Jump to content
Dogomania

Manifestacja przeciwko FABRYCE PSÓW w WOJTYSZKACH 09.11.2011 Sieradz

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nadzieja :-)'][video=youtube;M6OUL1OO9vo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=M6OUL1OO9vo[/video][/QUOTE]

[B]Ada - jeje[/B], Nadzieja opowiada przecież o jakimś innym schronisku ... A reporterzy TVN się z pewnością pomylili ... Nadziejo :shake:.

Guest Nadzieja :-)
Posted

[quote name='dana'][B]Ada - jeje[/B], Nadzieja opowiada przecież o jakimś innym schronisku ... A reporterzy TVN się z pewnością pomylili ... Nadziejo :shake:.[/QUOTE]
Nie krytykuj tego co robię... uszanuj mą decyzję! Dana nie jesteś w temacie, więc proszę nie ingeruj w tę sprawę. Chcesz porozmawiać? Nie ma problemu , tylko powiedz gdzie i kiedy. [U]Artur.W[/U]

Posted

Arur W. już zmieniłeś zdanie nt Wojtyszek? Kogo chcesz tu wprowadzić w błąd? Twoje prawdziwe nazwisko to Krystian S. ....pozdrów tatusia....I wiedz, że od początku wiedzieliśmy kim jesteś, naiwniaku :roflt::roflt::roflt:!

Posted (edited)

[quote name='Kama202']Arur W. już zmieniłeś zdanie nt Wojtyszek? Kogo chcesz tu wprowadzić w błąd? Twoje prawdziwe nazwisko to Krystian S. ....pozdrów tatusia....I wiedz, że od początku wiedzieliśmy kim jesteś, naiwniaku :roflt::roflt::roflt:![/QUOTE]

Widzę , iż naprawdę uwielbiacie układać własne historie!:stupid:
Wierz mi , myślałem że jesteś normalna!

Edited by Nadzieja :-)
??????
Posted

[quote name='Nadzieja :-)']Nie krytykuj tego co robię... uszanuj mą decyzję! Dana nie jesteś w temacie, więc proszę nie ingeruj w tę sprawę. Chcesz porozmawiać? Nie ma problemu , tylko powiedz gdzie i kiedy. [U]Artur.W[/U][/QUOTE]

O jakiej konkretnie decyzji mowa ? Mam prawo do wyrobienia sobie własnego zdania na każdy interesujący mnie temat, także na temat Wojtyszek, na przykład po obejrzeniu tematycznego materiału wyemitowanego przez TVN.

Posted (edited)

[quote name='dana']O jakiej konkretnie decyzji mowa ? Mam prawo do wyrobienia sobie własnego zdania na każdy interesujący mnie temat, także na temat Wojtyszek, na przykład po obejrzeniu tematycznego materiału wyemitowanego przez TVN.[/QUOTE]

Ja ci tego prawa nie odbieram! Lecz nie wiem po co o to pytasz , skoro już dawno[FONT=arial][SIZE=2][COLOR=#444444] wyrobiłaś sobie zdanie na ten temat. Dlatego też , nie widzę na tę chwilę sensu by dalej polemizować!
A jeszcze jedno , tylko proszę odpowiedz szczerze. Czy ty zawsze wierzysz w reportaże TVN?
Tym bardziej gdy prowadzi je Tomasz P.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Nadzieja :-)']Widzę , iż naprawdę uwielbiacie układać własne historie!:stupid:
Wierz mi , myślałem że jesteś normalna![/QUOTE]
To Artur Węgierski, narzeczony pani zatrudnionej w Wojtyszkach.

Posted

[quote name='Dynam!tka']To Artur Węgierski, narzeczony pani zatrudnionej w Wojtyszkach.[/QUOTE]

Już widziałem wiele technik zaprezentowanych na tej stronie , lecz ty przebijasz je wszystkie! W tej chwili dobrze pomyśl zanim coś powiesz , bo wiem że jak chcesz to potrafisz! Nie całe półtora roku temu rozmawialiśmy z sobą , już nie pamiętasz. Może jesteś bystra , ale chyba jeszcze nie aż tak. Sorry za to , ale pierw pomyśl zanim coś powiesz!

Posted

[quote name='Ada-jeje']nadzieja z ty jaki masz cel tak sie tu produkowac?[/QUOTE]
Wierz mi , nie potrzebnie się czepia!

Posted

[quote name='Nadzieja :-)']Ja ci tego prawa nie odbieram! Lecz nie wiem po co o to pytasz , skoro już dawno[FONT=arial][SIZE=2][COLOR=#444444] wyrobiłaś sobie zdanie na ten temat. Dlatego też , [B]nie widzę na tę chwilę sensu by dalej polemizować![/B]
A jeszcze jedno , tylko proszę odpowiedz szczerze. Czy ty zawsze wierzysz w reportaże TVN?
Tym bardziej gdy prowadzi je Tomasz P.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Nadzieja!
Z Wojtyszkami i wszystkim co się z tą nazwą łączy i kojarzy jest tak jak w tym kawale:
[I]Na rozprawie rozwodowej mąż na pytanie sądu o powód pozwu odpowiada: " Bo żona mi nie pasuje"
Na co odzywa się głos z sali: "Dziwne, bo całej wsi pasuje!"

[/I]
Tylko z Wojtyszkami jest akurat na odwrót - wszystkim nie pasuje, tylko garstce osób i właścicielowi tak! No cóż, może to dlatego, że garstka ma z tego dochody? Nieważne jakim kosztem? I wciskać ludziom ciemnotę, że wszystko jest OK?

Posted

[quote name='epe']Nadzieja!
Z Wojtyszkami i wszystkim co się z tą nazwą łączy i kojarzy jest tak jak w tym kawale:
[I]Na rozprawie rozwodowej mąż na pytanie sądu o powód pozwu odpowiada: " Bo żona mi nie pasuje"
Na co odzywa się głos z sali: "Dziwne, bo całej wsi pasuje!"

[/I]
Tylko z Wojtyszkami jest akurat na odwrót - wszystkim nie pasuje, tylko garstce osób i właścicielowi tak! No cóż, może to dlatego, że garstka ma z tego dochody? Nieważne jakim kosztem? I wciskać ludziom ciemnotę, że wszystko jest OK?[/QUOTE]

[SIZE=3][FONT=times new roman][I]Nie mam żadnego zysku z tego co robię ! Lecz nie wiem czym TY się w życiu kierujesz? Wiedz jedno , [U][B]decydujesz sama o własnym losie![/B][/U] Miałem [B][U]kiedyś[/U][/B] : braci , przyjaciół, rodzinę...[U][B] Pozostało miejsce , które kocham i szanuję .[/B][/U] Bo wiem , że te zwierzęta będą miały tam wszystko... Aczkolwiek wiedz , iż to ze wszystkim koliduje... Kryteria nasze są zbyt wymagające... Będziesz za rodziną ,[U] stracisz przyjaciół.[/U] Będziesz za przyjaciółmi [U]stracisz rodzinę ,[/U] a co gorsze [B][U]będziesz za tym co kochasz, stracisz WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/U][/B][/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=times new roman][I][B][U]Czy kiedykolwiek w życiu zastanowiłaś się , czy ta nagonka to nie jest przez zazdrość.[/U][/B] Bo jakiś Łodzianin z zawodu blacharza , opracował do perfekcji opiekę nad zwierzętami i udało mu się zaopiekować taką ilością zwierząt. Ja w to wierzę , nigdy nie brałem lekcji informatyki! A język HTML poznałem w kilka dni . Za precelka mam 7zł , myślisz że chciało by mi się z tobą dyskutować?[/I][/FONT][/SIZE]

Posted

[I]Witam wszystkich miłośników zwierząt, pasjonowały mnie one od dziecka, teraz stały się częścią mojego życia ![/I]
[I]Pisze, by pokazać wam prawdziwe odzwierciedlenie Wojtyszek. [/I]
[I]Gdyż zapewne wiecie, iż niektórzy dogomaniacy na forum, opisują tę instytucje w ciemnych barwach.[/I]
[I]Bo słyszałam/em , że tak tam jest...[/I]
[I]Niektórzy z nich , są osobami ordynarnymi , aroganckimi , egocentrycznymi. Są też tacy ,których obojętność sprawia , że choć nie byli w/w instytucj. Kłamią opierając się jedynie na opowieściach... przyczym często mylą pojęcia ''prawdy'' z ''większością zdań''.[/I]
[I]Stwarzają negatywną opinie , która dla nich jest bez żadnego znaczenia.[/I]
[I]Nie tak dawno, byłem w/w wymienionej instytucji i dla mnie, jak i zapewne dla wielu , którzy mieli przyjemność spotkać i uścisnąć dłoń p.S .[/I]
[I]Wiedzą , że to osoba o niesamowitej i niepowtarzalnej osobowości , oraz wielkim i szlachetnym sercu. [/I]
[I]Wypełniająca go miłość do podopiecznych pupili , spowodowała że stworzył im miejsce ,gdzie mogą poczuć się bezpiecznie. [/I]
[I]Po straszliwych przeżyciach i doznaniach znieczulicy ludzkiej, to miejsce pozwala im, aby ich obolałe serduszka zaczęły się goić. [/I]
[I]Wyraz bólu w jego oczach ,gdy spogląda na skrzywdzoną psinkę, poruszy niejedno skamieniałe serce.[/I]
[I]Pan L.S wychodzi z założenia ,iż każdy pies jak i człowiek , potrzebują choć odrobinę miłości i wsparcia , a przede wszystkim poczucia bezpieczeństwa. [/I]
[I]Dzięki tym czynnikom, te zwierzęta dochodzą do siebie i zaczynają znów normalnie funkcjonować.[/I]
[I]Co powoduje kilkukrotne zwiększenie szans ,na dalsze spokojne życie wśród nas.[/I]
[I]I tak oto ludzie , dla zadowolenia własnego ego.[/I]
[I]Będą perfidnie oczerniać człowieka, który zrobił tak wiele i pomógł tak wielu niewinnym stworzeniom , które pragnęły tylko odrobinę miłości od człowieka, a zostały odtrącone i porzucone. A przecież te zwierzęta to nasi towarzysze na całe życie i [B][U]każdemu należy dać drugą szansę.[/U][/B] Nadzieja :-)[/I]

Posted

[quote name='@Urwis@'][I]Witam wszystkich miłośników zwierząt, pasjonowały mnie one od dziecka, teraz stały się częścią mojego życia ![/I]
[I]Gdyż zapewne wiecie, iż niektórzy dogomaniacy na forum, opisują tę instytucje w ciemnych barwach.[/I]
[I]Niektórzy z nich , są osobami ordynarnymi , aroganckimi , egocentrycznymi. Są też tacy ,których obojętność sprawia , że choć nie byli w/w instytucj. Kłamią opierając się jedynie na opowieściach... przyczym[B] często mylą pojęcia ''prawdy'' z ''większością zdań''.[/B][/I]
[I]Nie tak dawno, byłem w/w wymienionej instytucji i dla mnie, jak i zapewne dla wielu , którzy mieli przyjemność spotkać i uścisnąć dłoń p.S .[/I]
[I]Wiedzą , że to osoba o niesamowitej i niepowtarzalnej osobowości , oraz wielkim i szlachetnym sercu. [/I]
[I]Wypełniająca go miłość do podopiecznych pupili , spowodowała że stworzył im miejsce ,gdzie mogą poczuć się bezpiecznie. [/I]
[I]Po straszliwych przeżyciach i doznaniach znieczulicy ludzkiej, to miejsce pozwala im, aby ich obolałe serduszka zaczęły się goić. [/I]
[I]Wyraz bólu w jego oczach ,gdy spogląda na skrzywdzoną psinkę, poruszy niejedno skamieniałe serce.[/I]
[I]Pan L.S wychodzi z założenia ,iż każdy pies jak i człowiek , potrzebują choć odrobinę miłości i wsparcia , a przede wszystkim poczucia bezpieczeństwa. [/I]
[I]Dzięki tym czynnikom, te zwierzęta dochodzą do siebie i zaczynają znów normalnie funkcjonować.[/I]
[I]Co powoduje kilkukrotne zwiększenie szans ,na dalsze spokojne życie wśród nas.[/I]
[I]I tak oto ludzie , dla zadowolenia własnego ego[/I]
[I]Będą perfidnie oczerniać człowieka, który zrobił tak wiele i pomógł tak wielu niewinnym stworzeniom , które pragnęły tylko odrobinę miłości od człowieka, a zostały odtrącone i porzucone. A przecież te zwierzęta to nasi towarzysze na całe życie i [B][U]każdemu należy dać drugą szansę.[/U][/B] Nadzieja :-)[/I][/QUOTE]

