Viz Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Na pewno. :) Relacja fotograficzna mam nadzieję też będzie. Niestety mój aparat zepsuty, więc osobiście fotek nie będę mogła robić. :( Quote
dog_master Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Malta, Ty się i psa lepiej w autobus pakuj i dołącz :P Matemblewo, Matarnia - jeden pies ;) Quote
Nesuniaaa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 SKoro wszystko ustalone to teraz sie módlcie o pogode:) Quote
Russelka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ojojoj... Ale zamuliłam :oops: Jakbyście się zgodziły, to zapytam taty jak wróci czy mnie zawiezie... A jak to potem będzie spowrotem? Co i skąd jedzie do GDA Głównego? Jakbym mogła jechac to czekałabym przy wejściu do OBI z jrt :mad: Viz jakby coś to jeszcze mam Twój numerek... Bo to rozumiem jutro? PS- Sory, ale ja jakoś dzisiaj mało kumata jestem :placz: Quote
Iwona. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A czy ktoś będzie jechał autobusem ze Słowackiego? Quote
Viz Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [b]Russ[/b], tak jutro :) Jeśli chodzi o dojazd no to najlepiej z matarni razem z nami do Wrzeszcza, na dworzec PKP i stamtąd do Gdańska Gł. pociągiem 3 przystanki bodajże. ;) Byłoby fajnie, gdybyś się zjawiła. Daj znać! :) [b]Iwona[/b], ja np. jadę busem z Wrzeszcza i on właśnie jedzie przez Słowackiego ;) Quote
Iwona. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Viz'][B]Iwona[/B], ja np. jadę busem z Wrzeszcza i on właśnie jedzie przez Słowackiego ;)[/quote] A jaka to linia i o której dokładnie godzinie odjeżdża, to może ja bym się dosiadła na słowackiego;) Quote
Nesuniaaa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Russelka z Gdańska głównego jedzie B:) Staje przy Krewetce i Bramie Wyżynnej:) Quote
Iwona. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Viz']Linia 110. Z Wrzeszcza odjeżdża o 11.38 :)[/quote] W sumie to zdążyłabym nawet do Wrzeszcza dojechać:p , więc Viz może spotakmy się na przestanku we wrzeszczu, chyba jakoś nas poznasz:razz: Quote
Nesuniaaa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A co zrobimy gdyby padało? Spojrzałam własnie na prognoze i nie wyglada optymistycznie:/ Quote
dog_master Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 W lesie chyba nie będzie aż tak źle... Hm, weźmiemy parasole? ;) Quote
wix Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Luuuzik, dzisiaj tez mialo caly dzien padac i owszem padalo rano, potem bylo slonecko ;) Quote
goranik Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 oki, to ja czekam o 12 kolo obi. to moze spotkajmy sie tam wszyscy?? a ja wlasnie wrocilam z lecznicy :( na spacerku Jezzio zrobil cos z lapa, no i rtg itd. na szczescie okazalo sie ze nie zlamana. ale cala spuchnieta. no i wet mowi ze albo stluczona albo wbiegl w jakies chemikalia. wiec nie wiem z kim jutro bede. mysle ze z Frisco i Partita, a jesli Jezzio bedzie sie dobrze czul to moze tez pojdzie, ale watpie. Quote
Russelka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [B]Nesuniaaa, [/B]a tak na przyszłośc to B jedzie gdzieś spod naszego miejsca spotkania? Bo do OBI to ja dojadę jak już samochodem. Tylko chodzi mi o powrót ;) A najlepszym rozwiązaniem byłoby B, bo jedzie aż na Orunię- czyli do mnie :evil_lol: Quote
Nesuniaaa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tak B jedzie tak samo jak inne autobusy:)Tylko, że on dosyć żadko jeździ w dni świateczne:) Quote
Russelka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Jeju, spadłas mi z nieba! łatwiej mi będzie teraz rodziców przekonac :diabloti: Ja do końca nie wiem czy się zjawimy, ale Viz będzie wiedziała. Dam Jej znac jak coś, żebyście nie czekały lub własnie zaczekały w razie problemów :eviltong: Tylko mam nadzieję, że to jest miejsce ustronne? Bo Sashka to dzikus :lol: Quote
Viz Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Pogoda nas nie zrazi! :evil_lol: Iwonko, ja w końcu jadę samochodem, bo zabieram obu i nie dam rady z nimi w autobusie. Ale tym właśnie busem będzie jechała [B]Vio[/B] ze swoją małą borderką i Kasia z buldożką. :) No to całe stado gromadzi się przed obi. :lol: Znowu się mnie będą pytać czy na wystawę jadę. :lol: Quote
Russelka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 To my na (prawie) 100% będziemy ok. 12 pod OBI :evil_lol: Mam nadzieję, że moja sunia nie oszlaleje z nadmiaru nowych znajomych :eviltong: Do zobaczenia :) Quote
Nesuniaaa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Będzie ok 12-13 psów :crazyeye: Haha ale to bedzie fajnie wyglądać :eviltong: Quote
Viz Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 To ja może poczekam na Was na przystanku koło 12.05? Nie chcę robić z momi psami sztucznego tłumu. :evil_lol: Quote
Russelka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 O rety :crazyeye: Sashka chyba zawału dostanie :shake: Mam nadzieję, że szybko znajdzie sobie kumpli i będzie dobrze. Mam brac aparat? Nie wiem po co, bo słay jest, ale wezmę na wszelki wypadek- a nóż ładna pogoda będzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts