Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :)
Jak tam wczorajsze szaleństwa na basenie? ;)[/quote]
[I][B]no czeeść:loveu:
aa wczoraj było super :D zjeżdżałam i siedziałam jakuzzi :multi: było extra :multi: [/B][B] dzisiaj też miałam jechać ale rano znowu byłam na grzybach [/B][/I][I][B]:evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Gonitwa']No dobra- załóżmy, że poczekam do jutra;)[/quote]
[I][B]jestem wściekła :angryy::angryy: byłam umówiona z Pauliną na dzisiaj na 9.30 że da mi kabelek to Ona o 9.10 mi npisała że jednak teraz nie możesz :angryy::angryy:
i jak ja mam się nie denerwować? chyba tabletki uspokajające zacznę brać :shake:[/B][/I]

Posted

[I][B]mam już kabelek :) ale dzisiaj nie wstawię fotek bo mi się nie chce :diabloti: spałam dzisiaj tylko 3 godziny...wiecie mam gości :eviltong: a dzisiaj jeszcze na imprezę idę...nie wiem jak dam radę...

buziaki :*[/B][/I]

Posted

[I][B]cześć:)
jutro dodam jakies fotki bo dzisiaj już ledwo żyję...przez 2 dni spałam może jakies 5 godzin...to był wyjątkowo ciężki weekend...a teraz mam mega doła bo facet na którym mi zajebiście zależy właśnie dzisiaj wrócił do domu...do Śremu...spędziłam z nim 3 dni...boskie 3 dni...
ehhh...widocznie tak musi być...ta odległość :-([/B][/I]

Posted

[quote name='Vectra']Rinusiowa to prezent od mła na te doły ;)

[/quote]
[I][B]heh dziękuję :) przyda się ;)[/B][/I]
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Musisz odespać zawalone noce :) A co do chłopaka... cóż, Ty sama musisz ocenić, czy lepiej plątać się w to dalej, czy zapomnieć...
[/quote]
[I][B]właśnie nie wiem co mam robić...to za dużo jak dla mnie :-( za dużo... :-([/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś']
[I][B]właśnie nie wiem co mam robić...to za dużo jak dla mnie :-( za dużo... :-([/B][/I][/quote]

A jak na to patrzy on sam?
Ciężka sprawa - ja kiedyś też się znalazłam w podobnej sytuacji, tyle, że nie walczyłam( i nie żałuję ).

Na pewno znajdziesz wyjście, wierzę w Ciebie.

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A jak na to patrzy on sam?
Ciężka sprawa - ja kiedyś też się znalazłam w podobnej sytuacji, tyle, że nie walczyłam( i nie żałuję ).

Na pewno znajdziesz wyjście, wierzę w Ciebie.[/quote]
[I][B]no tylko jest jeszcze jeden problem a o którym zapomniałam napisać... on ma dziewczynę w Śremie... :shake: już się raz rozeszli ale niedawno zeszli się na nowo...ale jak teraz był u mnie te 3 dni to nie było po nim poznać że ma dziewczynę..wszędzie był ze mną...byliśmy jak para...
a co On sam na to...?? odległość... :-([/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]no tylko jest jeszcze jeden problem a o którym zapomniałam napisać... on ma dziewczynę w Śremie... :shake: już się raz rozeszli ale niedawno zeszli się na nowo...ale jak teraz był u mnie te 3 dni to nie było po nim poznać że ma dziewczynę..wszędzie był ze mną...byliśmy jak para...
a co On sam na to...?? odległość... :-([/B][/I][/quote]

Czy warto stawać pomiędzy dwojgiem ludzi? Nie boisz się, że tak jak z nią, mógłby być nieszczery z Tobą?

Czasem trzeba walczyć z szalejącym sercem...

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czy warto stawać pomiędzy dwojgiem ludzi? Nie boisz się, że tak jak z nią, mógłby być nieszczery z Tobą?

Czasem trzeba walczyć z szalejącym sercem...[/quote]
[I][B]nigdy nie chciałam być w takiej sytuacji...:-( ale wiem jaka jest sytuacja między nim a jego dziewczyną...ona go oszukiwała...nie wiem o robić...
idę spać bo glowa mnie boli :shake:[/B][/I]

Posted

[I][B]no to wrzucę fotki ale nie pieska tylko trochę swoich bo Brutusa foty mam na aparacie i nie chce mi się ich zrzucać ;)

od lewej:Ja,Kamilek...:-(,Natalia(siostra Kamila),Sylwia(moja siotra),Basia(mojego brata dziewczyna) i Kasia (siostra Kamila)

[IMG]http://i17.tinypic.com/4zbu96p.jpg[/IMG]

[IMG]http://i4.tinypic.com/5yrkeae.jpg[/IMG]

podoba mi się to zdjęcie...
[IMG]http://i18.tinypic.com/4m8jok2.jpg[/IMG]

ja,Kamil i Robert (mój brat)
[IMG]http://i7.tinypic.com/502ueyx.jpg[/IMG]

od lewej:Natalia,Kamil ,Robert no i ja...
[IMG]http://i17.tinypic.com/4yzpmcm.jpg[/IMG]

starczy tych fotek...idę chyba dalej spać...
[/B][/I]

Posted

Fotki... no cóż ja mogę napisać? Dość wymowne. Gdyby nie Twoje słowa, pomyślałabym, że... no, że coś między Wami jest, a na pewno iskrzy. Szkoda, że istnieje zasrana odległość, niedomówienia, cierpienia i wspomnienia... :( Ale wierzę, że jakoś sobie poradzisz, traktując go po prostu... jako chwilę w swoim życiu.

Do brata jesteś bardzo podobna, ale do siostry... prawie wcale :evil_lol:

Widać, że udana zabawa :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Fotki... no cóż ja mogę napisać? Dość wymowne. Gdyby nie Twoje słowa, pomyślałabym, że... no, że coś między Wami jest, a na pewno iskrzy. Szkoda, że istnieje zasrana odległość, niedomówienia, cierpienia i wspomnienia... :( Ale wierzę, że jakoś sobie poradzisz, traktując go po prostu... jako chwilę w swoim życiu.

Do brata jesteś bardzo podobna, ale do siostry... prawie wcale :evil_lol:

Widać, że udana zabawa :)[/quote]
[I][B]moi znajomi na imprezie myśleli że przyszłam z chłopakiem...:roll:
nie wiem co dalej będzie...oczywiście cały czas utrzymujemy kontakt..dobrze że istnieją telefony...

a siostra to chyba jest po listonoszu :evil_lol::evil_lol:

ps.aparat już mam w pokoju i jak dobrze pójdzie to może jeszcze dzisiaj wrzucę jakieś :) ale w sumie tutaj oprócz Ciebie i tak nikt nie zagląda prawie...[/B][/I]