kkasiiiar Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [B]ag2709[/B] dotarla Twoja wpłata :):loveu::loveu::loveu: Quote
erka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Jakby sie udało jeszcze zrobic Ance jakieś fotki Barta, to można by go było na nowo ogłosić. Quote
Owieczka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 A ja zaprosze na bazar z torebkami i ciuchami w dużych rozmiarach :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219083-MEGA-BAZAR-cudnowne-ciuszki-torebki-i-inne-dla-Fanty-Figi-i-Jadzi.-do-15.12[/URL] Quote
ag2709 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='kkasiiiar'][B]ag2709[/B] dotarla Twoja wpłata :):loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dziękuję za informację :) Quote
Czorcik Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 jak wszystko dobrze pójdzie to jutro zobaczę na żywo Barcika :) Quote
Owieczka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Czorcik']jak wszystko dobrze pójdzie to jutro zobaczę na żywo Barcika :)[/QUOTE] Wymiziaj go odemnie koniecznie !!! bartolina kochany :) Qrcze że nikt o niego nie dzwoni :( Quote
wojtuś Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Czorcik']jak wszystko dobrze pójdzie to jutro zobaczę na żywo Barcika :)[/QUOTE] I ode mnie też wymiziaj:) a o zdjęcia również proszę;) Quote
Martika&Aischa Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Karygodna decyzja ministra finansów:angryy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219296-Nie-nadajesz-się-!-Do-KOSZA!-Czyli-KARYGODNA-decyzja-ministra...?p=18181644#post18181644[/URL] Quote
baster i lusi Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Kochani, pomóżcie proszę. [INDENT] [CENTER][B][SIZE=3][U][COLOR=red]bardzo, bardzo proszę o pomoc !!!!!!!!!! chodzi TYLKO o oddanie swojego głosu[/COLOR][/U] bezimienna sunia z Szydłowca może wygrać w konkursie na niebieskim forum karmę wartości TYSIĄCA złotych Proszę rejestrujcie się i oddajcie głos na nią ... [COLOR=red]ona nie ma nic, nawet imienia [/COLOR][/SIZE][/B] [URL="http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=81&t=7005&p=167212#p167212"]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic....167212#p167212[/URL] [B]Założenie konta to dosłownie 2 minutki później wystarczy oddać głos na bezimienną z Szydłowca i napisać post na jakiego psiaka się głosowało i z jakiego forum się "przybyło" + nick z forum czyli głos na bezimienną sunię z Szydłowca - nick z (np) dogo [/B][/CENTER] TO WĄTEK SUNI NA DOGO [url]http://www.dogomania.pl/threads/219226-Szyd%C5%82owiec.sunia-po-sterylce-aborcyjnej.pomocy[/url]!!!!!!!!!!!!!! Quote
kkasiiiar Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [B] Magolek [/B]dotarła Twoja deklaracja za grudzień. Serdecznie dziekujemy!![B] :loveu::loveu::loveu: [/B] Quote
Czorcik Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='erka']Czorcik i jak tam , byłas u Bartunia?[/QUOTE] tak byłam u Bartunia , przepraszam, zabijcie mnie , ale niestety w sobotę zapomniałam aparatu, zostawiłam w innym plecaku :( A Bart marzenie , jak ktoś mógł powiedzieć o nim że on jest agresywny, taki kochany, mięciutki, biały misio, cudowny wprost :):) Quote
erka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 To szkoda. A wiesz może , czy dogaduje sie teraz z innymi psiakami? No i wogóle co tam u niego. Juz drugi hotel, z którego nie ma żądnych zdjęć, ani info o psie . Jakos Bart nie ma szczęścia. Quote
wojtuś Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Czorcik']tak byłam u Bartunia , przepraszam, zabijcie mnie , ale niestety w sobotę zapomniałam aparatu, zostawiłam w innym plecaku :( A Bart marzenie , jak ktoś mógł powiedzieć o nim że on jest agresywny, taki kochany, mięciutki, biały misio, cudowny wprost :):)[/QUOTE] Czorcik no to trudno;) jak znów będziesz jechała będę przypominał:) Widzę, że muszę pomówić z Panią Małgosią i nowych wieści o Barciku się dowiedzieć;) Quote
Czorcik Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='erka']To szkoda. A wiesz może , czy dogaduje sie teraz z innymi psiakami? No i wogóle co tam u niego. Juz drugi hotel, z którego nie ma żądnych zdjęć, ani info o psie . Jakos Bart nie ma szczęścia.[/QUOTE] przecież zawsze mozesz zadzwonić i się dowiedzieć . p. Małgosia nie siedzi w necie na watkach psów . A gwaratuje Ci , ze jak zadzwonisz , to p. Małgosia rzetelnie udzieli Ci wszystkich informacji. Ja zapomniałam aparatu, przepraszam moja wina, Bart ma się bardzo dobrze , :) Biega po ogrodzie i ani w głowie mu jakieś ucieczki albo wędrówki, bez problemu wraca do swojego kojca, grzecznie i posłusznie :) do psów nie jest niestety przychylnie nastawiony, ale będzie próba skumania go , żeby miał jakiegoś psiego towarzysza do zabaw Quote
kkasiiiar Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [B][COLOR=black]dominikabankert [/COLOR][/B][COLOR=black]dotarła Twoja deklaracja..jak sie domyslam za listopad i grudzień? Dziekujemy !![/COLOR][B][COLOR=black]:loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/B] Quote
erka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Czorcik, tylko,że ja mam na głowie kilkanascie psów kieleckich, ich adopcje , itp i w ich sprawie właściwie całymi dniami jestem przy telefonie. A tu na wątku Barta jestem gościnnie , nie jestem w stanie jeszcze wypytywac o niego. A jak nie będzie żadnych wieści , to wątek umrze, tak, jak to było wcześniej. Quote
Owieczka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Cierpliwości kochani, obie strony mają trochę racji :) Ja też chętnie bym zobaczyła co u niego ale wiem że teraz ganianka przed Świętami. Napiszmy list do Świętego Mikołaja o wspaniały dom dla Barta :) Quote
kkasiiiar Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [B]Yana[/B] Twoja deklaracja na grudzień dotarła :) Dziekujemy !!:loveu::loveu::loveu: Quote
Agata P Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Barcika też sobie zapiszę, Aza już w domku a on czeka............... Quote
wojtuś Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Czeka Agatko, nie miałem jeszcze telefonu o Barcika. Zadzwonię jutro do Pani Małgosi jak nasz Bartuś sobie radzi:) Quote
Czorcik Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 ja wierzę , ze do Barta też się los uśmiechnie :) Quote
Yana Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='kkasiiiar'][B]Yana[/B] Twoja deklaracja na grudzień dotarła :) Dziekujemy !!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] zmień tylko proszę na pierwszej stronie, że od grudnia moja deklaracja to 20 zł Quote
Recommended Posts