Nesuniaaa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 No to jak z sobotą:)? Ja bede napewno.. Zgłosiłam moje 2 kundelki:) Quote
lira Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 ja będę nie wiem jak was rozpoznać ale mnie łatwo czarna torebka z napisem Madrid :D druga cecha charakterystyczna to noszenie okularów to ma być na parkingu wiec nie powinno być prolemu ze znalezieniem siebie nawzajem :D Quote
Nesuniaaa Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Będe miała 2 jamniki długowłose królicze więc nie będzie problemu z rozpoznaniem mnie:) Quote
sheltia12 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Heja, ja napewno bede. Planuje byc ok 14 z moją małą (owczarek szetlandzki) i z koleżanką i jej westie. Fajnie by było was spotkać :) Pozdrawiam, Sheltia Quote
sheltia12 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Nesuniaaa po czym ebde mogła Cie poznac? Ja bede z czarnym plecakiem, aparatem i owczarkiem szetlandzkim.. Oczywiscie ze bedziemy brac udział w wystawie, ale nie wiem na czym ona bedzie polegac ale trudno :P Zobaczy sie na miejscu Pozdrawiam, Sheltia Quote
Nesuniaaa Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Poznasz mnie po psach:) 2 jamniki długowłose królicze:) Jeszcze nie wiem w co będe ubrana:) Do jakich konkursów się zapisałyście:)? Quote
Nesuniaaa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Hej ludki jutro sobota! Trzeba się umówić na konkretną godzine.. Jakieś propozycje? Tylko żeby nie padało:/ Quote
lira Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 proponuje godz 13 ale gdzie to sama nie wiem :P jakos cie Nesuniaaa wychaczę mam nadzieję że nie będzie zbyt dużo osób z jamnikami :P Quote
dog_master Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Eh mnie chyba na pewno nie bedzie ;( Za duzo nauki... :( Quote
Nesuniaaa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 To możemy się spotkać o 14 przy dworcu pkp przy wejściu do McDonalda. Pasuje Wam? Quote
dog_master Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 No piszcie, jak było :) [COLOR=White]Ehh a ja nic a nic dziś nie robiłam, ledwo żyję, rozchorowałam się w tym Łapinie :([/COLOR] Quote
Nesuniaaa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Bylo bardzo fajnie;) Niestety nic nie wygraliśmy, ale za to bardzo dobrze sie bawiliśmy:) Mam nadzieje że Sheltia wstawi zdjęcia:) Moje psy zostały obcykane przez pełno osób:)Szczególnie upodobał je sobie pewien pan i przy każdej okazji robił im zdjęcia:P Było troche tłoczno i głośno i moje psy się bały, ale ogólnie było fajnie:) Quote
lira Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 fajnie było się spotkać chociaż byłam bez psa a okazało się że mogłam ją wziąść bo już było po cieczce :P za to moja koleżanka zdobyła w 2 konkurencjach 2 i 3 miejsce :) Quote
mrufk4 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 heheh mi tam sie podobalo, milo bylo poznac nesunie z jamniorkami i sheltie ;) nesuniaaa mi sie wydawalo, ze wy w ktorejs tam konkurencji mieliscie jakies miejsce...? :> twoj maly jamniczek jest boski [trampek o ile dobrze pamietam? :P], a fakt - koles obcykal je z kazdej strony :P Quote
Nesuniaaa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Weszliśmy do pierwszej 5 psów małych:) I o maly włos otarliśmy się o 3 miejsce:) Wszyscy krzyczeli że chcą jamnika ale babka wybrała kundelka:) No trudno... Zabawa była fajna:) Jade na światówke w Poznaniu:D Quote
Nesuniaaa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Kiedy jakieś spotkanko:)? Tylko tym razem wiekszą grupa:)! Quote
Nesuniaaa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Zdjęcia z soboty: [IMG]http://img125.imageshack.us/img125/64/trampekyv3.jpg[/IMG] [IMG]http://img127.imageshack.us/img127/9015/img1972of3.jpg[/IMG] [IMG]http://img529.imageshack.us/img529/4707/img1973jm5.jpg[/IMG] [IMG]http://img518.imageshack.us/img518/1686/img1970ax7.jpg[/IMG] Quote
lira Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 ja jestem bardzo chętna na spotkanie w przyszłą sobotę/ niedzielę powinnam już być zdrowa a psinka jest po cieczce wiec czekam na propozycje, tylko nie za daleko od centrum gda bo mi się nie chce dojeżdżać :P Quote
Viz Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Jak będzie już coś wiadomo to dajcie znać, co ze spacerkiem :) Ja, Teddy i Lupuś chętnie do Was dołączymy :evil_lol: Quote
Nesuniaaa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 O to super:)Coraz większe grono się zbiera:) Proponuje sobote:) Tylko dajcie jeszcze pomysł gdzie i o której? Quote
Viz Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Co do miejsca to proponuje plażę... A jeśli chodzi o godzinę to byle popołudniu :) Quote
mrufk4 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 ja rowniez sie pisze na spacer z psami ;) plaza pasuje - tylko ktora, bo ich w gdansku sporo ;) ja bym oczywiscie obstawiala za Stogami, tam nie ma problemu z wejsciem z psem, a ja bym miala bliziuuuutko :D ale oczywiscie jako ze posiadam psa, co uwielbia tramwaje i wszelakie srodki komunikacji miejskiej... dojade tam gdzie ustalicie ;) Quote
dog_master Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Pudelek też się zgłasza :) Ooo tak, plaża :loveu: [size=1]Tylko bym była wdzięczna za ustalenie spotkania ciut wcześniej niż w piątek wieczorem ;) nie samymi psami człowiek żyje ;)[/size] Quote
Recommended Posts