Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]
Ide do pracy,miłego dnia życzę wszystkim :loveu:
[/B][B]Macie jeszcze mojego głupka na dobry dzień :evil_lol::loveu:[/B][/I]
[/quote]
... świecącego...

Brawa dla Mamy!

Pzdr.

Posted

[quote name='eria']Kasia ! Widziałam Brutusa w PP !! :multi::multi: Gratulacje!!!
Foksik jest w MP - się lansujemy :evil_lol::evil_lol:[/quote]
[I][B]o kurcze :crazyeye: dopiero teraz to widzę ,tzn Twoją wiadomość :crazyeye: dzięki :loveu::loveu::multi: musze jutro kupić gazetę bo nawet nie widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale nas zaszczyt kopnął :evil_lol::evil_lol: od razu zobaczę MP i Foxiastą :eviltong:

Przepraszam ,że mnie nie ma, ale urwanie głowy mam :shake: jutro nadrobię wszystko :loveu:

Dobranoc :loveu:[/B][/I]

Posted

[I][B]Ehhh z ojcem znowu źle :shake: wyszedł tydzień temu ze szpitala, przestał brać antybiotyk bo wyniki były dobre,ale wczoraj wieczorem znowu się zaczęło...
Gorączka 39,5 ,nie może chodzić, dzisiaj jeszcze wymiotuje,ale nie pozwala żeby zadzwonić po pogotowie...:shake: powiedziałam mamie, że jak ona nie zadzwoni za 2 godziny to ja to zrobię...ciągle mu zimno, mimo że dzisiaj jest gorąco na dworze,lezy pod kołdrą z termoforem...gorączka nie spada...
Wydaje mi się, że przez to że przestał brac antybiotyk to ten gronkowiec się nawrócił...
Moja mama już psychicznie nie wytrzymuje...siostra nie wytrzymała już ostatnio i leżała w szpitalu....:shake: mi dzisiaj się śnił pogrzeb...:shake:

Jedyne co dzisiaj było miłego to jak zobaczyłam zdjęcie Brutusa z Przyjacielu Psie...w końcu nas ktoś dostrzegł :)
[/B][/I]

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Rinuś[/B] jak możesz :mad:... Przecież my wszyscy ciebie dostrzegamy :loveu:[/quote]
[I][B]taaa szczególnie jak nas wynieśli na to zadupie do VIII grupy :angryy::angryy:[/B][/I]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake: kurde Kaśka dzwoń ...przecież to moze być ogólne zakażenie organizmu i naprawde tragicznie sie to moze skończyć :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake: kurde Kaśka dzwoń ...przecież to moze być ogólne zakażenie organizmu i naprawde tragicznie sie to moze skończyć :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]Mama zadzwoniła bo tata ma ponad 40 stopni :shake::shake: i nie może chodzić...w przeciągu godziny mają sie pojawić :roll::roll::roll:[/B][/I]
[I][B]Nie ma to jak mieszkać w dużym mieście i czekać godzinę na pogotowie :cool1:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Mama zadzwoniła bo tata ma ponad 40 stopni :shake::shake: i nie może chodzić...w przeciągu godziny mają sie pojawić :roll::roll::roll:[/B][/I]
[I][B]Nie ma to jak mieszkać w dużym mieście i czekać godzinę na pogotowie :cool1:[/B][/I][/quote]

To musi być coś poważnego... :shake:
Nie ma to jak nasze polskie pogotowie. :shake::angryy:

Posted

[I][B]Przyjechali nawet szybko....to może być nawrót gronkowca...:shake: przepisał dalacin i klacid...jak do jutra nie poczuje się lepiej to mamy dzwonić jeszcze raz i zabiorą go do szpitala....ogólnie średnio ciekawie to wszystko wygląda...:shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że mamy nadzieję, że będzie wszystko dobrze. :)[/quote]

[I][B]Dziękuję...:loveu:
[/B][/I]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:.... nie jestem lekarzem ....ale dziwne podejście do sparwy tych z pogotowia z racji tego że moze to być nawrót ....póki co :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT]