Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko!

Miłego dnia zyczymy[/quote]
[I][B]oo witamy :loveu:[/B][/I]
[quote name='eria']może najzwyczajniej w świecie jesteś w ciąży ???????????????????????????:diabloti:[/quote]
[I][B]haha nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

o żal. To zamiast nie żreć to się zmuś zjedz kanapkę i już.Też czasem tak mam na widok jedzenia chce mi się rzygać.Nie jem jeden dzień potem następnie tydzień jem jak debil ,znów nie jem i tak w kółko ,ale ja nie mdleje!Zrób sobie badanie moze masz anemie jakieś niedobory i tyle.Albo poczekaj aż zemdlejesz pierd..... łbem w coś i bedziesz miała wstrząs mó[I]zgu i tyle bedzie z Ciebie .
Czemu te niektóre dziołchy są takie goopie?:)
[/I]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Widziałam fajne foteczki :p
czytalam o niejedzących i mdlejących :razz::razz:....nie pij wody ...bo zabijasz głód zacznij jeść ....i tyle :razz::razz:...jedz coś co bardzo lubisz ....

nie wymądrzam się :shake::shake:ale przy mojej nerwicy też mogłabym nie jeść :cool3::cool3:nawet kilka dni:cool3:...ale nie tedy droga:shake: ...zajadalam się wtedy ulubionymi smakołykami ...ananasik w puszce , grejfruciki , mandarynki , pomidorki ze śmietanka ....potem przychodził smaczek na konkretniejsze produkty ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='olekg18']o żal. To zamiast nie żreć to się zmuś zjedz kanapkę i już.Też czasem tak mam na widok jedzenia chce mi się rzygać.Nie jem jeden dzień potem następnie tydzień jem jak debil ,znów nie jem i tak w kółko ,ale ja nie mdleje!Zrób sobie badanie moze masz anemie jakieś niedobory i tyle.Albo poczekaj aż zemdlejesz pierd..... łbem w coś i bedziesz miała wstrząs mó[I]zgu i tyle bedzie z Ciebie .
Czemu te niektóre dziołchy są takie goopie?:)
[/I][/quote]
[I][B]Olku ja miałam anemię 1,5 roku temu...wtedy mdlałam,miałam krwotoki z nosa..aż w końcu do szpitala mnie wysłali...ale zrobili mi tylko badania,podali żelazo...albo magnez..nie pamiętam i było wszystko ok...[/B][/I]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Widziałam fajne foteczki :p
czytalam o niejedzących i mdlejących :razz::razz:....nie pij wody ...bo zabijasz głód zacznij jeść ....i tyle :razz::razz:...jedz coś co bardzo lubisz ....

nie wymądrzam się :shake::shake:ale przy mojej nerwicy też mogłabym nie jeść :cool3::cool3:nawet kilka dni:cool3:...ale nie tedy droga:shake: ...zajadalam się wtedy ulubionymi smakołykami ...ananasik w puszce , grejfruciki , mandarynki , pomidorki ze śmietanka ....potem przychodził smaczek na konkretniejsze produkty ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]wczoraj zmusiłam się i zjadłam frytki...dzisiaj zjadłam jednego sucharka ale jest tAK OBrzydliwy,że szkoda gadać :shake:[/B][/I]
[quote name='Medorowa']Jejku ...
Zacznij jeść, idź do lekarza i zrób sobie badania.[/quote]
[I][B]Boję się badań ...czuję,że oni mi wykryją znowu jakąś chorobę :shake:[/B][/I]
[quote name='anetta']Wykończysz się....:roll:

Fajnie wyszliście na tym zdjęciu :p[/quote]
[I][B]Dziękuję Anetko :loveu:

Wypiłam właśnie kakałko i idę na konie...nie mogę wieczność siedzieć w domu...jak wrócę to dam Wam jakieś fotki Brutusa...
dziękuję Wam :*
[/B][/I]

Posted

[B][COLOR="Green"]Rinus nie wydurniaj sie tylko zacznij jesc !! przecie nie muisz jesc nie wiem ile ale troche !! ja tez mam tak ze mi sie jesc nie chce ale hm... trzeba :)

foty widzialam :) [/COLOR][/B]

Posted

[I][B]Wróciłam :)
zjadłam zupkę z paczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jestem padnięta,a jutro idę na 10 na konie bo jedziemy w terenik :loveu:
idę się chyba położyć,tylko Was poodwiedzam :) [/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Wróciłam :)
zjadłam zupkę z paczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jestem padnięta,a jutro idę na 10 na konie bo jedziemy w terenik :loveu:
idę się chyba położyć,tylko Was poodwiedzam :) [/B][/I][/quote]

[COLOR=Navy][B]to wstawiaj zdjęcia jak wróciłaś ! :diabloti::diabloti:

i jedz normalnie a nie zupkę ! :mad::mad::mad:[/B][/COLOR]

Posted

jako ze wczoraj nie mialam sil na rozpisywanie sie zrobie to dzic:p

[quote name='Rinuś']

[I][B]ogólnie to boję się o siebie bo od wczoraj nic nie jem...piję tylko wodę...a nie jestem nawet głodna :shake: czekam tylko aż znowu zemdleję :shake:[/B][/I]
[/quote]
zamiast czekac cos zjedz:roll:

[quote name='Rinuś'][I][B]Olku ja miałam anemię 1,5 roku temu...wtedy mdlałam,miałam krwotoki z nosa..aż w końcu do szpitala mnie wysłali...ale zrobili mi tylko badania,podali żelazo...albo magnez..nie pamiętam i było wszystko ok...[/B][/I]

[COLOR=magenta][B]jesli mialas anemie to powinnas robic wszystko zeby do tego stanu nie wrocic.. i nie olewac jakichkolwiek objawow[/B][/COLOR]
[B][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]anemie mozna rozpoznac po badaniu krwi nie musisz zaraz jechac do szpitala wystarczy pojsc prywatnie na badanie i w ciagu jednego dnia bedziesz miala wynik [/COLOR][/B]
[B][/B]
[I][B]wczoraj zmusiłam się i zjadłam frytki...dzisiaj zjadłam jednego sucharka ale jest tAK OBrzydliwy,że szkoda gadać :shake:[/B][/I]
[B][/B]

[/quote]
[COLOR=black]zamiast zmuszac sie do jedzenia tłustych , cięzkostrawnych .. i nie dajacych zadnych składnikow odzywczych frytek ... zjedz cos lekko strawnego, uwiez ze zjesz to z wiekszym apetytem niz ciezkie fryty.[/COLOR]

[COLOR=black]sucharek tez ci nie pomoze[/COLOR]

[COLOR=black]anemia to nic innego jak niedobor żelaza... wystarczy wzbiogacic swoja diete w czerwone mieso, ryby , warzywa zielone, zboże itd.[/COLOR]

[COLOR=black]wiec zamiast mdlec i nazekac idz do apteki kup żelazo w tabletkach i uzupełnij swoja diete a obedzie sie bez lekarzy ... chyba ze juz sie doprowadzilas do takiego stanu ze wizyta w szpitalu jest nie unikniona.[/COLOR]

[SIZE=1]P.s- nie chciałam sie wymądrzać czy wtrącać sie... ja tylko pomagam :)[/SIZE]

miłego dzionka

Posted

[I][B]Witaj Evaxonku :loveu: nie uważam,że się wymądrzasz :) wręcz przeciwnie :)

miałam iść na badania kontrolne po wakacjach ale nie było kiedy...
pójdę jakoś niedługo...tylko muszę iść do lekarza po skierowanie...

ehh dobra nie ma co się zamartwiać :) [/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Witaj Evaxonku :loveu: nie uważam,że się wymądrzasz :) wręcz przeciwnie :)[/B][/I]

[I][B]miałam iść na badania kontrolne po wakacjach ale nie było kiedy...[/B][/I]
[I][B]pójdę jakoś niedługo...tylko muszę iść do lekarza po skierowanie...[/B][/I]

[I][B]ehh dobra nie ma co się zamartwiać :) [/B][/I][/quote]
:diabloti:masz szczescie:evil_lol:

wiec zamiast sie zamartwiac ..zanim pojdziesz na te badania zmieniaj szybciutko jedzonko , kup sobie jakies żelazo albo np. pluszz z żelazem :p

i trzymam kciukasy :loveu:

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]to wstawiaj zdjęcia jak wróciłaś ! :diabloti::diabloti:

i jedz normalnie a nie zupkę ! :mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/quote]
[I][B]hehe już Ci odpisuje :P
zaraz coś wrzucę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no zjadłam właśnie ciachaaaa:loveu:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]hehe już Ci odpisuje :P
zaraz coś wrzucę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no zjadłam właśnie ciachaaaa:loveu:[/B][/I][/quote]

I nie podzielilas sie!!! O Ty!!!!:mad:

Posted

[quote name='DuDziaczek']I nie podzielilas sie!!! O Ty!!!!:mad:[/quote]
[I][B]Jest jeszcze trochę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie będzie dzisiaj fotek ,bo idę się położyć...[/B][/I]

Posted

Szkoda że nie będzie fotek przyszłam z nadzieją ze zobaczę Brutuska a tu rozczarowanie :eviltong:

A co do jedzenia to lepiej jedz normalnie bo zasłabniesz na koniu albo coś i co wtedy?? :shake:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Szkoda że nie będzie fotek przyszłam z nadzieją ze zobaczę Brutuska a tu rozczarowanie :eviltong:

A co do jedzenia to lepiej jedz normalnie bo zasłabniesz na koniu albo coś i co wtedy?? :shake:[/quote]
[I][B]No ni ma bo nie chce mi się dzisiaj nic wstawiać :eviltong:[/B][/I]
[quote name='anetta']No właśnie, jak chcesz jeździć na koniu jak nie masz siły...:shake::shake:
:calus:[/quote]
[I][B]oj już dobra :eviltong: zjadłam przed chwilą miseczkę żurku :multi:
na jutro faktycznie potrzebuję dużo siły...jutro zrobię sobie fotkę na naszym nowym nabytku w stajni :loveu:[/B][/I]

Posted

[CENTER][IMG]http://www.fundacjazmienmyswiat.tarnow.pl/zdjecia/owoce.jpg[/IMG]

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B]mam coś dla ciebie :p[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='DuDziaczek']Bede zachwycona :loveu:
amozemy oczekiwac na Twoje focie na koniu :diabloti:[/quote]
[I][B]aa no jak nie zapomnę zabrać aparatu to pewnie je tutaj wrzucę :evil_lol:[/B][/I]