Izabela124. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Rinuś']hahaha widzę że nieźle masz nawalone pod kopuła, prawie tak jak ja :diabloti: pewnie mu dałam bo już nie wytrzymałam :evil_lol: ale tak przy Was? :crazyeye: [/QUOTE] Cała grupa była w jednym pokoju, więc jasne, ze przy nas ha ha Można by to nazwać sexem grupowym :D Quote
Alicja Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Bolsbokser']No mocne sny miewasz hehe[/QUOTE] :roflt: dobrze ze nie prorocze Quote
Rinuś Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Izabela124.']Cała grupa była w jednym pokoju, więc jasne, ze przy nas ha ha Można by to nazwać sexem grupowym :D[/QUOTE] ooo dziwne, że nikt się nie przyłączył :diabloti: [quote name='Alicja']:roflt: dobrze ze nie prorocze[/QUOTE] no jeszcze tego by brakowało :razz: na szczęście sny się podobno sprawdzają na odwrót więc jestem bezpieczna :multi: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Alicja']:roflt: dobrze ze nie prorocze[/QUOTE]Jeszcze tego by brakowało ha ha [quote name='Rinuś']ooo dziwne, że nikt się nie przyłączył :diabloti: no jeszcze tego by brakowało :razz: na szczęście sny się podobno sprawdzają na odwrót więc jestem bezpieczna :multi:[/QUOTE]Przyłączył :lol: Quote
Vectra Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 a ja nie lubię jak mi się śnią zęby .... to wróży zawsze jakieś nerwy ... nie że jestem przesądna , ale kilka razy właśnie tak było. To samo jak śni mi się krew ..... natomiast jak się z kimś kłócę w śnie , to zawsze są dobre wiadomości. Quote
Amber Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Wypadające zęby to bardzo zły sen, zazwyczaj zwiastuje śmierć. Natomiast małe dzieci jakieś nieprzyjemności. Nie wiem czy to siła sugestii czy nie, ale zwykle się u mnie sprawdza bezbłędnie :razz: Quote
Izabela124. Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Od snu minęły dwa dni, na razie nic się nie stało. Nie straszcie mnie :( Quote
wedara Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Izabela124.']Od snu minęły dwa dni, na razie nic się nie stało. Nie straszcie mnie :([/QUOTE] Nie martw się to tylko gdybanie ;) Głowa do góry i przed siebie będzie dobrze ! :) Quote
Rinuś Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 (edited) Co Wy ją straszycie? kto się przyłączył???? kurcze nadal nie mam szelek z AD...coś długo idą do nas.... a za oknem...śnieg pada ZNOWU :angryy: ktoś wie kiedy to ma minąć? Edit. Są szelki z AD :) I macie zdjęcie żeby nie było :eviltong: [IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/63402_583559535001951_1207710716_n.jpg[/IMG] Edited April 4, 2013 by Rinuś Quote
Amber Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ja nie straszę, mówię jak jest U MNIE. U niej być nie musi ;) Quote
Aleks89 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Przód szelek super ,ale te boczne żólte paski mi się za cholerę nie podobają. Quote
Rinuś Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='Aleks89']Przód szelek super ,ale te boczne żólte paski mi się za cholerę nie podobają.[/QUOTE] Niebieskie byłyby fajniejsze,ale już trudno :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Rinuś']Niebieskie byłyby fajniejsze,ale już trudno :evil_lol:[/QUOTE] otóż to , powinny być niebieskie :) Quote
Rinuś Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Zobaczę może DogStyle by mi przerobiły :) Kochani prosimy Was o pomoC! bierzemy udział w konkursie Planet Pet Society i prosimy Was o polubienie tego zdjęcia! [URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=486499338071836&set=oa.594556133906545&type=1&theater[/URL] Z góry dziękujemy za każdego lajka :loveu: Quote
Alicja Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Rinuś']Zobaczę może DogStyle by mi przerobiły :) Kochani prosimy Was o pomoC! bierzemy udział w konkursie Planet Pet Society i prosimy Was o polubienie tego zdjęcia! [URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=486499338071836&set=oa.594556133906545&type=1&theater[/URL] Z góry dziękujemy za każdego lajka :loveu:[/QUOTE] ja już klikałam :) Quote
Rinuś Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Alicja']ja już klikałam :)[/QUOTE] wiem wiem dziękujemy :loveu: Pniemy się do przodu :diabloti: ale jakiś Bokser z pod Torunia robi nam konkurencję :diabloti: Quote
Rinuś Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Dziękujemy :loveu: Przyszłam się podzielić nowiną - jest oficjalna zgoda na 2 psa :multi: na przyszły rok na moje urodziny czyli w kwietniu :multi: Quote
jonQuilla Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Gratulacje dopięcia swego! Super! :) :multi: Quote
Rinuś Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='jonQuilla']Gratulacje dopięcia swego! Super! :) :multi:[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: [quote name='asiak_kasia']Bedzie sztafior? :cool3:[/QUOTE] Mamy dylemat, bo w tym czasie będzie miot z fajnego skojarzenia u labków :eviltong: No i Paweł ma zdecydować jakiego psa woli - nadaktywny staffik , ale za to małych rozmiarów pies, czy nieco mniej aktywny labrador ale za to już 30kg bestia :p tutaj muszę wiedzieć jakiego psa on woli, bo jednak jego pomoc będzie mi na początku potrzebna :roll: Quote
asiak_kasia Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Rinuś']Dziękujemy :loveu: Mamy dylemat, bo w tym czasie będzie miot z fajnego skojarzenia u labków :eviltong: No i Paweł ma zdecydować jakiego psa woli - nadaktywny staffik , ale za to małych rozmiarów pies, czy nieco mniej aktywny labrador ale za to już 30kg bestia :p tutaj muszę wiedzieć jakiego psa on woli, bo jednak jego pomoc będzie mi na początku potrzebna :roll:[/QUOTE] skad ja znam te dylematy :evil_lol: u nas było burzliwie i ostro, ale koniec konców doszlismy do porozumienia, i jak odchowany jednego szczyla pokusimy się o kolejnego. Miejsce jest, czas jest, Bartek bedzie pomagał,to kiedy jak nie teraz :razz: Quote
Rinuś Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Amber']O, ty też masz urodziny w kwietniu :eviltong:[/QUOTE] a Ty którego ? Jak będzie labek to pójdziemy w stronę użytku i będę hejtowana na dogo za dręczenie kaczek :diabloti: Quote
Recommended Posts