Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dobcia']Cześć niepokonana Kasiu:cool3:
Nie daj sie choróbsku i w ogóle... i baw się dobrze;)[/quote]
[I][B]dzisiaj po tej imprezie to już jestem rozłożona,jutro obowiązkowo cały dzień w łóżku :eviltong:[/B][/I]
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ciekawe czemu dopiero po południu :roll: :diabloti:[/quote]
[I][B]a widzisz już jestem na nogach :evil_lol::evil_lol:

ale na tej imprezie było bosko :loveu::loveu: bawiłam się z kolesiem który miał wieczór kawalerski :razz: ale był bossskkki :loveu: szkoda że za tydzień bierze ślub :evil_lol::evil_lol: był tam jeszcze chłopak który kiedyś chciał coś ze mną ale ja nie chciałam,ale on był z dziewczyną tyle tylko że ją gdzieś przy barze zostawił i bawił się ze mną :evil_lol::evil_lol:
ogólnie impreza zaliczona do udanych :multi::multi:[/B][/I]

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]
ale na tej imprezie było bosko :loveu::loveu: bawiłam się z kolesiem który miał wieczór kawalerski :razz: ale był bossskkki :loveu: szkoda że za tydzień bierze ślub :evil_lol::evil_lol: był tam jeszcze chłopak który kiedyś chciał coś ze mną ale ja nie chciałam,ale on był z dziewczyną tyle tylko że ją gdzieś przy barze zostawił i bawił się ze mną :evil_lol::evil_lol:
ogólnie impreza zaliczona do udanych :multi::multi:[/B][/I][/quote]

Czeeeść :loveu:
Nie każdego faceta trzeba traktować jako kandydata na męża, żeby dobrze się bawić :) I widzę, że Tobie się udało ;) Ogromnie się cieszę! Kiedy powtórka? :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B] :evil_lol::evil_lol:

ogólnie impreza zaliczona do udanych :multi::multi:[/B][/I][/quote]

Trochę zagmatwana wypowiedź ale obczaiłam o co biega- u mnie ostatnio z tym ciężko.... :p

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czeeeść :loveu:
Nie każdego faceta trzeba traktować jako kandydata na męża, żeby dobrze się bawić :) I widzę, że Tobie się udało ;) Ogromnie się cieszę! Kiedy powtórka? :evil_lol:[/quote]
[I][B]no powtórka za tydzień :multi::multi::multi: znajomi przyjeżdżają ze Śremu do mnie :multi::multi:[/B][/I]
[quote name='Gonitwa']Trochę zagmatwana wypowiedź ale obczaiłam o co biega- u mnie ostatnio z tym ciężko.... :p[/quote]
[I][B]bo ja jeszcze nie do końca byłam ogarnięta jak to pisałam :evil_lol:[/B][/I]
[quote name='Dobcia']Nie ważne z kim, ważne ze zabawa udana:cool3:[/quote]
[I][B]i Ty dobrze gadasz:eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]no powtórka za tydzień :multi::multi::multi: znajomi przyjeżdżają ze Śremu do mnie :multi::multi:[/B][/I][/quote]

A ja to tak na żarty pisałam, a tu taka niespodzianka!! :lol: Imprezowiczko jedna ;)

Jak Ci mija dzień?

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja to tak na żarty pisałam, a tu taka niespodzianka!! :lol: Imprezowiczko jedna ;)

Jak Ci mija dzień?[/quote]
[I][B]muszę się wyszaleć póki mogę :evil_lol::evil_lol:
a dzień dzisiaj leniwy taki :multi: poszłam sobie z Brutuskiem na 2 godzinki na spacerek i myślałam że się wybiegał i będzie spał ale jak na razie to cały czas przychodzi do mnie z zabawkami :shake::shake: chyba mu nie pasuje że nie ma jeszcze legowiska...

to jakies fotki wrzucę:loveu: z nad morza :) mogą się powtarzać bo nie mam nowych :placz:

Brutus i Graffi :loveu:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/412/839190bd504f76a7.jpg[/IMG][/URL]

opalamy się :eviltong:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images13.fotosik.pl/80/313909cdf5df478a.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/412/24c71048647660df.jpg[/IMG][/URL]

3 labradory w 3 kolorach:loveu::loveu: jest coś piękniejszego??:loveu::loveu:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images13.fotosik.pl/80/cc4191c12688fd6d.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/79/a9839c8baabbd152.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/412/ff0a1134d0ba8b73.jpg[/IMG][/URL]

chiiba starczy co ?:loveu:

[/B][/I]

Posted

[I][B]cześć dziewczyny :*
jesteście kochane że mnie odwiedzacie :*
same widzicie że ruchu to u mnie nie ma za bardzo :(

dzisiaj byliśmy z Brutuskiem na grzybach :multi: 3 godziny biegania;) a teraz śpi jak zabity :evil_lol: ale był szczęśliwy :multi: mniej więcej co 4 minuty sam się u mnie meldował :lol: a może tylko przychodził po ciacho??:mad: kto wie :evil_lol: ale był słodki:loveu::loveu:
mam trochę zdjęć z grzybobrania ale nie mam kabelka do aparatu :angryy: ale jutro już powinnam go mieć więc Wam coś wrzucę :multi:
buziaki dla Was :* a fotki z nad morza już są nudne :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Gonitwa']Bo Brutusek w porównaniu z Orientem to chudzinka jest- my się odchudzamy- oboje co by nam raźniej było;) U mnie też ruchu nie ma... A kabelek to lepiej znajdź;)[/quote]
[I][B]no czy ten mój Brutusek taka chudzinka to nie wiem :evil_lol: Orient na ostatnich fotkach dobrze wygląda :p
a Ty niby z czego sie odchudzasz?:shake::shake:
znowu nie mogę Twojej galeryyji znaleźć :shake:[/B][/I]

Posted

Cześć :loveu:
Przychodzę tu po chwilce nieobecności, aby nadrobić zaległości :)

Grzybobranie? Super :) Ja się na tym nie znam :oops:

I gratulacje dla mądrego Brutuska(albo łakomego :evil_lol:) :loveu: Czekamy na jakieś zdjecia :)

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]no powtórka za tydzień :multi::multi::multi: znajomi przyjeżdżają ze Śremu do mnie :multi::multi:[/B][/I]
[/quote]

Jaki śliczny Labuś :loveu::loveu:

Ze Śremu??
Ja jestem ze Śremu!!!!!

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]cześć:) no dzisiaj już jest trochę lepiej...przespałam się z tym wszystkim...
ale dawno nie miałam takiego doła jak wczoraj...
pomogłaś mi bardzo :*
a dzisiaj Brutusek przywitał mnie buziakiem i od razu mam lepszy dzień,chociaż boli mnie brzuch bo dostałam okres i jestem przeziębiona...ale to nic :)
wpadnę zaraz do Was do galerii :* [/B][/I][/QUOTE]
Psy są zawsze przy nas, kiedy ich potrzebujemy.
I to jest najważniejsze :evil_lol:

Posted

[quote name='Helga_psiaki']Jaki śliczny Labuś :loveu::loveu:

Ze Śremu??
Ja jestem ze Śremu!!!!![/quote]
[I][B]to może Ty masz do nas wpaść?? :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'][I]"...piękno drzemie w środku...' [/I]Jak to ładnie brzmi :)

Witaj :loveu:[/quote]
[I][B]hehe sama to wymyśliłam :evil_lol::evil_lol: twórcze nie? :evil_lol::evil_lol: haha :diabloti:

Witaj :*

idę na basen popływać,pozjeżdżać i pomoczyć się w jakkuzi :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Helga_psiaki']miłej zabawy [I][B]:diabloti:[/B][/I][/quote]
[I][B]dzięki :evil_lol: było bosssko :loveu:[/B][/I]
[quote name='Gonitwa']Ale ja mówiłam- subskrypcja jest niezawodna;)

Witam się i żegnam się. Do juterka![/quote]
[I][B]taaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
też idę spać :multi: dobranoc :*[/B][/I]