skubi Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ja bym chętnie przyszła, ale to zależy gdzie i kiedy jest spotkanie. Quote
Dalma&Maja Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ludziska kochane, osób wcale nie ma być mało, biorąc pod uwagę fakt, że mają przyjść osoby nie tylko z DGM 8) :wink: Będę ja z Mają, pewna dziewczynka Daria z sunią ONką, Atomic z Atomiciem, dwie koleżanki z psiakami (z FZ, nie dgm 8) ) i jeszcze ktoś, a z naszego forum Iwonka, Skubi, Bartosz, Monika - może przyjdziecie? :lol: Skubi, spotkanie ma być [b]15 stycznia[/b] (jak już zresztą pisałam), czyli w SOBOTĘ, zbiórka w Gdańsku (dzielnica Zaspa) przy ETC (super/hipermarket :wink: ). Godzina - dokładnie jeszcze napiszę jutro - ale ok. 12 albo 13. :D No to kto będzie? :flasings: Skubi, a Ty z jakim byś była psiakiem? :) Kochani, widzimy się w sobotę! :jumpie: Czekam na ostateczne potwierdzenia obecności, TU albo na GG (podane wyżej) :angel: Quote
badman2503 Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ludziom z prowincji, zawsze wiatr w oczy :(....do tego jeszcze doszła uczelnia.... jakby co to w wejherowie mamy wspaniale tereny :wink: Quote
Iwona. Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Jeszcze nic nie obiecuję nic na 100%, ale myślę że raczej będziemy 8) Z tego co widzę to szykuje się przewaga suczek....może być ostro :evilbat: Quote
skubi Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Niestety Gdańsk-Zaspa to troche daleko jak dla mnie (Gdynia-Karwiny), tym gardiej przy braku samochody i prawa jazdy. Może uda się wyprosić rodziców o transport, ale to mało prawdopodobne. A jeśli bym już jechała to z moją brązową suczką bearded collie Vegą. Quote
Dalma&Maja Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Kochani, ustalona została godzina 13.00 pod ETC na Zaspie. :D Postarajcie się być! Do zobaczenia! :P :angel: Quote
Iwona. Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Myślę, że spotkanie można zaliczyć do udanych, chociaż nie obyło się bez problemów, ale tak to już bywa z psiakami :wink: Quote
Dalma&Maja Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Zgadzam się......... :lol: :lol: 8) Słuchajcie. Jutro planujemy kolejny spacerek. :D Ktoś chętny? :P To samo miejsce, tylko nie będzie panny K., więc nie stracimy czasu na odprowadzanie jej do domku... :wink: i możemy nawet pójść na plażę. Co Wy na to? :D Quote
Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Gdańsk!!! Hallo Gdańsk !!!! Co z tymi spacerkami? Coś zamarło:( Trzeba coś zorganizować !!!! Quote
Iwona. Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Zgłasza się Sopot :wink: zawsze chętni na spacerki :wink: :evilbat: Quote
Wiki Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 no ja bym była ale czy Wiktoria też to raczje mało prawdopodobne Quote
Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Wiki z Wiki idą :) Wiesz, że Wiktoria mnie ubóstwia i nie zrobi ciotce zawodu złym zachowaniem :P Wystarczy, że poważnie pogadamy przed wyjściem - mała babska rozmowa i... będzie anioł :) Quote
Dalma&Maja Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ja już straciłam chwilowo nadzieję na to, że uda mi się Was na coś namówić... :roll: A teraz jak ja już nie zaglądałam to nagle wszyscy są chętni... :evilbat: Iwona, niezawsze chętna, bo ostatnio się nie zgłosiłaś. 8) :wink: Wiki, jeśli nie da się zabrać Wiki to możesz przyjść sama, po prostu ans poznać. Ale mam nadzieję, że uda się z suńką. W razie czego można psiuńcia prowadzić na smyczy... :) Quote
Madziara Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 W sobotę jedzie na konie, ale może samą Wiki wezmę :) Quote
Iwona. Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Dalma&Maja']Iwona, niezawsze chętna, bo ostatnio się nie zgłosiłaś. 8) :wink: [/quote] Czepiasz się, zawsze jestem chętna jeśli oczywiście mogę :wink: Quote
Dalma&Maja Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Nie czepiam się Iwonko, to tylko stwierdzenie faktu... :wink: Quote
Madziara Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Skucha Ja też nawalę w przyszłą sobotę :( Mam zjazd w szkole :( Dziś się dowiedziałam :( Quote
Guciek Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Hej a co powiecie na pomysł na zlocik w wakacje podczes obozu z psem? :lol: [size=2]Pomysł Madziary ;)[/size] Quote
Iwona. Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Będzie okazja na spotkanie podczas najbliższej wystawy w Gdańsku (to już za 2 tygodnie :angel: ). Quote
Madziara Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 [quote name='Iwona i Gucia']Będzie okazja na spotkanie podczas najbliższej wystawy w Gdańsku (to już za 2 tygodnie :angel: ).[/quote] Niestety nie wszystkie grupy :( Quote
Iwona. Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 [quote name='Madziara'][quote name='Iwona i Gucia']Będzie okazja na spotkanie podczas najbliższej wystawy w Gdańsku (to już za 2 tygodnie :angel: ).[/quote] Niestety nie wszystkie grupy :([/quote] Tobie pewnie na I najbardziej by zależało :wink: Quote
Recommended Posts