Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='baster i lusi']Dziękuję.Może razem uda nam się uchronić Barta przed powrotem do schroniska.[/QUOTE]
Uda sie - innej opcji nie ma. Domek też w końcu musi go wypatrzyć

Posted

[quote name='Doda_']ludzi bardzo trudno ocenic :shake:
Teri z hoteliku pojechal do DS, z rozmow wydawalo sie Ani ze ludzie super, po jednym dniu wrócil bo... dziecko wrócilo z przedszkola i stwierdzilo, ze nie chce już psa. brak słów....
a ja bardzo sie pomylilam co do jednej dogomaniaczki . . .teraz wiem juz, ze ludzi bardzo trudno ocenic.

... nie miej wyrzutow sumienia. . . . .[/QUOTE]

jak to , dzieciak zadecydował i pozbyli się psiaka ? co za typy .

chociaż spotkałam się z sytuacją, ze to właśnie dzieci są bardziej empatyczne i " dojrzalsze " uczuciowo niż dorośli.

Posted

[quote name='baster i lusi']Dziękuję.Może razem uda nam się uchronić Barta przed powrotem do schroniska.[/QUOTE]
Na pewno. Wprawdzie stalej deklaracji dać nie moge ale licytuję na bazarku Ewy. A Cioteczki wciąz dokładają nowe fanty.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251223-Kramik-malenki-dla-Barta-tusz-loreal-zel-zapraszunkam-od-23-02-2-03-g22-00[/url]

[quote name='yolanovi']Uda sie - innej opcji nie ma. Domek też w końcu musi go wypatrzyć[/QUOTE]
Też tak myślę - Bart ma tyle fajnych ogłoszeń :kciuki:

Posted

[quote name='Czorcik']jak to , dzieciak zadecydował i pozbyli się psiaka ? co za typy .

chociaż spotkałam się z sytuacją, ze to właśnie dzieci są [B]bardziej empatyczne i " dojrzalsze " uczuciowo niż dorośli.[/B][/QUOTE]

ja jako dziecko taka bylam i mam mala siostre ktora jest bardzo wrazliwa na los zwierzat . ..

Posted

[quote name='Agata P'][U][B]Bart na Kraków 12x[/B][/U]

[URL]http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/krakow/bart-pies-idealny-przytulak-do-adopcji-570348317[/URL][/QUOTE]
Jest to cudne zdjęcie z dzidzią :lol:

Posted

Do hotelu wczoraj dzwoniła Pani z okolic Krakowa.Poprosiłam hotel by prowadził rozmowy.(leżę chora nie mogę podnieść głowy z poduszki.)Zadzwonię i poproszę namiary na dom bo trzeba będzie zrobić wizytę.Jeśli wszystko będzie dobrze szukamy transportu.

Posted

[quote name='baster i lusi']Do hotelu wczoraj dzwoniła Pani z okolic Krakowa.Poprosiłam hotel by prowadził rozmowy.(leżę chora nie mogę podnieść głowy z poduszki.)Zadzwonię i poproszę namiary na dom bo trzeba będzie zrobić wizytę.Jeśli wszystko będzie dobrze szukamy transportu.[/QUOTE]

w transporcie mogę pomóc ale jesli psiak jest daleko, to tylko w wolnym dniu.

Posted

[quote name='baster i lusi']Szukamy dalej.Pani wysłała sms że znależli psiaka bliżej .Oj Bart kiedy wreszcie ktoś Cię pokocha.Ale nie załamujemy się i szukamy dalej domku.[/QUOTE]

Niech ktoś z góry w końcu pomoże Bartowi !

Posted

Przydałoby się jeszcze ,żeby ktoś ogłosił Barta.
Ja niestety już nie dam rady ,bo mam po parę różnych wersji i na niektórych portalach mi ''wywala''.
Muszę odczekać parę dni żeby spadły ,to wtedy wykasuję i zrobię nowe ,ale żeby iść za ciosem to trzeba ogłaszać non stop.

Posted

Baster i lusi zdrówka życzę. ;)
.a co do domku Barta to trzeba dobrze sprawdzać, bo on ma tendencję debili przyciągać. :snipersm: To nie pierwsza nieudana adopcja

Posted

[quote name='Czorcik']Baster i lusi zdrówka życzę. ;)
.a co do domku Barta to trzeba dobrze sprawdzać, bo on ma tendencję debili przyciągać. :snipersm: To nie pierwsza nieudana adopcja[/QUOTE]
Już jest lepiej powoli wracam do sił.Bart musi znależć domek taki najlepszy na świecie.Widzę że bazarki dobrze się kręcą .podratują budżet Barta.

Posted

[quote name='Agata P']Przydałoby się jeszcze ,żeby ktoś ogłosił Barta.
Ja niestety już nie dam rady ,bo mam po parę różnych wersji i na niektórych portalach mi ''wywala''.
Muszę odczekać parę dni żeby spadły ,to wtedy wykasuję i zrobię nowe ,ale żeby iść za ciosem to trzeba ogłaszać non stop.[/QUOTE]
Cioteczki kto pomoże z ogłoszeniami.Ciocia Agata już nie daje rady bo jeszcze wiele innych psiaków ogłasza.

Posted

ziutka pomoze ja nie mam myszki prosze ktoras z was aby wyslala jej tekst do ogloszen i zdjecia barta widzicie juz byl odzew o niego proszze wyslijcie wszystko do Ziutka poprzednio tez byl odzew z jej ogloszen ja nie mam myszki tu gdzie jestem nie moge zrobic kopiuj wklej

Posted

[quote name='dominikabankert']ziutka pomoze ja nie mam myszki prosze ktoras z was aby wyslala jej tekst do ogloszen i zdjecia barta widzicie juz byl odzew o niego proszze wyslijcie wszystko do Ziutka poprzednio tez byl odzew z jej ogloszen ja nie mam myszki tu gdzie jestem nie moge zrobic kopiuj wklej[/QUOTE]
Proszę podaj mi na nią namiary .To podeślę jedno z ogłoszeń na wzór.

Posted

jak mam dac namiary po prostu wpisz Ziutka ona z reszta juz kiedys mu robila ogloszenia i byl odzew wlasnie anwet nie wiem czy ci co go porzucili nie byli z jej ogloszen Ziutka

ja nie mam tu myszki nie moge zrobic kopuj wklej nie moge inaczej pomoc ale pisalam z nia tydzien temu czyby bartowi zrobila jeszce raz to kazaal podeslac zdjecia i tekst do ogloszen

Posted

tu jest link do zakończonego bazarku Ziutki tam w pierwszym poście są namiary

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250389-KONIEC%21%21%21-OG%C5%81OSZENIOWY-dla-mestudio-20-og%C5%82-3-z%C5%82-do-20-02-godz-22-00[/url]