Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wiecie co??moi sasziedzi doprowadzaja mnie do szału:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
przed chwila wlaczylam sobie glosno muzyke i zaczelam odkurzac to nagle uslyszalam ogropne walenie w drzwi!az sie przestraszylam,otwieram a tam sasiadka meeega religijna z ostatniego pietra (mieszkam na parterze) i z ryjem na mnie ze za glosno ze caly blok dudni i sie na mnie drze a jej na to ze nigdy jej to nie przeszkadzalo a ona ze teraz jej przedszkadza i ze mam to sciszyc albo ona rodzicom powie (rodzice wiedza wkoncu jestem mloda!!) i zeszla z nia jeszcze taka Pani/dziewczyna ktora mieszka nademna,wprowadzila sie z tydzien temu i tez ze jest za glosno.myslalam na poczatku ze to studentka ale ona zaczela cos gadac ze pracuje na uniwerku i ze jak nie ma jeszcze mebli to ze to dudnienie jej strasznie rpzeszakdza...(slucham techno:evil_lol:)male ja przeciez jestem mloda i to logiczne ze slucham glosno muzyke...
i ta Pani mniej agresywna pyta sie czy latem jest tak samo a ja mowie ze latem jeszcze gorzej bo znajomi przychodza i wogole a ona na to ze chyba bedzie musiala sie wyprowadzic bo nie moze pracowac w takim halasie...boshhh wszystkim wszystko przekszadza!!co za ludzie!!:angryy::angryy::angryy:

Posted

Cześć Kasiu !!
banerek i avek masz śliczny , prawie jak mój :evil_lol: :evil_lol: :loveu:
Tygra a masz pod ręką taką jedną co banerki robi i do obcych prosić się lecisz :evil_lol:
moi sąsiedzi muzyki się nie czepiają,czepiali się Kreona jak nie umiał zostawać sam,ale teraz nie mam problemów już, bo jest już grzeczny teraz;)

Posted

[quote name='eria']Cześć Kasiu !!
banerek i avek masz śliczny , prawie jak mój :evil_lol: :evil_lol: :loveu:
[/quote]
jak to prawie??:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:
wiadoma rzecz ze moze nawet ladniejszy:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='eria']no wiadomo że mój nie? jakieś wątpliwości jeszcze :mad: :mad: :mad: ?? :evil_lol:[/quote]

[quote name='justys95']tak, tak...już wiesz ze ładniejszy :) :eviltong:[/quote]
ehehe a jak wlacze Luthien do naszej rozmowy to tez bedziecie takie dziarskie??:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']ehehe a jak wlacze Luthien do naszej rozmowy to tez bedziecie takie dziarskie??:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]
tak bo ja se robiem sama banerki i widzę że są coraz lepsze, dodaję coraz to nowsze efekty,a do Luthien nic nie mam - ona ma troszkę inny styl niż ja no i pomogła mi ostatnio z wyczajeniem tego efektu wygładzenia , który użyłam w moim banerku najnowszym :)

Posted

[quote name='Rinuś']ale i tak nie bede jej w to wciagac :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Eria jaki masz program?[/quote]
robię banerki w trzech programach bo każdy ma inne możliwości :lol:
Corel Photo paint 9
Corel paint shop pro x
Photo filtre ;)

Posted

[quote name='justys95']fajnie, że mnie słuchacie...heh[/quote]
oczywiasciwe ze suchamy :) a raczej czytamy :eviltong::eviltong:
[quote name='eria']robię banerki w trzech programach bo każdy ma inne możliwości :lol:
Corel Photo paint 9
Corel paint shop pro x
Photo filtre ;)[/quote]
aha :P i tak nie sciagne bo mam za malo miejsca na dysku:eviltong::eviltong:

Posted

ok ja ide sie polozyc bo jeszcze chorutka a jutro nie wejde tutaj bo caly dzien w Częstochowie jestem na pilegrzymce ;P
to mizianki dla Waszych psiakow ;*

Posted

[quote name='Rinuś']ok ja ide sie polozyc bo jeszcze chorutka a jutro nie wejde tutaj bo caly dzien w Częstochowie jestem na pilegrzymce ;P
to mizianki dla Waszych psiakow ;*[/quote]
przyjemnej pielgrzymki!
tak co się wykurujesz do jutra