Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jutro bede przy ETC o 14. Kto bedzie rowniez byc na tym spotkaniu niech sie zjawi. Napewno bede ja i Dalmati & Maja. Do zobaczenia! Jesli chcecie bierzcie psy!!! Jaq biore :) :hand:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba kroją się dwa spotkania - trzeba połączyć siły !!! :D

Ja mogę dojechać do ETC, przede wszystkim dlatego, że tam będą pieski :wink:

Posted

Nas nie bedzie ani w Gdańsku, ani w Gdyni. Jutro szalejemy z Hugolem od rana na Wyspie Sobieszewskiej, mamy pokazy w ramach imprezy "Świbińskie lato". Być może tam się zorganizuje trzeci zlot dogomaniaków z Trójmiasta? No kto jest chętny? :lol: :lol:

Posted
Widzę, że macie super organizację spotkań towarzyskich :lol:

Iwonka pozdrowienia :D

Jakoś tak wyszło :wink:

Dziekuję za pozdrowienia, wygłaskaj ode mnie Kiri :D

Posted

Sluchajcie Lunka po wczorajszych zmaganiach na placu szkolenia jest tak zmeczona(zwalilam ja na dwór o 10:30 :o co jej nigdy nie zdarza) wyszla na dwór kupa, siusiu i do domku lulu. Bez niej sie nie ruszam, bo nie mam jej z kim zostawic, a jutro mamy Koszalin wiec odpoczywamy :cry: :cry:

Aga 2 do zobaczenia na miejscu.... :wink:

Posted

Jestem za :D Tym bardziej, że i tak dziś jednak nie dałabym rady na żadne z zapowiadanych spotkań. Dzień jest za krótki ... :-?

PS: Powodzenia dziewczyny w Koszalinie :thumbs:

Posted
zachraniarka :D No jak miło - właśnie wczoraj pytałam koleżankę Agę2, czy będziesz miała pokazy w Gdyni - 25.07????

Jeżeli do tego czasu nie wyjadę z Gdańska to na pokazach będę. Czy to znaczy, że się tam spotkamy? :D

Posted

zachraniarka :D Tak - będę oglądała moje wspaniałe koleżanki i ich pupili :D a pokazy to moja ulubiona pozycja :D

Aga2 :D smiley_1100.gif niebawem :D pa

Posted

KIRI czy mogę liczyć na szanowną koleżankę, że mnie po moich pokazach złapie co byśmy się zapoznały? Było by mi bardzo miło. :D

W strażackiej grupie ja jestem ta z wielkim, białym labem (trudno pomylić) :lol:

Posted

Będzie dla mnie zaszczytem poznać koleżankę osobiście. Mam nadzieję, że w Waszej grupie będzie jedna dziewczyna z labkiem. Gorzej jak będę zaczepiałą wszystkich :wink: :lol:

Może coś niebieskiego - charakterystycznego dla dogomanki :D

Posted
a pokazy to moja ulubiona pozycja

Elu, nooo... :oops: :wink:

BTW, ja Zachraniarkę znam, w końcu służylam kiedyś za "ofiarę" dla piecha, więc w razie czego moge ją wyławiac z tłumu strażaków :wink: