Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hejka!

chetnie przyjede na to spotkanie, ale planujemy taaaki dlugi spacerek z psiakami czy sami, zasiasc w jakims pubie albo gdzies i pogadac?? bo to chyba w sumie wazne, bo 17 juz za 3 dni ...a to jeszcze pozostalo do ustalenia

Posted

No wlasnie :o :o :o

Ja bede bez piechow, bo nie lubie zabierac ich do centrum.

Bo w centrum zdarza sie ze okropni ludziska przezywaja moja mala dziewczynke, a nie chce zeby sie kompleksow nabawila.

Posted

Wczoraj byłam z Dalmati i Mają na spacerze w świetnym parku koło ETC. Tak sobie myśle zeby tam zrobic spotkanie. Co Wy na to??? Moze zrobic spotkanie 17 o godzinie 14.00 koło ETC zbiórka :) No i wtedy psy bierzemy!!!

Posted

Ja z Haida bym do Gdańska na 100% nie przyjechała bo to byłoby szaleństwo -15 przystanków kolejką :( Ale najwyżej przyjechałabym sama :D

A może lepiej spotkać się np. przy Batorym (tak jak było planowane) i gdzieś "zalegnąć" i pogadać :P

pozdrawiam:Monika&Haida

Posted

No, to ponieważ Lunka jest przyzwyczajona do jazdy kolejką, to spokojnie możecie się poświęcić i przyjechać w sobote :wink:

Chociaż ja w dalszym ciągu uważam, że spotkanie z psami, w pełni sezonu, to nie jest najlepszy pomysł :(

Posted

To prawda, jezeli chcemy sie spotkac w centrum to ja Lunki nie biore, jezeli w parku, lub na odludziu to ja wezme-bo ona bardzo lubi poznawac nowych kumpli

Posted

To jak gdzie??? Słuchajcie! Jesli pod Batorym to bez psów :( Tyle ze ja nie wiem gdzie jest Batory... :D Ja bym bardzo chciala z zpsami :) Moze jednak w parku ???:D Iwona co do ETC wysłałam Ci wiadomosc na GG :D

Posted

dobra to my z Kajtusiem będziemy

i pytanko, czy na spotkanku będzie ktoś kto ma suczkę pekińczyka, bardzo nam zalezy zeby kajtek był tatusiem

a i przy którym wejściu mamy być??

będzie ktoś w moim wieku?(mam 15 lat)

Posted

A gdzie jest to ETC? :roll: a może by zrobić dwa spotkania? jedno np.gdzieś w parku z pieskami a jedno gdzieś na mieście, żebyśmy sobie pogadali, co? :D

pozdrawiam: Monika&Haida