Squ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='dog_master']Hehe te idiotyczne czapeczki simsów to ja robiłam ;) ale sama na szczęscie stałam za statywem przy kamerze i przy aparacie - oj, fotek mam straszną ilość ;) Potem zalinkuje, bo mam w necie, ale muszę poszukać[/quote] Simsy były dobre :lol: Ale Mario i packman (zwłaszcza packman) byli najlepsi :megagrin: Malta-GD Twój brat chodzi do VLO czy jest którymś z tych dzieci simsowych? :razz: Quote
Iwona. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jakiś spacerek w większym gronie się zapowiada :cool3: może i ja z Gucią bym się wybrała... Tylko żeby nie było to jakoś strasznie daleko, bo wtedy nie dam rady dojechać:shake: Quote
Viz Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ja jakoś za stogami nie jestem, wyjątkowo nie podoba mi się ta okolica ;) Ostatnio byliśmy w lesie na Matarni, naprawdę fajna, dłuższa trasa, psów raczej nie ma tam. Naprawdę godny polecenia. :) 12.00 mi odpowiada ;) Quote
agara Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Viz- JAK MOżESZ!!??:P Moj brat chodzi do VLO, maturalna klasa:D:D Quote
Viz Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ? normalnie :lol: no to ja czekam na oficjalną decyzję, postaram się dopasować. ;) Quote
Habibi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Moze i my sie zjawimy, tylko ustalcie gdzie dokładnie i jakie beda psy, żebym wiedziała czy z moim psy-głupem mam sie wybrac :p Quote
asia&smyk Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Może i mi by sie wreszcie udało przybyć. :cool3: Dla mnie miejsce obojetne jesli chodzi o dojazd, ale ważne żeby było dosc odludne (Smyk jest jaki jest :evil_lol: ). Quote
Viz Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [b]szelk@[/b] oj tak, dawno się nie widziałyśmy! :) No to szykuje nam się spory spacerek. ;) Mam nadzieję, że wszystko wypali jak należy. Nie mamy jeszcze tylko ustalonego miejsca, ale myślę, że do jutra będzie wszystko jasne? ;) Quote
goranik Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 a co to znaczy na Matarnie :cool3: jak ja tam dojade? bo ja moge wszedzie, bylebym wiedziala jak :evil_lol: Quote
Nesuniaaa Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Goranik wiesz gdzie jest Park Handlowy Matarnia? Tam gdzie jest Ikea Obi itp.. To jest na Słowackiego przy samej obwodnicy... Zresztą jak będziesz z Asią jechała to ona Ci wytłumaczy jak dojechać:) Quote
Iwona. Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Na Matarnie to ja się nie piszę, nie dam rady dojechać:shake: Quote
dog_master Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [URL="http://dogomania.pl/forum/member.php?u=624"]Iwona i Gucia[/URL], ale tam kilka autobusow jezdzi - z Sopotu pewnie tez :) To co, tam, gdzie ostatni, znaczy się, Matarnia/Matemblewo? 12:00 komus nie pasuje? ;) Quote
goranik Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Nesuniaaa']Goranik wiesz gdzie jest Park Handlowy Matarnia? Tam gdzie jest Ikea Obi itp.. To jest na Słowackiego przy samej obwodnicy... Zresztą jak będziesz z Asią jechała to ona Ci wytłumaczy jak dojechać:)[/quote] do Ikea to wiem jak dojechac. a gdzie sie spotykamy? przy ikea wlasnie? czy gdzies dalej? Quote
agara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 no to jezeli Mataria, to mozecie sie ze mną pozegnać.. napewno nie matarnia, juz bardziej matemblowo, chociaż tak prawde mówiąc to średnio moge isc... mam gosci z wegier:| Ja na spacerową pójde! Quote
Nesuniaaa Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Mozemy sie spotkać o 12 przy Ikei a jak komuś nie pasuje tam sie spotkać to niech poczeka przy wejściu do lasu. Ja i tak ide koło Ikei wiec moge zaprowadzić reszte do lasu:) Oby nie padało:/ Quote
Squ Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='dog_master'][URL="http://dogomania.pl/forum/member.php?u=624"]Iwona i Gucia[/URL], ale tam kilka autobusow jezdzi - z Sopotu pewnie tez :)[/quote] Nie ma autobusu z Sopotu na Matarnie :-( Quote
goranik Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Nesuniaa, a gdzie przy IKEA mam byc? bo ten parking jest duzy.:lol: Quote
Nesuniaaa Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Zaparkuj gdziekolwiek, ale czekaj na mnie gdzieś z boku przy wejściu do OBI:) Poznam Cie po psach:P A własnie ze wszystkimi bedziesz:)? SQU na Matarnie jeżdżą darmowe autobusy.. WIem że jeden jedzie z gdyni chyba przez Sopot.. Nie chce mi sie strona wyswietlić i nie moge sprawdzić jak on dokładniej jedzie:/ Quote
dog_master Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Idziemy do tego lasku, co wtedy? To ja bede gdzies kolo przystanku po stronie lasu ;) Quote
Viz Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ja również będę czekała na tym przystanku, co [b]Ala[/b] :) Quote
asia&smyk Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Mi pasuje. :) Tyle, że nie wiem dokładnie o jaki lasek chodzi, więc będę gdzieś tam koło obi. Quote
Viz Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [b]Szelk@[/b] masz pieniądze na koncie i mój numer? Jak będziesz na miejscu to mogłabyś zadzwonić czy puścić sygnał to podejdę po Ciebie. Będziesz stała przy wejściu do Obi? :razz: Quote
asia&smyk Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Mam i mam i mogę.:lol:A czekac bede chyba przy wejsciu bo inaczej to sie nigdy wszystkie nie znajdziemy. :evil_lol: Quote
Viz Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dziękujemy ;) [b]Szelk@[/b] no to będę czekać na jakiś sygnał. :) No to do niedzieli! Quote
Recommended Posts