Monika_Lucky Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Witam..!!! Chociaż mam 13 lat posiadam swojego psa.Jest nim Siberian Husky o imieniu Lucky.Czynnie uczestniczymy w zawodach psich zaprzęgów w klasie canicross.(biegacz z psem)Posiadam już licencje zawodniczom. Mamy na koncie 4 starty, które zaliczamy do udanych.Jak narazie nie opuszczamy podium.Nasze osiągnięcia to: 2 miejsce na zawodach w Paterku 2 miejsce na zawodach w Kcyni 2 miejsce na zawodach w Myślęcinku 1 miejsce na Mistrzostwach Polski Junirów w Myślęcinku Moim takim małym marzeniem jest pojechać na Mistrzostwa Świata Juniorów,które odbędą się w Jakuszycach.:lol: ;) Dołanczam foto z zawodów.Pozdrawiam Monika Paterek: [IMG]http://img291.imageshack.us/img291/3545/im000139fc4.jpg[/IMG] Kcynia [IMG]http://img291.imageshack.us/img291/5268/2006kcynia05711cq8.jpg[/IMG] Myślęcinek [IMG]http://img145.imageshack.us/img145/4633/kopiadsc0300gv51zy4.jpg[/IMG] Mistrzostwa Polski Juniorów-Myślęcinek [IMG]http://img292.imageshack.us/img292/1243/im000274vg8.jpg[/IMG];) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSKYTEAM Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Fajnie, widać, że poważnie traktujesz dyscyplinę, w której startujesz, i o to chodzi. Życzę powodzenia i uporu. A, i nigdy nie słuchaj tych, którzy twierdzą, że coś Ci się nie uda. Bo dużo większą satysfakcją jest próbować czegoś trudnego, niż odnieść sukces w czymś oczywistym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAMAN Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Witamy na forum! Gratuluję sukcesów :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajon Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Ja Tobie Moniko gratuluję pasji i chęci do zabawy w sporty zaprzegowe.Marzy mi się że i moja córka któregoś dnia sie obudzi i powie że chce biegać z psem w zawodach.;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
husky-regan Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 [B]Czołem młodzieży ! Trenuj, biegaj, nie zrażaj się niczym i nikim ![/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalina. Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Gratulacje wyników.Kiedyś i my w zaprzęgi się 'wkręcimy':cool1: .[/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika_Lucky Posted January 5, 2007 Author Share Posted January 5, 2007 No pewnie ...mówie to jest najlepszy sport jaki może być na świecie.!!:multi: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
husky-regan Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 [quote name='Monika_Lucky']No pewnie ...mówie to jest najlepszy sport jaki może być na świecie.!!:multi: :lol:[/quote] poczekaj az Cie na sanie "wsadza" ... :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATIszon Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 A probowaliscie jakis inny, np agility, freesbe?:razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
husky-regan Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 [quote name='PATIszon']A probowaliscie jakis inny, np agility, freesbe?:razz:[/quote] ja nie i szczerze mowiac z towarzystwem które teraz mam u swego boku nie wyobrazam sobie tego, Poza tym mam dosc sztywne poglady co do uzytkowosci i przeznaczenia psów ras zaprzegowych ;) :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika_Lucky Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 [quote name='husky-regan']poczekaj az Cie na sanie "wsadza" ... :lol:[/quote] hehe na saniach chcę jeżdzić ale nie ma śniegu:-( ...Na zawody w Paterku mam zamiar jechać już na hulajnodze (o ile będzie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
husky-regan Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 no i :multi: :multi: :multi: ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalina. Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Monika_Lucky ;-):thumbs: . Niedługo kupujemy szeleczki lineczke i jazda;).Zaczyna mnie to wkrręcac:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilar0 Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Witam ;) zycze powodzenia ;) ja narazie żadnych zawodów oprócz amatorskich ans w grupie nie próbowałam :D powodzenia jeszcze raz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Powodzenia! :roll: Pewnie spotkasz sie kiedyś z moja córką (12 lat) na zawodach:cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tośk@ Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Mam prośbę. Ponieważ jestem tu nowa i z tego co widzę na dogomanii nie wolno rozmawiac zaprzęgach - czy mogabym prosic o podeslanie linkow w jakieś sympatyczne miejsca, gdzie można podczytac dyskusje i o coś zapytac?? Nie interesują mnie wystawy, - a właściwie mam pytanie - czy te wystawowe psy też biegają w zaprzęgach? czy tylko jeżdżą na wystawy, bo jakoś nie mam cierpliwości doczytac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSKYTEAM Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Tośka, jeżdzą w zaprzęgach. Wpadnij na [url]www.huskyteam.pl[/url] to się przekonasz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATIszon Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 [quote name='Tośk@'] na dogomanii nie wolno rozmawiac zaprzęgach[/quote] Bardzo ciekawe spostrzezenie...:lol: [quote]czy mogabym prosic o podeslanie linkow w jakieś sympatyczne miejsca, gdzie można podczytac dyskusje i o coś zapytac?? [/quote] Prosze bardzo [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9427]Linkownia1[/url] [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1540]Linkownia2[/url] Nie zauwazylas pewnie, bo : [quote] [B]nie mam cierpliwości doczytac[/B][/quote] Milego pisania.:p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
husky-regan Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 kolejny "uszczypliwy" mod ? myślę że Tośk@ miała na myśłi raczej to że nawet tematy czysto zaprzegowe zjadane są przez inne, z goła odmienne problemy :eviltong:. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika_Lucky Posted January 13, 2007 Author Share Posted January 13, 2007 [quote name='mike']Powodzenia! :roll: Pewnie spotkasz sie kiedyś z moja córką (12 lat) na zawodach:cool3:[/quote] No mam nadzieję..:p (a co też canicross?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika_Lucky Posted January 13, 2007 Author Share Posted January 13, 2007 [quote name='Tośk@']Mam prośbę. Ponieważ jestem tu nowa i z tego co widzę na dogomanii nie wolno rozmawiac zaprzęgach - czy mogabym prosic o podeslanie linkow w jakieś sympatyczne miejsca, gdzie można podczytac dyskusje i o coś zapytac?? Nie interesują mnie wystawy, - a właściwie mam pytanie - czy te wystawowe psy też biegają w zaprzęgach? czy tylko jeżdżą na wystawy, bo jakoś nie mam cierpliwości doczytac[/quote] Hay..:p odpowiem na twoje pytanie dotyczące czy psy wystawowa jeżdzą na zawody..Oczywiście !!!większość z osób które wystawiają psiaki bawią się w ten sport..!Przykładem jestem ja z naszą sunią(Sweety)jeżdzimy na wystawy i wyścigi i jest super.!a co do linków to polecam forum naszego stowarzyszenia sfora nakielska. Pozdrawiam Monia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATIszon Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 [quote name='husky-regan']kolejny "uszczypliwy" mod ?[/quote] Bez takich uwag, bo dostaniesz banana:eviltong: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATIszon Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 [quote name='Monika_Lucky'] co do linków to polecam forum naszego stowarzyszenia sfora nakielska. Pozdrawiam Monia[/quote] Ja rowniez, zwlaszcza, ze cus narzekaja tam na brak akcji... Innymi slowy: trza to forum rozkrecic, bo choc modzi tam nadwyraz wyrozumiali to ruchu zadnego nie widac....:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
husky-regan Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 [quote name='PATIszon']Bez takich uwag, bo dostaniesz banana:eviltong:[/quote] koniecznie poprosze ! :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AguŚ Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 tak myslalam czy jest mozliwosc by ktos mojego psa sobie "Zaporzyczał" do zaprzegu. Moze komus jeden brakuje:) no tak ale pierw trzeba psa tez wyszkolic pod zaprzeg, ja niestety nie posiadam sprzetu a w chwili obecnej czasu i funduszy na takowy sport, szkoda szkoda:-( a piesek sie marnuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts