Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczorajsza niedziela była dniem spotkań :D

Oczywiście okazją były gdańskie targi. To że spotkałam tam Abi to było całkowicie wiadome. Widziałam też sic! dzielnie pracującą na swoim stoisku. Największą niespodziankę sprawiła mi Iwona od Guci, która podeszła do mnie i się ujawniła, co mnie bardzo ucieszyło. No a już wracając do domu poznałam kolejnego forumowicza- kokosa.

Pozdrawiam dogomaniaków z Trójmiasta :fadein:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wrrrr :evilbat:

Wy tu gadu -gadu, a ja znowu śpię...

też jestem z Gdańska i ciągle poszukuję goldenki do towarzystwa na wspólne spacerki, a właściwie memłanie uszu 8)

Iwona,

mam koleżnkę (Twoją imienniczkę) spacerującą po Łysej z czarnym labkiem :) może ją spotykasz?

Posted
Iwona,

mam koleżnkę (Twoją imienniczkę) spacerującą po Łysej z czarnym labkiem :) może ją spotykasz?

:)

Też często spaceruję po Łysej, ale rzadko widuję tam czarnego labka :roll:(a Twoja znajoma ma suczkę czy pieska, i jak ten labek się nazywa, może szybciej skojarzę po imieniu)

Posted

Iwonka, czy Ty się przypadkiem do mnie nie odezwałaś????

Bo jeśli to Ty, to spuszczę Ci lanie - trza było od razu lecieć i krzyczeć, że to Ty!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted
Iwonka, czy Ty się przypadkiem do mnie nie odezwałaś????

Bo jeśli to Ty, to spuszczę Ci lanie - trza było od razu lecieć i krzyczeć, że to Ty!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja się nie odezwałam :-? ??

jak nie jak tak, no a niby kto gratulował Ci zwycięstwa, to byłam ja :oops: ,ale niestety Ty zaraz mi gdzieś uciekałaś, a później tyle osób się wokół Ciebie kręciło... :roll:, że już nie podeszłam.

Posted

No widzisz! A ja byłam tak rozemocjonowana, że nawet nie wpadłam na to, że to możesz być Ty! Przecież Ci mówiłam, że na pewno będę się kręcić w towarzystwie mnóstwa ludzi, ale masz się tym nie przejmować!!!

No widzisz :oops: Teraz mi wstyd :oops: Musimy to nadrobić :D

Posted

Witam wszystkich trójmiejskich dogomaniaków :)

Nika nie należy do największych piesków, to 7 miesięczna yoreczka

My spacerujemy w Gdyni , na Dąbrowie

Mam nadzieje, że nieco mniejszym towarzystwem nie pogardzicie :D

Posted

No, to jest już nas troje z Dąbrowy :D

Ja, Sobol i teraz Ty.

Ja mam dwa rottki, za chwilę trzy, a Sobol ma buldoga amerykańskiego, tak więc jesteśmy od was nieco wyżsi i ciężsi.

Nika, a Ty spacerujesz sama czy z towarzystwem kogoś starszego? Bo widywałam na spacerkach dwie osoby z yorczkiem :)

Posted

Nika w towarzystwie, nasze trasy spacerowe to okolice szkoły i pobliskiego lasku.

Nika ostatnio mozna rozpoznać po charakterystycznym szarym wdzianku

Posted

No to dzień dobry! :D

Pewnie się mijałyśmy parę razy. Następnym razem proszę zaczepiać. Wyglądam jak chmura gradowa prowadzona na smyczy przez dwa rottki :D

Posted

Aga tylko przypadkiem żeby Ci do głowy nie przyszło,zeby to zdjęcie zamieścić gdzieś na dogomanii 8)

He, he... :evilbat:

Aga tylko spróbuj a nie będę taka miła :evilbat:

Posted

Pare dni mnie nie było a tu topic sie straszliwie rozkrecił.

Aga nie daj sie prosic dawaj fotke :)

Na targach niestety nie zdazyłem byc :) wiec was nie poznałem :)

Posted
a ja bym kolezanke Agnieszke numer.2 poznal :) hehehe :P po tłustym psie :PPPPPPP

Proszę, odgryzł się jak giez na kobylej dupie :evilbat:

Nie tłustym, tylko "dobrze odżywionym".

Sobol się mści, bo mu wytykam, że psa głodzi :evilbat: