Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']hahaha widzę że nieźle masz nawalone pod kopuła, prawie tak jak ja :diabloti: pewnie mu dałam bo już nie wytrzymałam :evil_lol: ale tak przy Was? :crazyeye:
[/QUOTE]
Cała grupa była w jednym pokoju, więc jasne, ze przy nas ha ha Można by to nazwać sexem grupowym :D

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Izabela124.']Cała grupa była w jednym pokoju, więc jasne, ze przy nas ha ha Można by to nazwać sexem grupowym :D[/QUOTE]
ooo dziwne, że nikt się nie przyłączył :diabloti:
[quote name='Alicja']:roflt: dobrze ze nie prorocze[/QUOTE]
no jeszcze tego by brakowało :razz: na szczęście sny się podobno sprawdzają na odwrót więc jestem bezpieczna :multi:

Posted

[quote name='Alicja']:roflt: dobrze ze nie prorocze[/QUOTE]Jeszcze tego by brakowało ha ha

[quote name='Rinuś']ooo dziwne, że nikt się nie przyłączył :diabloti:

no jeszcze tego by brakowało :razz: na szczęście sny się podobno sprawdzają na odwrót więc jestem bezpieczna :multi:[/QUOTE]Przyłączył :lol:

Posted

a ja nie lubię jak mi się śnią zęby .... to wróży zawsze jakieś nerwy ... nie że jestem przesądna , ale kilka razy właśnie tak było.
To samo jak śni mi się krew ..... natomiast jak się z kimś kłócę w śnie , to zawsze są dobre wiadomości.

Posted

Wypadające zęby to bardzo zły sen, zazwyczaj zwiastuje śmierć. Natomiast małe dzieci jakieś nieprzyjemności. Nie wiem czy to siła sugestii czy nie, ale zwykle się u mnie sprawdza bezbłędnie :razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Od snu minęły dwa dni, na razie nic się nie stało. Nie straszcie mnie :([/QUOTE]

Nie martw się to tylko gdybanie ;) Głowa do góry i przed siebie będzie dobrze ! :)

Posted (edited)

Co Wy ją straszycie?

kto się przyłączył????
kurcze nadal nie mam szelek z AD...coś długo idą do nas....
a za oknem...śnieg pada ZNOWU :angryy: ktoś wie kiedy to ma minąć?

Edit. Są szelki z AD :)

I macie zdjęcie żeby nie było :eviltong:

[IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/63402_583559535001951_1207710716_n.jpg[/IMG]

Edited by Rinuś
Posted

[quote name='Aleks89']Przód szelek super ,ale te boczne żólte paski mi się za cholerę nie podobają.[/QUOTE]

Niebieskie byłyby fajniejsze,ale już trudno :evil_lol:

Posted

Zobaczę może DogStyle by mi przerobiły :)

Kochani prosimy Was o pomoC! bierzemy udział w konkursie Planet Pet Society i prosimy Was o polubienie tego zdjęcia!
[URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=486499338071836&set=oa.594556133906545&type=1&theater[/URL]

Z góry dziękujemy za każdego lajka :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']Zobaczę może DogStyle by mi przerobiły :)

Kochani prosimy Was o pomoC! bierzemy udział w konkursie Planet Pet Society i prosimy Was o polubienie tego zdjęcia!
[URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=486499338071836&set=oa.594556133906545&type=1&theater[/URL]

Z góry dziękujemy za każdego lajka :loveu:[/QUOTE]

ja już klikałam :)

Posted

[quote name='Alicja']ja już klikałam :)[/QUOTE]
wiem wiem dziękujemy :loveu:

Pniemy się do przodu :diabloti: ale jakiś Bokser z pod Torunia robi nam konkurencję :diabloti:

Posted

Dziękujemy :loveu:

Przyszłam się podzielić nowiną - jest oficjalna zgoda na 2 psa :multi: na przyszły rok na moje urodziny czyli w kwietniu :multi:

Posted

[quote name='jonQuilla']Gratulacje dopięcia swego! Super! :) :multi:[/QUOTE]
Dziękujemy :loveu:
[quote name='asiak_kasia']Bedzie sztafior? :cool3:[/QUOTE]

Mamy dylemat, bo w tym czasie będzie miot z fajnego skojarzenia u labków :eviltong:
No i Paweł ma zdecydować jakiego psa woli - nadaktywny staffik , ale za to małych rozmiarów pies, czy nieco mniej aktywny labrador ale za to już 30kg bestia :p tutaj muszę wiedzieć jakiego psa on woli, bo jednak jego pomoc będzie mi na początku potrzebna :roll:

Posted

[quote name='Rinuś']Dziękujemy :loveu:

Mamy dylemat, bo w tym czasie będzie miot z fajnego skojarzenia u labków :eviltong:
No i Paweł ma zdecydować jakiego psa woli - nadaktywny staffik , ale za to małych rozmiarów pies, czy nieco mniej aktywny labrador ale za to już 30kg bestia :p tutaj muszę wiedzieć jakiego psa on woli, bo jednak jego pomoc będzie mi na początku potrzebna :roll:[/QUOTE]

skad ja znam te dylematy :evil_lol:
u nas było burzliwie i ostro, ale koniec konców doszlismy do porozumienia, i jak odchowany jednego szczyla pokusimy się o kolejnego. Miejsce jest, czas jest, Bartek bedzie pomagał,to kiedy jak nie teraz :razz:

Posted

[quote name='Amber']O, ty też masz urodziny w kwietniu :eviltong:[/QUOTE]

a Ty którego ?

Jak będzie labek to pójdziemy w stronę użytku i będę hejtowana na dogo za dręczenie kaczek :diabloti: