carotina Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Hej wszystkim :D Ja też jestem z Gdańska Pozdrowionka :) Quote
carotina Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Hej wszystkim :D Ja też jestem z Gdańska Pozdrowionka :) Quote
rudziaczek Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 hejka! chetnie przyjede na to spotkanie, ale planujemy taaaki dlugi spacerek z psiakami czy sami, zasiasc w jakims pubie albo gdzies i pogadac?? bo to chyba w sumie wazne, bo 17 juz za 3 dni ...a to jeszcze pozostalo do ustalenia Quote
Iwona. Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Jakie 3 dni :o , przecież dzisiaj 7 jest dopiero :wink: Quote
Hanya Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 No wlasnie :o :o :o Ja bede bez piechow, bo nie lubie zabierac ich do centrum. Bo w centrum zdarza sie ze okropni ludziska przezywaja moja mala dziewczynke, a nie chce zeby sie kompleksow nabawila. Quote
Atomic Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Wczoraj byłam z Dalmati i Mają na spacerze w świetnym parku koło ETC. Tak sobie myśle zeby tam zrobic spotkanie. Co Wy na to??? Moze zrobic spotkanie 17 o godzinie 14.00 koło ETC zbiórka :) No i wtedy psy bierzemy!!! Quote
monikahaida Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Ja z Haida bym do Gdańska na 100% nie przyjechała bo to byłoby szaleństwo -15 przystanków kolejką :( Ale najwyżej przyjechałabym sama :D A może lepiej spotkać się np. przy Batorym (tak jak było planowane) i gdzieś "zalegnąć" i pogadać :P pozdrawiam:Monika&Haida Quote
aga 2 Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Monika, amen. Ja jestem za leniwa, więc jestem za Batorym. Quote
Hanya Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Ach tam nie przesadzajcie, ja niemal codziennie gnam kolejka "do was" z Lunka i wcale nie jest tak zle Quote
aga 2 Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 No, to ponieważ Lunka jest przyzwyczajona do jazdy kolejką, to spokojnie możecie się poświęcić i przyjechać w sobote :wink: Chociaż ja w dalszym ciągu uważam, że spotkanie z psami, w pełni sezonu, to nie jest najlepszy pomysł :( Quote
Hanya Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 To prawda, jezeli chcemy sie spotkac w centrum to ja Lunki nie biore, jezeli w parku, lub na odludziu to ja wezme-bo ona bardzo lubi poznawac nowych kumpli Quote
Atomic Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 To jak gdzie??? Słuchajcie! Jesli pod Batorym to bez psów :( Tyle ze ja nie wiem gdzie jest Batory... :D Ja bym bardzo chciala z zpsami :) Moze jednak w parku ???:D Iwona co do ETC wysłałam Ci wiadomosc na GG :D Quote
Mysia Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 dobra to my z Kajtusiem będziemy i pytanko, czy na spotkanku będzie ktoś kto ma suczkę pekińczyka, bardzo nam zalezy zeby kajtek był tatusiem a i przy którym wejściu mamy być?? będzie ktoś w moim wieku?(mam 15 lat) Quote
Atomic Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Ja mam 15 latek :D A co do pekinczyka to nie wiem :( To jak gdzie to spotkanie??? Quote
monikahaida Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 A gdzie jest to ETC? :roll: a może by zrobić dwa spotkania? jedno np.gdzieś w parku z pieskami a jedno gdzieś na mieście, żebyśmy sobie pogadali, co? :D pozdrawiam: Monika&Haida Quote
Mysia Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 bez rodowodu, ale jest pięęęękny!! Atomic zaklikaj do mnie na gg... :wink: Quote
Iwona. Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 bez rodowodu, ale jest pięęęękny!! i wszystko jasne :-? Quote
aga 2 Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 No i co z tego, że jest piękny? Chyba nie czytałas dobrze Dogomanii... Quote
Recommended Posts