Gasyou Posted October 2, 2003 Posted October 2, 2003 Tak przegladam "sptkania" i widze ze dogomaniacy w gdansku nie spaceruja :) Quote
Gasyou Posted October 2, 2003 Author Posted October 2, 2003 Ale przynajmniej ktos z 3miasta jest :) Quote
Iwona. Posted October 2, 2003 Posted October 2, 2003 Ale przynajmniej ktos z 3miasta jest :) Jeszcze pare osób na forum jest tylko teraz gdzieś się poukrywali 8) Quote
Gasyou Posted October 3, 2003 Author Posted October 3, 2003 Poukrywali sie i to dosc skutecznie :) Quote
Spytko Posted October 3, 2003 Posted October 3, 2003 Ja co prawda nie z samego Gdanska, a ze stolicy ... Kociewia, ale mam taką refleksję, że w zasadzie całe życie kynologiczne w Polsce toczy się raczej na południu naszego kraju :cry: Bynajmniej jeżeli chodzi o interesujące mnie rasy ( PONy , charty polskie ) Quote
Gasyou Posted October 3, 2003 Author Posted October 3, 2003 Masz racje Spytko PONa w Gdansku nie spotkałem (CP raz sie udało spotkac) :) A co jest stolica Kociewia? (bo ja nie miejscowy a napływowy) :) Quote
skubi Posted October 3, 2003 Posted October 3, 2003 Ja jestem z 3miasta. Kiedyś Sopot a obecnie Gdynia. Quote
Gasyou Posted October 3, 2003 Author Posted October 3, 2003 No to mamy juz przedstawicieli wszystkich 3 miast :) no i stolicy Kociewia :) Quote
Spytko Posted October 3, 2003 Posted October 3, 2003 Dzizus, to Ty Gasyou pewnie nawet nie wiesz gdzie leży Kociewie. :o A stolicą jest Starogard . zwany Gdanskim zresztą. :wink: Quote
Gasyou Posted October 3, 2003 Author Posted October 3, 2003 Zdazyłem juz sie dowiedziec gdzie lezy Kociewie :) Nawet wiem co to sa bauce :) Quote
Iwona. Posted October 3, 2003 Posted October 3, 2003 Gasyou napisz coś więcej o nim- jestem miłośniczką seterków. :D www.seterkowo.pl w dziale spacerki są chętni do spacerowania z seterkami w Trójmieście Quote
Gasyou Posted October 3, 2003 Author Posted October 3, 2003 Sa w seterkowie i w rzeczywistosci tez sa. Amo tez jest w seterkowie (jak dobrze poszukasz). Jesli masz ochote przyjechac to spacerujemy zawsze w niedziele o 11 na gdanskim ujescisku :) A rudy jak to seter - dzikie nieposkromione i fiubzdziu w głowie bo ma dopiero 15 mies. Quote
Iwona. Posted October 3, 2003 Posted October 3, 2003 Gasyou masz pięknego psiaka :evil_lol: :angel: A na Ujeścisko mam troche daleko :( Quote
Iwona. Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 My spacerujemy w okolicach Łysej Góry w Sopocie :) ( jakby co :wink: ) Quote
Spytko Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 A ja nad jarem, nad Wieżycą :lol: jakby co :lol: Quote
amokk Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 helou:) ja tez jestem z Gdanska a spaceruje najczesciej po chelmskim Mosirze. Przeczytalam ze nie widzieliscie nigdy PON'a w Gdansku a ja widzialam w niedziele i to nie jednego a 4 na raz u jednej pani:) i to na mosirze!! Quote
Gasyou Posted October 4, 2003 Author Posted October 4, 2003 Ola to mamy blisko do siebie a jakiego masz psa Spytko a ty mi o jarach nic nie mów mi wystarczy jar raduni :) Quote
amokk Posted October 5, 2003 Posted October 5, 2003 Mam dwa psy. Pierwszy to 11 letni pudel Kama, a drugi 3 miesieczny Golden Retriever - Figo (Fago) :lol: , ktory w koncu zasnal po szarzowaniu.. Dobrze ze na osiedlach typu chelm jest jeszcze miejsce do spacerow i to nienajgorszych :) Quote
Gasyou Posted October 5, 2003 Author Posted October 5, 2003 Ola jesli bedziesz miała ochote na spacer zapraszam na Ujescisko. Szczególnie w niedziele o 11. :) Quote
amokk Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 :) nie wiem jak masz na imie Gasyou, ale na razie na pewno nie dojde z moja brygada az na ujescisko. Figo troche sie meczy idac na tak dalekie spacery ale niebawem mysle ze bede gotowa dojsc, bo na razie i ja sie mecze i piesek:) Quote
Recommended Posts