Kiłi Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 BeaC napisał(a):...................jaki fajny wypadzik mieliście:multi::multi::multi::multi: a takie płotki też stawiam.a potem uxczę Lejkę coby tam właśnie nie chodziła......... filmiki super:multi::multi: Taaa u nas płotek na nic się nie zdał na drugi dzień wszystkie kwiatki zostały połamane...:shake: :evil_lol: Kitka20 napisał(a):Cześć Kiłi foty super filmiki też:) A wiesz że na jednym z Twoich filmików zatytuowanych bodajże walki psów cz.1 pojawił się nie miły komętarz?? Już mu odpisałam, że ślepy:angryy: :evil_lol: Ale swoją drogą dać chwytliwą nazwe i patrzcie jaka oglądalność:diabloti: Quote
Kiłi Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):WitaM:p :p Witam Szanowną Panią z dwoma groźnymi psami:razz: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hi hi:evil_lol: a co tu taka cisza:crazyeye: :crazyeye: Quote
Imbirka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 hejka:multi::multi::multi: fotki z weekendu widziałam, kapitalne macie te wypady Quote
Kiłi Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Hi hi:evil_lol: a co tu taka cisza:crazyeye: :crazyeye: Leń mnie napadł...:eviltong: Imbir1 napisał(a):hejka:multi::multi::multi: fotki z weekendu widziałam, kapitalne macie te wypady No ja uwielbiam tam jeździć, moja siostra chyba w czerwcu się tam przeprowadza:cool3: Niestety (albo stety) w sezonie jest tam bardzo dużo ludzi więc psiaki nie mogą latać spuszczone, ale po za sezonem...:diabloti: Quote
Kiłi Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 No dobra zwalczyłam lenia...:eviltong: Podwórko Magnusa Quote
Jagoda1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Kiłi']No dobra zwalczyłam lenia...:eviltong: Podwórko Magnusa Chłopaki cudne, a na tych liściach, przepraszam, to co? Quote
Kiłi Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): a na tych liściach, przepraszam, to co? A właśnie nie wiem, rak chyba albo co:evil_lol: Quote
Kiłi Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 U nas wczoraj zapowiadała się ładna burza, niestety przeszła bokiem Quote
Medorowa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ale cudne fotki:mdleje: Uwielbiam burzę:loveu::loveu::loveu: Quote
Kiłi Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale cudne fotki:mdleje: Uwielbiam burzę:loveu::loveu::loveu: Dziękuje:oops: Ja też uwielbiam burze:cool3: Tak fajnie błyskało, ale przeszło bokiem:shake: Quote
Jagoda1 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Witamy, fajne błyskawice, dobrze, że tylko na zdjęciach;) ... Quote
DORRAG Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 A Ja tam burzy nie lubię:shake: A fotka fajna:loveu: Quote
Kiłi Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 DORRAG napisał(a): Ale był malusi:loveu: :loveu: No malusi był, ale chyba jednak wole go dużego:roll: AgusiaTerierka napisał(a):Szczenięce spojrzenie:lol: Ta spojrzenie typu "Czemu ty głupia małpo zabrałaś mi kaczuche?!!":evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Kiłi napisał(a): Ta spojrzenie typu "Czemu ty głupia małpo zabrałaś mi kaczuche?!!":evil_lol: :evil_lol: Tak patrzyła na mnie Kiri...:evil_lol: Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Kiłi'] Ojoj!!!!!!!!!!!!!! jaki słodkościowy:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Świetne, taki ciapek:turn-l: :turn-l: :turn-l: :loveu: Quote
Recommended Posts