zachraniarka Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Wczorajsza niedziela była dniem spotkań :D Oczywiście okazją były gdańskie targi. To że spotkałam tam Abi to było całkowicie wiadome. Widziałam też sic! dzielnie pracującą na swoim stoisku. Największą niespodziankę sprawiła mi Iwona od Guci, która podeszła do mnie i się ujawniła, co mnie bardzo ucieszyło. No a już wracając do domu poznałam kolejnego forumowicza- kokosa. Pozdrawiam dogomaniaków z Trójmiasta :fadein: Quote
bacha Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 wrrrr :evilbat: Wy tu gadu -gadu, a ja znowu śpię... też jestem z Gdańska i ciągle poszukuję goldenki do towarzystwa na wspólne spacerki, a właściwie memłanie uszu 8) Iwona, mam koleżnkę (Twoją imienniczkę) spacerującą po Łysej z czarnym labkiem :) może ją spotykasz? Quote
Iwona. Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Iwona,mam koleżnkę (Twoją imienniczkę) spacerującą po Łysej z czarnym labkiem :) może ją spotykasz? :) Też często spaceruję po Łysej, ale rzadko widuję tam czarnego labka :roll:(a Twoja znajoma ma suczkę czy pieska, i jak ten labek się nazywa, może szybciej skojarzę po imieniu) Quote
Iwona. Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 ma psa Fagota (wykrywacza cieczek ;) ) To chyba z Fagotem na spacerku się jeszcze nie spotkałyśmy :) Quote
bacha Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 to życzę tego, piesek jest bombowy tylko strasznie napalony seksualnie ;) Quote
aga 2 Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Iwonka, czy Ty się przypadkiem do mnie nie odezwałaś???? Bo jeśli to Ty, to spuszczę Ci lanie - trza było od razu lecieć i krzyczeć, że to Ty!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
amokk Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 bacha a gdzie chodzisz na spacerki? ja mam goldenka .. niestety nie goldenke ale moze sie sprawdzi w roli spacerowicza.. Quote
Iwona. Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 Iwonka, czy Ty się przypadkiem do mnie nie odezwałaś????Bo jeśli to Ty, to spuszczę Ci lanie - trza było od razu lecieć i krzyczeć, że to Ty!!!!!!!!!!!!!!!! Ja się nie odezwałam :-? ?? jak nie jak tak, no a niby kto gratulował Ci zwycięstwa, to byłam ja :oops: ,ale niestety Ty zaraz mi gdzieś uciekałaś, a później tyle osób się wokół Ciebie kręciło... :roll:, że już nie podeszłam. Quote
aga 2 Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 No widzisz! A ja byłam tak rozemocjonowana, że nawet nie wpadłam na to, że to możesz być Ty! Przecież Ci mówiłam, że na pewno będę się kręcić w towarzystwie mnóstwa ludzi, ale masz się tym nie przejmować!!! No widzisz :oops: Teraz mi wstyd :oops: Musimy to nadrobić :D Quote
Iwona. Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 Aga nic się nie martw nadrobimy :D, a Twoje maleństwa są super :angel: Quote
aga 2 Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 Ha! Pewnie że super :D Poza tym mam Cię na zdjęciu :wink: Quote
Nika Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 Witam wszystkich trójmiejskich dogomaniaków :) Nika nie należy do największych piesków, to 7 miesięczna yoreczka My spacerujemy w Gdyni , na Dąbrowie Mam nadzieje, że nieco mniejszym towarzystwem nie pogardzicie :D Quote
aga 2 Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 No, to jest już nas troje z Dąbrowy :D Ja, Sobol i teraz Ty. Ja mam dwa rottki, za chwilę trzy, a Sobol ma buldoga amerykańskiego, tak więc jesteśmy od was nieco wyżsi i ciężsi. Nika, a Ty spacerujesz sama czy z towarzystwem kogoś starszego? Bo widywałam na spacerkach dwie osoby z yorczkiem :) Quote
Nika Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 Nika w towarzystwie, nasze trasy spacerowe to okolice szkoły i pobliskiego lasku. Nika ostatnio mozna rozpoznać po charakterystycznym szarym wdzianku Quote
aga 2 Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 No to dzień dobry! :D Pewnie się mijałyśmy parę razy. Następnym razem proszę zaczepiać. Wyglądam jak chmura gradowa prowadzona na smyczy przez dwa rottki :D Quote
Iwona. Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 Poza tym mam Cię na zdjęciu :wink: Aga tylko przypadkiem żeby Ci do głowy nie przyszło,zeby to zdjęcie zamieścić gdzieś na dogomanii 8) Quote
Nika Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 Aga proponuję jakieś spotkanie o umówionej porze Będzie łatwiej się spotkać :) Quote
aga 2 Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 Aga tylko przypadkiem żeby Ci do głowy nie przyszło,zeby to zdjęcie zamieścić gdzieś na dogomanii 8) He, he... :evilbat: Quote
KIRI Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 Witaj Nika :D A z Obłuża nie ma żadnych dogomaniaków??? Aga2 prosimy o zdjęcie miłej Iwonki :D Cześć Iwonka - co ty taka wstydliwa :D Quote
Iwona. Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 Aga tylko przypadkiem żeby Ci do głowy nie przyszło,zeby to zdjęcie zamieścić gdzieś na dogomanii 8) He, he... :evilbat: Aga tylko spróbuj a nie będę taka miła :evilbat: Quote
Gasyou Posted February 11, 2004 Author Posted February 11, 2004 Pare dni mnie nie było a tu topic sie straszliwie rozkrecił. Aga nie daj sie prosic dawaj fotke :) Na targach niestety nie zdazyłem byc :) wiec was nie poznałem :) Quote
sobol Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 a ja bym kolezanke Agnieszke numer.2 poznal :) hehehe :P po tłustym psie :PPPPPPP Quote
aga 2 Posted February 12, 2004 Posted February 12, 2004 a ja bym kolezanke Agnieszke numer.2 poznal :) hehehe :P po tłustym psie :PPPPPPP Proszę, odgryzł się jak giez na kobylej dupie :evilbat: Nie tłustym, tylko "dobrze odżywionym". Sobol się mści, bo mu wytykam, że psa głodzi :evilbat: Quote
Recommended Posts