl/profil/oferty/[/url] tu macie "próbkę". kiedyś bawiłam się w ten portal, ale po sprzedaniu jednej kiecki i nabyciu jednego sweterka zabrakło mi motywacji ;)

Posted

ale mogłabyś poprowadzić bazarek czy tylko podesłać zdjęcia?

bo jeśli nie masz czasu to ja mogę go stworzyć, tylko potrzebowałabym zdjęć i opisu ciuchów, wymiary kolor itd.

Posted

Wolałabym raczej podesłać zdjęcia ciuchów i opisy.

Tu są: [url]http://www.mojeciuchy.pl/u/nicolaczek/oferty/[/url], nie wiem czy wystarczające. Ceny oczywiście niższe w sensie wszystko od 10 zeta?

Posted

[quote name='nicolaczek']Wolałabym raczej podesłać zdjęcia ciuchów i opisy.

Tu są: [url]http://www.mojeciuchy.pl/u/nicolaczek/oferty/[/url], nie wiem czy wystarczające. Ceny oczywiście niższe w sensie wszystko od 10 zeta?[/QUOTE]

Ludzie zawsze pytają o wymiary, na pewno by trzeba było mierzyć.
To ładne rzeczy, myślę, ze część by poszła.

Posted

ogloszenia byly ale zdjecia kiepskie, wybieram sie do suniek w tyg zeby porobic im jakies ladniejsze.

a pomierzysz je przed wystawieniem? bo pozniej bedziemy sie gubic jak wszyscy beda pytac o wymiary, a bez wymiarow raczej nikt nic nie kupi. takie moje zdanie :)

Posted

Dobra pomierzę. Powiedzcie mi tylko w których miejscach :) Buty: rozumiem, że długość wkładki. A ciuchy: pas, biodra, biust? Kurtki dodatkowo długość rękawa, szerokość w ramionach?

Posted

i jak bazarek?

ja jutro nie jadę do suniek, pilnie muszę przywieźć psiaka z Sosnowca więc zdjęcia będą musiały poczekać... nie mogę dodzwonić się do chauwy, próbowałam raz ale coś mi przerwało a drugi raz nie odbierała, więc napisałam jej tylko smsa...