Ooo! Urwis znowu zawitał na wątek!
Powiem Ci krótko : PRAWDy NIE DA SIĘ POMYLIĆ Z WIĘKSZOŚCIĄ ZDAŃ!!
[B]Dokumentacja w prokuraturze - to jest prawda!
[/B]Skoro się pojawiłeś to coś jest na rzeczy - chyba jakaś sprawa się szykuje???[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABUAAAATCAYAAAB/TkaLAAAABHNCSVQICAgIfAhkiAAAARNJREFUOE+tk00SwiAMhYvjZXTp0nN6Jj2Cx8G81wRDGkoXZaYD5OfLSzMsy3mrGurimWJtjqzWe+yvrzWhz1fgLlTyagIGkHbsiOmUZuomNip8jIKg1KllxfhBTVDKztRmXdZrLJL1/4lB/3tJXKW1n3mREIHPhCK2ImqxqMmgaJ0LcCtgQIAM5pM1ZbN1g/qK28MRHWAbgBm8WkCpEsCbfLHdjDJTy0EBeNdsJGgSLf58VDWhUIhVRXMpo5HN/Yppg7I7wVYAZ39vQZMDB3XkP044qdteigijVO627I49vJ4G8/buRWEoo38Kexhg9vhYxE8FKriyV7Pn07TGi6Nmda/IElyhmOOY63EUkLU2it1Af8I9gRIS8mZrAAAAAElFTkSuQmCC[/IMG]

Posted

[quote name='@Urwis@'][I]Witam wszystkich miłośników zwierząt, pasjonowały mnie one od dziecka, teraz stały się częścią mojego życia ![/I]
[I]Niektórzy z nich , są osobami ordynarnymi , aroganckimi , egocentrycznymi. Są też tacy ,których obojętność sprawia , że choć nie byli w/w instytucj. Kłamią opierając się jedynie na opowieściach... przyczym często mylą pojęcia ''prawdy'' z ''większością zdań''.[/I]
[I]I tak oto ludzie , dla zadowolenia własnego ego.[/I]
[I]Będą perfidnie oczerniać człowieka, który zrobił tak wiele i pomógł tak wielu niewinnym stworzeniom , które pragnęły tylko odrobinę miłości od człowieka, a zostały odtrącone i porzucone. A przecież te zwierzęta to nasi towarzysze na całe życie i [B][U]każdemu należy dać drugą szansę.[/U][/B] Nadzieja :-)[/I][/QUOTE]
Nie pamietam, kiedy czytalam tak wspaniala bajke, chyba w dziecinstwie.

Posted (edited)

[quote name='epe']Ooo! Urwis znowu zawitał na wątek!
Powiem Ci krótko : PRAWDy NIE DA SIĘ POMYLIĆ Z WIĘKSZOŚCIĄ ZDAŃ!!
[B]Dokumentacja w prokuraturze - to jest prawda!
[/B]Skoro się pojawiłeś to coś jest na rzeczy - chyba jakaś sprawa się szykuje???[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABUAAAATCAYAAAB/TkaLAAAABHNCSVQICAgIfAhkiAAAARNJREFUOE+tk00SwiAMhYvjZXTp0nN6Jj2Cx8G81wRDGkoXZaYD5OfLSzMsy3mrGurimWJtjqzWe+yvrzWhz1fgLlTyagIGkHbsiOmUZuomNip8jIKg1KllxfhBTVDKztRmXdZrLJL1/4lB/3tJXKW1n3mREIHPhCK2ImqxqMmgaJ0LcCtgQIAM5pM1ZbN1g/qK28MRHWAbgBm8WkCpEsCbfLHdjDJTy0EBeNdsJGgSLf58VDWhUIhVRXMpo5HN/Yppg7I7wVYAZ39vQZMDB3XkP044qdteigijVO627I49vJ4G8/buRWEoo38Kexhg9vhYxE8FKriyV7Pn07TGi6Nmda/IElyhmOOY63EUkLU2it1Af8I9gRIS8mZrAAAAAElFTkSuQmCC[/IMG][/QUOTE]

[SIZE=2][FONT=georgia][I]Może źle się wyraziłem , chodzi o to iż nie które osoby trzecie , zupełnie nie wtajemniczone podzielają zdanie większości... w tym wypadku wasze ( garstce ludzi zalogowanych i brużdżących na tym forum).[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=georgia][I]. [/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=georgia][I]A co do prokuratury to proszę , nie serwuj mi własnej wersji wydarzeń. [/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=georgia][I]Coś mi się wydaje , iż trochę za bardzo się zagalopowałaś, bo gdzieś po drodze zgubiłaś kilka czynników...? [/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=georgia][I]Ijeszcze raz proszę nie mów o rzeczach o , których nie masz zielonego pojęcia. Nadzieja:-)
[/I][/FONT][/SIZE][IMG]https://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/9906_591963107512494_371827588_n.png[/IMG]

korekta
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

[quote name='Ada-jeje']Nie pamietam, kiedy czytalam tak wspaniala bajke, chyba w dziecinstwie.[/QUOTE]

[FONT=georgia][I][B][SIZE=3][COLOR=#000000]Również nie pamiętam , kiedy takie bajki opowiadałem!
Chciałbym was przeprosić i rozpocząć nowy rozdział.

Ktoś kogo broniłem , może nie broniłem ,ale myślałem że się poprawi zaczął... przeginać.
Kiedyś myślałem , iż się zastanowi i przemyśli to co zrobił.
Uważałem go za człowieka , który ma na sercu dobro tych niewinnych , oraz swoich podopiecznych zwierząt.
Lecz z tego co teraz widzę , jest jednym z pasożytów żerujących na krzywdzie zwierząt.

Staję za wami , niech mi to prosto w oczy powie , a ja na tę chwilę zacznę od tego!!!![/COLOR][/SIZE][/B][/I][/FONT]

,,Cytat ,, Z hotelzwierzat.com

[COLOR=#000000][SIZE=3][FONT=lucida grande]Longin Siemiński pierwsze co zrobił to wyrzucił Agnieszkę Wardzyńską . Nie znam jeszcze treści programu, ale niektórzy z byłych pracowników wypowiadających się w nim nie wytrzymują i przechwalają się tym na facebooku, lub przy innych okazjach. Np. Zygmunt S. i Artur W., którzy zostali zwolnieni za pijaństwo i nieróbstwo. Zwolniony został tez brat Artura , Leszek, który w wyniku oszustw przy zakupach artykułów metalowych na faktury, naraził Longina Siemińskiego na kilkudziesieciotysięczne straty. Doniesienie w tej sprawie złożone zostało na policji.

