Evas Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A czy nie mógłaby być bardzo grzeczna, niekłopotliwa kundelka, nieduża. Jest idealna dla starszych, spokojnych osób. Nie hałaśliwa, nie ciągnie na smyczy, nie potrzebuje dużo, tylko serce i ciepły kącik. Bardzo wdzięczna, po wielu przejściach. Ma ok. 3 lat. Piękne, wymowne oczy. Wątek Figa - delikatna, wrażliwa, kochający dom potrzebny - Gliwice Quote
Evas Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Próbowałam wstawić zdjęcie, niestety, nie wyszło. Quote
Asia_M Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Spójrzcie na to cudeńko [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36623&highlight=peki%F1czyk[/URL] Quote
ankarage Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 ci Starsi Panstwo chcieliby akurat taka ratlerke jaka im przez zauroczenie podebralam......Emi czeka wizyta u lekarza....prawdopodobnie Emi nie slyszy,nie reaguje na cmokanie,gwizdanie ,klaskanie,itp....jezeli tak jest naprawde ,to pewnie to bylo powodem ze zostala porzucona..... Quote
florida_blue Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [B]ankarage[/B] !!!!!!!! teraz doczytałam ze pasqda zostaje u ciebie :D:D:D ale tak sie domyslałam :P mój TŻ miał takiego potwora jak jeszcze ze sobą chodziliśmy - i bardzo go kochał :P A ja nie lubie takich małych psów - bo ja wielkie babsko jestem i to małe - wielkosci swinki morskiej mi sie pod nogami plącze :D mają te maluchy swój urok, ale :roll: Troche dziwne, że nie słyszy, bo ja ją wołałam i przyleciała z drugiego pokoju - ale moze to przypadkiem było... nie zwracałam na to uwagi... hehe, w tramwaju cała droge do niej mówiłam zerkała na mnie i przytulała sie coraz mocniej :D i starała sie lizać po twarzy... smieszna taka :) a panstwu dałabym tą sunie : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2686245#post2686245[/URL] wiem że nie ratlerek, ale idealna dla starszych ludzi :) Quote
Witokret Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 :multi: cudowne zakończenie :lol: Bardzo się cieszymy !!! Quote
kiwi Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 malutka napewno slyszy szeleszczenie papierka, wydaje misie ze slyszy jednak Quote
HebaNova Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [QUOTE] malutka napewno slyszy szeleszczenie papierka, wydaje misie ze slyszy jednak [/QUOTE] bo ona słyszy to co chce :eviltong: :evil_lol: Quote
florida_blue Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 dokładnie - a u mnie w domu słyszała jak ją wołam z innego pokoju:P Quote
Asia_M Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Tak, to się nazywa słuch wybiórczy :) Co tam u okruszka słychać? Quote
florida_blue Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 no własnie ankarage... :) co tam u małej ? Quote
Asia_M Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Mam nadzieję, że wszystko w porządku. Quote
florida_blue Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 no własnie nie wiem, ankarage sie odezwała troszke ale ... jakoś cisza znów.... HALOOOOO, co u małej Emi ? Quote
florida_blue Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 o widze ze wątek sie podniósł a tu nic... miałam nadzieje na wiadomość od ankarage - Anka odezwij sie !!! czy byłaś już u weta ?? Jak ocenił stan małej ? nadaje się na zabieg ?? Quote
wellington Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Czemu zadnych wiesci od malej Emi ??? Co sie z nia dzieje ? Czekamy na wiadomosci , no i co wet powiedzial. Quote
florida_blue Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 żadnych wieści ............. co się dzieje??? Quote
Asia_M Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Ankarange aktywna ostatnio 30.01 i żadnych informacji :roll: Quote
florida_blue Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ANKARAGE - co się dzieje ???? czy potrzebujesz pomocy ??? PISZ !!!! cały czas jest dla MINI pokryty koszt sterylizacji i czyszczenia zebów - tylko się umów.... Quote
wellington Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Cos tu nie tak :shake: . Nie podoba mi sie brak wiadomosci :angryy: :angryy: :angryy: ! Co sie dzieje z Emi ? Quote
kiwi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 halo!!!!!! prosimy o wiadomosci! jak emi?? Quote
Aga-ta Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ankarage, cioteczki martwia sie o tego okruszka [IMG]http://www.czestochowa.schronisko.net/images/adopcje/3331.jpg[/IMG] co sie dzieje???:hmmmm: Quote
Recommended Posts