Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doszedł zwrot za Agapurin. Dzięki malvaaa. 

Agapurin wystarczy na 60 dni, Propalinu jest prawie cała butelka, Forthyron mamy na 9 dni. Arthroflexu jest mniej, niż pół butelki, bo dostaje go też Kofi. W związku z tym, kolejną butelkę powinna kupić Lida. Pampersów jest 11. 

Posted

zaglądam do Lolci, nie mogłam dostać się na dogo przez parę dni...

Opustoszał wątek, opustoszało dogo... Coraz marniej. 

Dobrze, że Lola jakoś się trzyma. :-)

Posted

to ja zajrzę do Loli :)

może ktoś chciałby dorzucić grosik do opłaty za pampersy i lek? Wyszło 96zł a u Loli na koncie pustki, a faktura za hotelik do opłacenia...

8c54476a-1257-4f36-8ad4-69c96a6ddd0b_zps

Posted

Doszedł zwrot za pampersy i Forthyron - dzięki. :-)

Jednak przydałoby się wspomóc Lolę Cimalgexem. Gorzej się porusza i częściej sika w pampersy. Są tylko chwilowe poprawy. 

Posted

Arthroflexu jest mniej, niż pół butelki, bo dostaje go też Kofi. W związku z tym, kolejną butelkę powinna kupić Lida. 

Dotarł Arthroflex kupiony przez Lidkę.

Posted

Toska dziękuje za bazarek :)

hop jaki koszt jest tego leku? jeśli ulży Lolce to kupujemy, widać zima nie sprzyja Loli jeśli chodzi o zdrówko :(

Nie znam ceny, bo nigdy nie kupowałam Cimalgexu osobno, ale raczej nie jest to duży koszt.

Posted

pieniążki dotarły dziękuje :)

z pieniążków zostały opłacone w części leki, dziękuje serdecznie.

czy ktoś mógłby dorzucić chociaż grosik? trzeba zamówić kolejne pampersy, Lolka teraz używa 2 dziennie, a na koncie 0zł...