Jump to content
Dogomania

Diarunia [*] za TM - Kto sobie drogę skraca...Wizja SCHRONISKA! Diara prosi o deklaracje...

Recommended Posts

Posted

sleepingbyday napisał(a):
zrobiłam przelew, ale mi nie pokazuje w systemie, a pokazało, ze przelało. więc pliz, dajcie znac, czy doszło, bo nie kumom....

Doszło,dziekujemy :lol:

A w związku z tym Diara ma na koncie 109 zł:multi:

• 2 weeks later...
Posted

cancer43 napisał(a):
Ważne że o niej pamietasz - poślizg,zwłaszcza kontrolowany - dobra rzecz :evil_lol:

ja też w tym miesiącu z poślizgiem, ale raczej słabo kontrolowanym, nawet mam wrażenie, że zupełnie poza kontrolą...

• 3 weeks later...
Posted

Diara ma się dobrze,ale żeby były nowe zdjęcia,może jest wśród Diarowych ciotek taka,która mieszka niedaleko Neris i chciałaby tam pojechać i pofocić Diarke ?

Melduję że Diara jest na plusie - na październik ma na koncie 98 zł

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

W związku z działaniem jednej takiej mietły bałam sie pisać cokolwiek o finansach,żeby to nie było użyte przeciwko nerisce u fiskusa.

Rozliczenie jest w pierwszym poście - jeżeli coś sie nie zgadza - krzyczcie  !

Nadmienię że na koncie Diary jest 181,50 zł

A tutaj jesienna panienka

10733970_10203594731245810_5693220489089

No czy ona nie jest ślicznotka ?

10462955_10203594720445540_6649665409363

• 2 weeks later...
Posted

Nie jest dobrze...

Przedwczoraj Diara nie chciała jeść kolacji,chociaż śniadanie zjadła z apetytem.

Wczoraj sniadania nie chciała,była apatyczna i ......brązowy mocz .Z badań krwi wyszła babeszjoza.

Pomimo natychmiastowej pomocy i leczenia dzisiaj nie jest lepiej.

Dzisiaj pojechałą do lecznicy na,prawdopodobnie transfuzję.

Może jestem głupia,ale boję się dzwonic do Neris żeby zapytać jak Diara.
Ktoś mógłby ?

Posted

Nie jest,niestety,lepiej.Wet podejrzewa hemolizę,jeszcze nie ma wyników biochemii,pierwotniaka juz we krwi nie ma.

Uprzedzam pytania - Diara była systematycznie zabezpieczana przed kleszczami (bodajże Fiprexem-ale głowy nie dam),jak widać i to nie pomogło

2rr7a0g.jpg

Posted

Dzisiaj jest już lepiej,trochę zjadła i zaczyna pomrukiwać na towarzystwo za drzwiami - niestety,musi siedzieć w łazience,ale za to ma tam cieplutko,ciszę i spokój

flyc7b.jpg

2j3mqsj.jpg