[/FONT][/SIZE][I][B][SIZE=4][FONT=lucida grande]A kim ty huju jesteś , że mnie oskarżasz o takie coś , a poza tym będziesz się spowiadał z palenia zwłok , podmiany chipów , oraz oszustw gospodarczych. Już nie mówię o wykorzystywaniu bezdomnych , kto to widział żeby ktoś robił 24h . Już ludzie nie wytrzymywali i się wieszali.
Za godzinę usuwam cały film , bo co w prokuraturze , to ... Ile pieniędzy mi wisicie...? a ile ludziom... ? Dokumentacja jest. , podpisów nie podrobicie.
Broniłem cię , lecz przegiołeś , zdjęcia dostępne będą też , i lista ludzi , którym kasę wisicie. Oraz filmy które z monitoringu , kazałeś mi usuwać. A przez ciebie i niektóre gminy popłyną! Nie chcę się wkurwiać . Pozdrawiam pa. Z tym to przegiołeś.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Ada-jeje']Nadzieja, witamy w grupie, szkoda ze tak pozno otwarles oczy, my nie jestesmy zaklamani, nie zyjemy na koszt zwierzat, nie zerujemy na ich krzywdzie jak L.S.[/QUOTE]

Witam i dzięki za wsparcie , jutro zacznę powoli ujawniać fakty. Bo takiej szmacie nie pozwolę , aby tak o mnie pisali. Napiszę może na WP. , bo jeszcze będzie próbował mnie oskarżyć , a z resztą to nie pomówienia. Lepiej za w czasu wykop te resztę zwłok i dobrze w piecu napal.

Posted

[quote name='Nadzieja :-)']Witam i dzięki za wsparcie , jutro zacznę powoli ujawniać fakty. Bo takiej szmacie nie pozwolę , aby tak o mnie pisali. Napiszę może na WP. , bo jeszcze będzie próbował mnie oskarżyć , a z resztą to nie pomówienia. Lepiej za w czasu wykop te resztę zwłok i dobrze w piecu napal.[/QUOTE] tez radze uwazac na slowa, masz do tego PW, mysle ze wiesz do kogo mozesz wysylac PW i przed kim mozesz sie otworzyc, watek jak widze czytales dluzszy okres czasu, wiec osoby tepiace praktyki L.S. zdarzyles poznac.

Posted

[quote name='Ada-jeje']tez radze uwazac na slowa, masz do tego PW, mysle ze wiesz do kogo mozesz wysylac PW i przed kim mozesz sie otworzyc, watek jak widze czytales dluzszy okres czasu, wiec osoby tepiace praktyki L.S. zdarzyles poznac.[/QUOTE]

Tak zdążyłem , a tak w ogóle. Dzięki za wsparcie , krytykowałem was. Sorry ,przepraszam!!!!!!!!
Nie chcę za dużo teraz gadać , zatrzymałem się ma dosłownie kilka godz. w Złoczewie.
Lecz muszę dalej pędzić, jak chcesz porozmawiaj z Martą L.
Jeszcze raz sorry , muszę zmykać.
Oficjalnie , ktoś mi dwa naboje podrzucił do butów. Jeden żółty , a drugi czerwony.
Czyli mam wybór? Tak

Posted

Nadzieja!
Uważaj na siebie!!! Na Twoim miejscu szybko złożyłabym znane Ci informacje listownie np. Marcie L. jako zabezpieczenie!
I doniesienie na policję poza woj. łódzkim - te naboje to groźby karalne! Będziesz mieć zabezpieczenie!

Posted

Sledze watek od dawna (pomagam w miare mozliwosci) i mam nadzieje, ze wreszcie cos zaczyna sie dziac na plus dla psow. Nadzieja, tu chodzi o zbyt duzo info jakie mozesz posiadac. Uwazaj Ty jak i inni, ktorzy cokolwiek moga wiedziec co mogloby byc uzyteczne w zamknieciu tego interesu. Bo wierze, ze jest wiecej osob takich jak Ty.....