Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja co prawda nie z samego Gdanska, a ze stolicy ... Kociewia,

ale mam taką refleksję, że w zasadzie całe życie kynologiczne w Polsce toczy się raczej na południu naszego kraju :cry:

Bynajmniej jeżeli chodzi o interesujące mnie rasy ( PONy , charty polskie )

Posted

Sa w seterkowie i w rzeczywistosci tez sa. Amo tez jest w seterkowie (jak dobrze poszukasz). Jesli masz ochote przyjechac to spacerujemy zawsze w niedziele o 11 na gdanskim ujescisku :)

A rudy jak to seter - dzikie nieposkromione i fiubzdziu w głowie bo ma dopiero 15 mies.

Posted

helou:) ja tez jestem z Gdanska a spaceruje najczesciej po chelmskim Mosirze. Przeczytalam ze nie widzieliscie nigdy PON'a w Gdansku a ja widzialam w niedziele i to nie jednego a 4 na raz u jednej pani:) i to na mosirze!!

Posted

Mam dwa psy. Pierwszy to 11 letni pudel Kama, a drugi 3 miesieczny Golden Retriever - Figo (Fago) :lol: , ktory w koncu zasnal po szarzowaniu.. Dobrze ze na osiedlach typu chelm jest jeszcze miejsce do spacerow i to nienajgorszych :)

Posted

:) nie wiem jak masz na imie Gasyou, ale na razie na pewno nie dojde z moja brygada az na ujescisko. Figo troche sie meczy idac na tak dalekie spacery ale niebawem mysle ze bede gotowa dojsc, bo na razie i ja sie mecze i piesek:)