Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Caragh']Ja wprawdzie nie uznaję takiego czegoś jak "nowy rok", ale niezależnie od tego za życzenia dziękuję Wszystkim Cioteczkom i Każdej z osobna :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]
Każda okazja jest dobra żeby posłać dobre myśli:)
Ja jak widzisz też nie na balu tylko na dogo:)

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aha! Dzisiaj Misio dostał swoje własne, prywatne szeleczki :)
Na obroży strasznie ciągnął, aż mu czasem oddechu brakowało. To jedna zaleta. A druga - Misiek sam od siebie mniej ciągnie ubrany w szelki :)

Posted

Cały czas podczytuję o wyczynach Misia szkodnika:)

Może ktoś ze Śląska ma pomysł co zrobić z posylwestrowym uciekinierem kotem na cito [url]http://www.dogomania.pl/threads/220309-Znaleziono-kota-w-Bytomiu-szukamy-dla-niego-noclegu!?p=18303989#post18303989[/url]

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Miś [B]grzeczny[/B] i uczesany ;) buziaki zwierzyńcowi przesyłamy :*[/QUOTE]

Taaa, Misiek tak twierdzi :evil_lol::evil_lol:

Buziaczki dla Cioteczek

Posted

Heh, buziaczki buziaczkami. Ale Misiek wciąż czeka na jakąś Cioteczkę, która potrafi pisać piękne teksty do ogłoszeń, coby można było zacząć ogłaszać. Misiek się niepotrzebnie u nas wciąż kisi, a mógłby już dawno być na swoim...

Posted

Przepraszam za offa, ale to bardzo pilne:

[B]Czy znacie jakiegoś ozdrowieńca nosówki? Potrzebna jest pilnie jego krew. Ozdrowienie mogło mieć miejsce maksymalnie 1,5 roku temu[/B] - [B]NA CITO!!!

[/B][B]Gotowa surowica jest w tym kraju nieosiągalna :-([/B]

Posted

[quote name='Maruda666']Coś ,,posprzątał"??[/QUOTE]

Owszem, moją słuchawkę bluetooth i słuchawki do komórki. 150zł w koszu. :angryy::angryy: