Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja zaprosze na bazar z torebkami i ciuchami w dużych rozmiarach :)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/219083-MEGA-BAZAR-cudnowne-ciuszki-torebki-i-inne-dla-Fanty-Figi-i-Jadzi.-do-15.12[/URL]

Posted

[quote name='Czorcik']jak wszystko dobrze pójdzie to jutro zobaczę na żywo Barcika :)[/QUOTE]

Wymiziaj go odemnie koniecznie !!! bartolina kochany :)
Qrcze że nikt o niego nie dzwoni :(

Posted

Kochani, pomóżcie proszę.

[INDENT] [CENTER][B][SIZE=3][U][COLOR=red]bardzo, bardzo proszę o pomoc !!!!!!!!!!

chodzi TYLKO o oddanie swojego głosu[/COLOR][/U]

bezimienna sunia z Szydłowca może wygrać w konkursie na niebieskim forum karmę wartości TYSIĄCA złotych

Proszę rejestrujcie się i oddajcie głos na nią ... [COLOR=red]ona nie ma nic, nawet imienia [/COLOR][/SIZE][/B]

[URL="http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=81&t=7005&p=167212#p167212"]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic....167212#p167212[/URL]

[B]Założenie konta to dosłownie 2 minutki
później wystarczy oddać głos na bezimienną z Szydłowca i napisać post
na jakiego psiaka się głosowało i z jakiego forum się "przybyło" + nick z forum

czyli

głos na bezimienną sunię z Szydłowca - nick z (np) dogo [/B][/CENTER]

TO WĄTEK SUNI NA DOGO
[url]http://www.dogomania.pl/threads/219226-Szyd%C5%82owiec.sunia-po-sterylce-aborcyjnej.pomocy[/url]!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='erka']Czorcik i jak tam , byłas u Bartunia?[/QUOTE]

tak byłam u Bartunia , przepraszam, zabijcie mnie , ale niestety w sobotę zapomniałam aparatu, zostawiłam w innym plecaku :(
A Bart marzenie , jak ktoś mógł powiedzieć o nim że on jest agresywny, taki kochany, mięciutki, biały misio, cudowny wprost :):)

Posted

To szkoda. A wiesz może , czy dogaduje sie teraz z innymi psiakami?
No i wogóle co tam u niego. Juz drugi hotel, z którego nie ma żądnych zdjęć, ani info o psie . Jakos Bart nie ma szczęścia.

Posted

[quote name='Czorcik']tak byłam u Bartunia , przepraszam, zabijcie mnie , ale niestety w sobotę zapomniałam aparatu, zostawiłam w innym plecaku :(
A Bart marzenie , jak ktoś mógł powiedzieć o nim że on jest agresywny, taki kochany, mięciutki, biały misio, cudowny wprost :):)[/QUOTE]
Czorcik no to trudno;) jak znów będziesz jechała będę przypominał:)
Widzę, że muszę pomówić z Panią Małgosią i nowych wieści o Barciku się dowiedzieć;)

Posted

[quote name='erka']To szkoda. A wiesz może , czy dogaduje sie teraz z innymi psiakami?
No i wogóle co tam u niego. Juz drugi hotel, z którego nie ma żądnych zdjęć, ani info o psie . Jakos Bart nie ma szczęścia.[/QUOTE]

przecież zawsze mozesz zadzwonić i się dowiedzieć . p. Małgosia nie siedzi w necie na watkach psów . A gwaratuje Ci , ze jak zadzwonisz , to p. Małgosia rzetelnie udzieli Ci wszystkich informacji.

Ja zapomniałam aparatu, przepraszam moja wina,
Bart ma się bardzo dobrze , :) Biega po ogrodzie i ani w głowie mu jakieś ucieczki albo wędrówki, bez problemu wraca do swojego kojca, grzecznie i posłusznie :)
do psów nie jest niestety przychylnie nastawiony, ale będzie próba skumania go , żeby miał jakiegoś psiego towarzysza do zabaw

Posted

[B][COLOR=black]dominikabankert [/COLOR][/B][COLOR=black]dotarła Twoja deklaracja..jak sie domyslam za listopad i grudzień? Dziekujemy !![/COLOR][B][COLOR=black]:loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/B]

Posted

Czorcik, tylko,że ja mam na głowie kilkanascie psów kieleckich, ich adopcje , itp i w ich sprawie właściwie całymi dniami jestem przy telefonie. A tu na wątku Barta jestem gościnnie , nie jestem w stanie jeszcze wypytywac o niego.
A jak nie będzie żadnych wieści , to wątek umrze, tak, jak to było wcześniej.

Posted

Cierpliwości kochani, obie strony mają trochę racji :) Ja też chętnie bym zobaczyła co u niego ale wiem że teraz ganianka przed Świętami. Napiszmy list do Świętego Mikołaja o wspaniały dom dla Barta :)

Posted

[quote name='kkasiiiar'][B]Yana[/B] Twoja deklaracja na grudzień dotarła :) Dziekujemy !!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

zmień tylko proszę na pierwszej stronie, że od grudnia moja deklaracja to 20 zł