Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludziska kochane, osób wcale nie ma być mało, biorąc pod uwagę fakt, że mają przyjść osoby nie tylko z DGM 8) :wink:
Będę ja z Mają, pewna dziewczynka Daria z sunią ONką, Atomic z Atomiciem, dwie koleżanki z psiakami (z FZ, nie dgm 8) ) i jeszcze ktoś,
a z naszego forum Iwonka, Skubi, Bartosz, Monika - może przyjdziecie? :lol:

Skubi, spotkanie ma być [b]15 stycznia[/b] (jak już zresztą pisałam), czyli w SOBOTĘ, zbiórka w Gdańsku (dzielnica Zaspa) przy ETC (super/hipermarket :wink: ).
Godzina - dokładnie jeszcze napiszę jutro - ale ok. 12 albo 13. :D

No to kto będzie? :flasings:

Skubi, a Ty z jakim byś była psiakiem? :)

Kochani, widzimy się w sobotę! :jumpie:

Czekam na ostateczne potwierdzenia obecności, TU albo na GG (podane wyżej) :angel:

Posted

Niestety Gdańsk-Zaspa to troche daleko jak dla mnie (Gdynia-Karwiny), tym gardiej przy braku samochody i prawa jazdy. Może uda się wyprosić rodziców o transport, ale to mało prawdopodobne.
A jeśli bym już jechała to z moją brązową suczką bearded collie Vegą.

Posted

Zgadzam się......... :lol: :lol: 8)

Słuchajcie. Jutro planujemy kolejny spacerek. :D
Ktoś chętny? :P

To samo miejsce, tylko nie będzie panny K., więc nie stracimy czasu na odprowadzanie jej do domku... :wink: i możemy nawet pójść na plażę.

Co Wy na to? :D

• 2 weeks later...
Posted

Wiki z Wiki idą :)
Wiesz, że Wiktoria mnie ubóstwia i nie zrobi ciotce zawodu złym zachowaniem :P
Wystarczy, że poważnie pogadamy przed wyjściem - mała babska rozmowa i... będzie anioł :)

Posted

Ja już straciłam chwilowo nadzieję na to, że uda mi się Was na coś namówić... :roll:

A teraz jak ja już nie zaglądałam to nagle wszyscy są chętni... :evilbat:

Iwona, niezawsze chętna, bo ostatnio się nie zgłosiłaś. 8) :wink:

Wiki, jeśli nie da się zabrać Wiki to możesz przyjść sama, po prostu ans poznać. Ale mam nadzieję, że uda się z suńką. W razie czego można psiuńcia prowadzić na smyczy... :)

Posted

[quote name='Dalma&Maja']Iwona, niezawsze chętna, bo ostatnio się nie zgłosiłaś. 8) :wink: [/quote]

Czepiasz się, zawsze jestem chętna jeśli oczywiście mogę :wink:

Posted

[quote name='Madziara'][quote name='Iwona i Gucia']Będzie okazja na spotkanie podczas najbliższej wystawy w Gdańsku (to już za 2 tygodnie :angel: ).[/quote]

Niestety nie wszystkie grupy :([/quote]

Tobie pewnie na I najbardziej by zależało :wink: