Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Amber']Zawsze się trochę dostanie tam i ówdzie :eviltong: Poza tym sam zapach mnie wkurza (ale może to i lepiej? :lol:)[/QUOTE]
widzisz i znowu szklanka do połowy pełna :loveu:

Posted

[I][B]Nie uważam aby było niestosowne wkleić zdjęci psa z galerii obok i zapytanie się mnie co o nim sądzę :) bez sensu jest rozpoczynać dyskusję w obcej galerii, w dodatku z doświadczenia wiem, że sporo właścicieli labków jest urażona jak się im mówi, że ich pieseczek jest za tłusty, więc lepiej nie wzburzać oceanu :diabloti:
Mi się podoba labradorka Yadiry
[/B][/I]
[IMG]http://i1119.photobucket.com/albums/k634/netheter/IMG_0238_zpsdb125a82.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Amber']Mi się bardziej jej strój podoba... :eviltong:[/QUOTE]

[I][B]pewnie regularnie z tych butów dostaje w mordę bo nie kopiowana :evil_lol: [/B][/I]

Posted

Ja się właśnie martwię, że zima się kończy bo traperkiem za.... jest dużo lepiej. Latem chodzę w japonkach i prawie nic nie czuć, a jeszcze dobie można duży paluch wybić albo coś :shake:

Posted

[quote name='Amber']Ja się właśnie martwię, że zima się kończy bo traperkiem za.... jest dużo lepiej. Latem chodzę w japonkach i prawie nic nie czuć, a jeszcze dobie można duży paluch wybić albo coś :shake:[/QUOTE]

oj tam co się martwisz. Kolczatkę se zawiesisz na smyczy i pierdutniesz-sprawa załatwiona. Twojemu to raz w tyg. wystarczy, bo o już okaleczony jest.

Rinuś-o właśnie takie laby widuje, jeszcze zeby były ogarnięte i wychowane to już całkiem bym blabladoreczki kochała :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']
Rinuś-o właśnie takie laby widuje, jeszcze zeby były ogarnięte i wychowane to już całkiem bym blabladoreczki kochała :diabloti:[/QUOTE]
[I][B]no tak, większość jest właśnie niewychowana, bo podczas reklamy Velveta zapomnieli dodać, że pies nie rodzi się wyszkolony :diabloti:

oooo nowość w fundacji AST - jak ją adoptuję to według dogociotek będę zajebista [/B][/I]:evil_lol: [I][B]bo przecież psów w typie TTB jest sporo więc można stawiać wymagania :diabloti:[/B][/I]

[IMG]http://www.fundacja-ast.pl/images/stories/fundacyjne/psy_fundacyjne/Plamka/Plamka3.jpg[/IMG]

[I][B]takiego nietypowego psa chce! [/B][/I]

Posted

[I][B]Akurat jej uszy mi się podobają :loveu: ahhhh marzenie....pewnie jak już będę szukała na serio psa to nie będą się trafiać takie okazy...[/B][/I]

Posted

[quote name='Vectra']wynajmujesz mieszkanie ?? to nie zaglądaj do fundacji AST :)[/QUOTE]
[I][B]
trzeba mieć kąt NA WŁASNOŚĆ aby dostać psa od nich? :roll: [/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]
trzeba mieć kąt NA WŁASNOŚĆ aby dostać psa od nich? :roll: [/B][/I][/QUOTE]
od nich jest dość trudno dostać psa i bardzo dobrze na tym psy wychodzą ;)
bo nie ma na "ura bura hura"

Posted

[quote name='Vectra']od nich jest dość trudno dostać psa i bardzo dobrze na tym psy wychodzą ;)
bo nie ma na "ura bura hura"[/QUOTE]
[I][B]wiadomo, żeby nie dawać psa byle komu, ale jak ktoś wynajmuje mieszkanie to nie powinno być wyznacznikiem do tego, że nie może adoptować psa...tym bardziej, że jednego już na tym mieszkaniu ma...
dobrze, że mam w planach wziąć za jakiś czas KREDYT :diabloti: i kupić mieszkanie :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Vectra']Rinusiowa ,ale Ty się dobrze zastanów.
czy chcesz być dziewuszką z fotoblożków , czy cioteczką :diabloti:[/QUOTE]

[I][B]Muszę podejmowac tak trudną decyzję? :-( [/B][/I]

Posted

[quote name='Vectra']od nich jest dość trudno dostać psa i bardzo dobrze na tym psy wychodzą ;)
bo nie ma na "ura bura hura"[/QUOTE]

tu bym podyskutowała :) bo też piesecki wracają z tych złotych klamek , w sumie w porównywalnych ilościach jak z innych adopcji ale nie będę polemizować bom nie związana z ŻADNA fundejszyn :)
jedno tylko można przyznać ze mają dobre DT i hotele i psy wychodzą stamtąd zdrowe(lub prawie odkurowane) odrobaczone, nie znikają w nieznanych okolicznościach , nie uciekają itp id i wogóle i w szczególe , psy sprawdzone i nikt nie pisze ciu ciu cia cia tylko rzeczowo

[quote name='Rinuś'][I][B]Muszę podejmowac tak trudną decyzję? :-( [/B][/I][/QUOTE]

oj weźmiesz z drogi i już ;)

Posted

Mam rodowodowego psa (tylko po to by się dowartościować :grins) i kundla z ulicy, jestem wolontariuszką w schronisku, ale na dogo omijam PwP. Więc kim jestem? Cioteczką czy dziewczynką z fotoblozków? :evil_lol:

Jakbym miała brać teraz psa bez rodo, to bym się udała do psitula, chociaż wybór psa byłby cholernie trudny :roll: A wszelkie fundacje, DT, cioteczki ominęłabym szerokim łukiem...

Posted

[quote name='Naklejka']Mam rodowodowego psa (tylko po to by się dowartościować :grins) i kundla z ulicy, jestem wolontariuszką w schronisku, ale na dogo omijam PwP. Więc kim jestem? Cioteczką czy dziewczynką z fotoblozków? :evil_lol:

Jakbym miała brać teraz psa bez rodo, to bym się udała do psitula, chociaż wybór psa byłby cholernie trudny :roll: A wszelkie fundacje, DT, cioteczki ominęłabym szerokim łukiem...[/QUOTE]

I to jest poglad wielu ludzi. Moi znajomi kiedys chcieli psa adoptować, zarejestrowali się na dogo, napisali, ze chcą psa młodego i nieagresywnego, najlepiej coś w stylu blabladorka. I uciekli po 1 dniu. Tak ich zjechali. W efekcie kupili w pseudo. :roll: Tak oto działają cioteczki z PwP. A myślę, że to nie jest odosobniony przypadek.
Także Rinuś, uratujesz jakiegoś biednego pieseczka co bedzie latał luzem po parrku-bo on na pewno uciekł. Wczesniej sobie tylko wyczaisz takiego co bedzi Ci sie podobał :diabloti: