Jump to content
Dogomania

Ostroda! Ruda kieszonkowa Pinezka. Zostaje w DT na stale :)

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pajunia napisał(a):
Agus, ile te slicznosci moze miec w klebie? Tak na oko? 30- 35 cm, lub wiecej?

uwaga znowu nie bbłysnę elokwencją w tym temacie...

wyższa niż jamniś..ale niewiele...waży jakies góra 5 kg...spasiony ratlerek...

słuchajcie ja mam tak "popsutą" miarę w oczach, że staram się nie wypowiadać "na oko" wolę własnie przyrównać do jakiejś rasy..

sorki:oops:

Posted

masieńka to i tak Pinezka ma zdjęcia bez krat na które czeka kolejne ok. 300 psów...;)

własnie masz rację allegro by się jej przydało...hmmm.

bo Ciotka Pajunia dzisiaj powiedziała, że postara się ją poogłaszać u siebie :)

:Rose:

przeciez Pinezka jest cudna :loveu:

Posted

czy jakas dobra dusza moglaby splodzic jakis wyciskacz lez na allegro dla okruszynki? Kombinuje juz pol dnia i jakos nic mi nie wychodzi :( wena wystraszyla sie chyba huku petard i jeszcze nie wrocila

Posted

może ciotka akucha ;)

dziś pisała do mnie pani ze Zgorzelca zdecydowana na adopcję Pinezki...

jednak narazie trudno mi złapac nić porozumienia z ta Panią więc chyba raczej nic z tego nie będzie...

więc może zdarzy się tak...że ....Pinezka wraz z Opikiem, Aramisem pojedzie sobie do kraju ościennego aby tam ceszyć się domkeim swoim własnym ;)...

ale to jeszcze nic pewnego więc nie radujmy się zbyt mocno ;)

Posted

dziekujemy :)

Jak tylko dam rade to zaloze malenkiej zabci aukcje na allegro. Mam nadzieje, ze nie usuna. Jeszcze nigdy nie zakladalam ale juz pobralam nauki u Ulki18 za co dziekuje rowniez :)

Posted

Pani ze Zgorzelca ze mną koresponduje na temat Pinezki i bardzo jej sunia odpowiada....nie mogła się zdecydowac na psa po śmierci swojego poprzedniego...

Pani jest ze Zgorzelca....
transport ode mnie to chyba marzenie do zgorzelca no i....kto mógłby przeprowadzić kontrolę przed adopcyjną i potem poadopcyjne?..:hmmmm:

Posted

Agus, mozliwosc transportu by byla. Ibanenz, gdy pojedzie do Was po te inne psiaki, moglby mala zabrac do nas, a potem jadac do mnie, jedzie przez Zgorzelec. Mysle, ze by przeprowadzil ta kontrole przedadopcyjna, nim by sunie wydal . Tylko , gdyby sie okazalo, ze kontrola przedadopcyjna jest negatywna, to co bysmy z sunia zrobili?
A moze by sie skontaktowac ze schroniskiem w Dluzynie Gornej, to jest kolo Zgorzelca, aby kontrole przeprowadzili ?