Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kiłi']Słuchajcie bardzo prosimy o głosy na SOS bokserom w ankiecie krakvetu
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=10864

To tylko sekunka przeznaczona na rejestracje i oddanie głosu, a boksery mogą wygrać karme, która jest im baardzo potrzebna. Miało całe dogo głosować na SOS, ale jak widać wolontariusze "Azyl" z BP mają to gdzieś...

my już też zagłosowaliśmy na Boxerki ...nie podoba mi sie takie robienie bokami , najpierw umowa a potem ....doopa blada

STO LAT urodzinkowo :multi:

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dzięki :D Już niedługo, jak tylko auto odbiore z warsztatu (mówili mi że jutro lub pojutrzeb) jade w końcu na wieś, ahhhhhh!! Cisza, spokój, śpiewy ptaków, a zamiast betonu trawaaaaa i co najważniejsze psy będę mogły brykać bez ograniczeń :D

A narazie zdjęcia z letniego falowania w Lipie http://www.letniefalowanie.pl/

Uma na próbach koncertu

• 1 month later...
Posted

[FONT=Arial]:shake: najpierw umęczyłaś zwierzynę a potem skatowałas mnie widokiem runa leśnego ....bosh ...jak ja lubie grzybki :loveu:....ale nie zbierać :evil_lol:[/FONT]

Posted

Jak cudownie :loveu:
Cudowne psy, cudowne zdjęcia, a tymi grzybami to mi narobiłaś takiego smaka na wyprawę do lasu, że nie wiem jak przetrwam do następnego weekendu. :lol:

Posted

Ja uwielbiam zbierać grzyby, nie ma piękniejszego widoku niż prawdziwek w ziemi, gorzej już z ich obieraniem :P To jeszcze nie wszystkie zdjęcia, przerwało mi się wtedy i nie dałam rady wszystkich wstawić. Od 1,5 tyg siedze u Kaśki w Lipie, a zaraz znów na wrzesień wracam w bory tucholskie... i znowu grzybki :D Codziennie :D

Reszta fotek:
W lesie

Zmęczone psy