Monika_Lucky Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 :eviltong:;) to fajnie ;) :eviltong: Mam nadzieję że się spodkamy na zawodach ;)) Quote
asiaa_94 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 MAx 3km . ? ja na treningach biegam tak po 4,5 km nom a np. na zawodach w wysokiej jest jakieś 5km tak jak i w Zabajce 5100 bez podziału :) Ja tam wole odrazu wiecej km robićć . ;D Ahhh kocham ten sport . Ja zas startuje od Wysokiej 2008r. ;) [to był Luty] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: IIii nawet mam własnego pieska do biegania . Po mistrzostwach polski jak zdobyłam 1 miejsce mama postanowiła mi kupić eurodoga . ; )) Quote
Monika_Lucky Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 [quote name='asiaa_94']MAx 3km . ? ja na treningach biegam tak po 4,5 km nom a np. na zawodach w wysokiej jest jakieś 5km tak jak i w Zabajce 5100 bez podziału :) Ja tam wole odrazu wiecej km robićć . ;D Ahhh kocham ten sport . Ja zas startuje od Wysokiej 2008r. ;) [to był Luty] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: IIii nawet mam własnego pieska do biegania . Po mistrzostwach polski jak zdobyłam 1 miejsce mama postanowiła mi kupić eurodoga . ; ))[/quote] No tak AśŚ ;* Widziałam tą piękność twoją ;) My się widzimy jakoś w marcu ;) takżę trening trening i jeszcze raz trening ;) Quote
Monika_Lucky Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Długo tu nie pisałam ;) :eviltong: Więc zaczne od ważnych sparaw ;):lol: V-ce mistrzostwo Europy 2007 w CC ;) z Liderem:multi: II V-ce mistrzostwo Polski 2008 w CC :) z Lucky:multi: Zwycięztwo LZ w klasie D1 ;) Sweety i Lucky :multi: Quote
asiaa_94 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 NOm ja mam nadzieje ze pojadę . ;**:roll: Szkoda ze do Wysokiej nie pojedziesz :placz: a tam taka jest fajna trasaaa. :cool3: ii extra wieczorek mushera :evil_lol: . ;DD hihh , tak teraz ciagle treningi . Trenuj Monia trenuuj . ;*:razz::oops::razz: Quote
Monika_Lucky Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 No raczej że trenuje :p wiesz nasza tajemnica !! CIIIII ;^ hah no szkoda szkoda ze nie jade ;p ale cóż ;) zobaczymy sie napewno gdzies ;) Quote
asiaa_94 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tajjjjjjjjjemnicaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No na pewno gdzieś się spotkamy. :cool3: . To jest pewne:cool1: a wiesz pokarzemy na co nas stać . :mad: . Hihi . :loveu: :oops: Quote
Monika_Lucky Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 No raczej !! Będzie :crazyeye: :p i Tyle ;p Pociskamy Asiu ;) Quote
asiaa_94 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Jużż się nie mogę doczekaćć Wysokiej . :multi::lol: ale w tym roku podobno ma byc sporo uczestnikow :-o iii sporo biegaczyy . :roll: . troszke sie boje bo tam są domy , psy i wgl . :placz::smhair2: NOm ale mysle ze damyy z Maxem rade . :cool3::oops::cool3::megagrin: ii nawet nasz klub "Travois" się wybiera :razz: . hehe :diabloti: Quote
Kori Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Dzielne z was dziewczyny, podziwiam. :razz: Gratuluję samozaparcia. Skąd i kiedy dowiedziałyście się o takim sporcie? I kiedy padła decyzja - to jest to - kupuję uprząż, linę i biegam? (brzmi jak pytania do szkolnej gazetki :evil_lol: wiem, ale zżera mnie ciekawość:oops:) Quote
asiaa_94 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 a no ja jeździłam na zawody ale nie startowałam ;pp no ale spodobał mi się canicross i zaczelam . ;pp :razz: Quote
Monika_Lucky Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 U mnie pasja zaczęła się w 2005r. ;) Gdy mój tata zaczął startować w BJ ;) Podpatrywałam różnych zawodników ... I postanowiłam w 2006r. wystartować w CC ;) ponieważ do wożenia się na wózku byłam za młoda :) Na moich pierwszych zawodach zdobyłam wraz z Lucky srebrny medal .. to zmotywowało mnie do dalszego bawienia się w to ;) ponieważ tak naprawdę nie liczyłam na jakieś wysokie lokaty ;) A tu proszę srebro :multi: tak zrodziła się pasja do biegania ....Zaczęłam jeżdzić na coraz więcej zawodów i uczyłam się coraz więcej od doświadczonych biegaczy ;) A co do startowania w D1 ;) początki były trudne na zawodach ale z czasem dopięliśmy swego i zdobyliśmy puchar LZ ;) Quote
asiaa_94 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 No Monika ja miałam podobnie ( ; w 2007 moja siostra startowała w D1 ii ja w tym zasie obserwowałam wszystkie dyscypliny i spodobał mi się CC. i tak się zaczeło. ;] aa ostatnio mi się zdarzało jechać zaprzęgiem na saniach na 4 psach a następnego dnia na 6-ciu psach . Trudno trudno .(; :cool3: Quote
Monika_Lucky Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 takk Asiu ;* Zazdroszczę Ci normalnie wożenia się na saniach :placz::placz::placz: normalnie chciałabym spróbować ... tylko problem jest taki że brakuje śniegu :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
ARGIS Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Hej, skąd jestescie? Kiedy i gdzie najblizsze zawody, sama z checia popatrze :p Quote
Monika_Lucky Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 ja jestem z Bydgoszczy ;) [url]www.mushing.pl[/url] Quote
asiaa_94 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 nom brak śniegu :placz::placz: a ja jestem ze Sławkowa . 30km od katowic a 50km od krakowa . :razz: Wysoka . zapraszamy. ;D w Lutym . ;D:oops: Quote
ania1994 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Szczeże Ci gratuluje i mam nadzieje ze pojedziesz na mistrzostwa świata... Masz ślicznego psa. ja juz od dawna marze o kupnie takiego psa... jeszce raz ci gratuluje.. Quote
Monika_Lucky Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Dziękuję ;) :loveu: Mam nadzieje że kiedyś to marzenie się spełni ;) ;) Pozdrawiam ;) :lol: Quote
asiaa_94 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Monia spelni .!! Pojedziemy razem ... i damy czadu .! ha dokopiemy im :mad: Quote
Monika_Lucky Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 No tak Asiu ;* Pojedziemy i dokopiemy ;d Polska Górą !! ;p :eviltong: Quote
Recommended Posts