basia bonnie Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ma chłopak różne zainteresowania :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [url]http://images34.fotosik.pl/71/66a3e11a918bace0.jpg[/url] O jaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu: Mój też tak robi:diabloti: Quote
Paula&Goofi Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 jakie ładne pozycje ;) skąd ja to znam ? Quote
anetta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dowód na to że Brutus potrafi poradzić sobie bez pani :diabloti: Quote
Mi. Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Kooikerka']jakie ładne pozycje ;) skąd ja to znam ?[/quote] [B]hahahahah sorki ale teraz mi sie zacznie wszystko kojarzyc:p[/B] [B]hahah cześc biczo nr. 1:cool3: :shake: :evil_lol:[/B] Quote
Rinuś Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Mi.'][B]hahahahah sorki ale teraz mi sie zacznie wszystko kojarzyc:p[/B] [B]hahah cześc biczo nr. 1:cool3: :shake: :evil_lol:[/B][/quote] [I][B]haha biczo ? :evil_lol::evil_lol: no coś Ty :evil_lol:[/B][/I] [quote name='goldenka245']Heloł bejbe :buzi::diabloti:[/quote] [I][B]cześć my love :loveu::loveu::loveu: jessuuu dzisiaj od 9 do 17 zajęcia...masakra :shake: nie wiem jak ja tam wytrzymałam :shake:[/B][/I] Quote
Rinuś Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [I][B]Goldi o Rinuś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://beatrice.wrzuta.pl/audio/21evubNg71/doda_-_diamond_bitch[/url][/B][/I] Quote
goldenka245 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]Goldi o Rinuś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [URL]http://beatrice.wrzuta.pl/audio/21evubNg71/doda_-_diamond_bitch[/URL][/B][/I][/quote] Oł jeeee :buzi: Ale tak przy wszystkich?:oops::cool3: Quote
Rinuś Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='goldenka245']Oł jeeee :buzi: Ale tak przy wszystkich?:oops::cool3:[/quote] [I][B]Nie ukrywam swoich uczuć :loveu: :evil_lol:[/B][/I] Quote
goldenka245 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]Nie ukrywam swoich uczuć :loveu: :evil_lol:[/B][/I][/quote] Ja swoich też maj low:loveu::diabloti: Quote
emdziolek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [COLOR=DarkOrange][B]Cześć dziewuchy:multi::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Rinuś Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Cześć dziewuchy:multi::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote] [I][B]ellooo:loveu::loveu::loveu: jadę dzisiaj na spotkanie labradorków to będzie trochęęęę fotek :evil_lol::evil_lol: :multi::multi::loveu::loveu: to do wieczorka :multi:[/B] [/I] Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [CENTER]:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:Berek w niedzielne południe [/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Matusz Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [COLOR=Navy][B]Witanko !! :)[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_39.gif[/IMG][/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]ellooo:loveu::loveu::loveu: jadę dzisiaj na spotkanie labradorków to będzie trochęęęę fotek :evil_lol::evil_lol: :multi::multi::loveu::loveu: to do wieczorka :multi:[/B] [/I][/quote] To do wieczorka! Czekamy.... pzdr. Quote
Mi. Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [B]hellow:loveu::loveu::loveu:czekamy na fotki:loveu::loveu::loveu:[/B] Quote
aleb Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [QUOTE][I][B] jadę dzisiaj na spotkanie labradorków to będzie trochęęęę fotek :evil_lol::evil_lol: :multi::multi::loveu::loveu: [/B][/I][/QUOTE] Aaa, super :multi: Będzie mnóstwo labradorów :loveu: Quote
Rinuś Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [I][B]Elo :evil_lol: spadam pierwszy dzień do pracy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: 3majcie kciuki :eviltong: jak wrócę i przeżyję to będą fotki :evil_lol:[/B][/I] Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]Elo :evil_lol: spadam pierwszy dzień do pracy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: 3majcie kciuki :eviltong: jak wrócę i przeżyję to będą fotki :evil_lol:[/B][/I][/quote] [CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]3mam :kciuki:...doberek:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Rinuś Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja'][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]3mam :kciuki:...doberek:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] [I][B]teraz się przydadzą,bo idę jednak na 14 do 22 ponieważ rano 4 h byłam u lekarza :shake: wieczorem będa fotki z wczorajszego spacerku :loveu:[/B][/I] Quote
goldenka245 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Heeeeej :buzi: Ciekawe gdzie te fotki bejb:mad: Quote
Matusz Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [COLOR=Navy][B]powodzenia !! :) i czekamy na fotki ;)[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts