Medorowa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [CENTER]Ślicznie:loveu::loveu: [/CENTER] [url]http://images45.fotosik.pl/143/7adba071e55da72fmed.jpg[/url] Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B] Ide do pracy,miłego dnia życzę wszystkim :loveu: [/B][B]Macie jeszcze mojego głupka na dobry dzień :evil_lol::loveu:[/B][/I] [/quote] ... świecącego... Brawa dla Mamy! Pzdr. Quote
teqquila Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [B]Siemanos Rinus :) to znow ja :evil_lol:[/B] Quote
Rinuś Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [I][B]Heloł :loveu: wpadłam na chwilkę i zaraz już spadam do łóżka :diabloti::eviltong:[/B][/I] Quote
Alicja Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: co sie temu piesku stało :p [url]http://images37.fotosik.pl/140/80640e28c567db84med.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Ania&Fibi Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Witaj. :) Przyszliśmy wymerdać nocną porą labusia. :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [URL]http://images37.fotosik.pl/140/80640e28c567db84med.jpg[/URL] Śmiechowa fotka! :evil_lol::loveu: Quote
eria Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Kasia ! Widziałam Brutusa w PP !! :multi::multi: Gratulacje!!! Foksik jest w MP - się lansujemy :evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='eria']Kasia ! Widziałam Brutusa w PP !! :multi::multi: Gratulacje!!! Foksik jest w MP - się lansujemy :evil_lol::evil_lol:[/quote] [I][B]o kurcze :crazyeye: dopiero teraz to widzę ,tzn Twoją wiadomość :crazyeye: dzięki :loveu::loveu::multi: musze jutro kupić gazetę bo nawet nie widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale nas zaszczyt kopnął :evil_lol::evil_lol: od razu zobaczę MP i Foxiastą :eviltong: Przepraszam ,że mnie nie ma, ale urwanie głowy mam :shake: jutro nadrobię wszystko :loveu: Dobranoc :loveu:[/B][/I] Quote
Rinuś Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [I][B]Ehhh z ojcem znowu źle :shake: wyszedł tydzień temu ze szpitala, przestał brać antybiotyk bo wyniki były dobre,ale wczoraj wieczorem znowu się zaczęło... Gorączka 39,5 ,nie może chodzić, dzisiaj jeszcze wymiotuje,ale nie pozwala żeby zadzwonić po pogotowie...:shake: powiedziałam mamie, że jak ona nie zadzwoni za 2 godziny to ja to zrobię...ciągle mu zimno, mimo że dzisiaj jest gorąco na dworze,lezy pod kołdrą z termoforem...gorączka nie spada... Wydaje mi się, że przez to że przestał brac antybiotyk to ten gronkowiec się nawrócił... Moja mama już psychicznie nie wytrzymuje...siostra nie wytrzymała już ostatnio i leżała w szpitalu....:shake: mi dzisiaj się śnił pogrzeb...:shake: Jedyne co dzisiaj było miłego to jak zobaczyłam zdjęcie Brutusa z Przyjacielu Psie...w końcu nas ktoś dostrzegł :) [/B][/I] Quote
bonsai_88 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [B]Rinuś[/B] jak możesz :mad:... Przecież my wszyscy ciebie dostrzegamy :loveu: Quote
Rinuś Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Rinuś[/B] jak możesz :mad:... Przecież my wszyscy ciebie dostrzegamy :loveu:[/quote] [I][B]taaa szczególnie jak nas wynieśli na to zadupie do VIII grupy :angryy::angryy:[/B][/I] Quote
Alicja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake: kurde Kaśka dzwoń ...przecież to moze być ogólne zakażenie organizmu i naprawde tragicznie sie to moze skończyć :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake: kurde Kaśka dzwoń ...przecież to moze być ogólne zakażenie organizmu i naprawde tragicznie sie to moze skończyć :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]Mama zadzwoniła bo tata ma ponad 40 stopni :shake::shake: i nie może chodzić...w przeciągu godziny mają sie pojawić :roll::roll::roll:[/B][/I] [I][B]Nie ma to jak mieszkać w dużym mieście i czekać godzinę na pogotowie :cool1:[/B][/I] Quote
Ania&Fibi Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Mamy nadzieję, że tatuś szybko wróci do zdrowia. :) Quote
Aga&Ganja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]Mama zadzwoniła bo tata ma ponad 40 stopni :shake::shake: i nie może chodzić...w przeciągu godziny mają sie pojawić :roll::roll::roll:[/B][/I] [I][B]Nie ma to jak mieszkać w dużym mieście i czekać godzinę na pogotowie :cool1:[/B][/I][/quote] To musi być coś poważnego... :shake: Nie ma to jak nasze polskie pogotowie. :shake::angryy: Quote
Rinuś Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [I][B]Przyjechali nawet szybko....to może być nawrót gronkowca...:shake: przepisał dalacin i klacid...jak do jutra nie poczuje się lepiej to mamy dzwonić jeszcze raz i zabiorą go do szpitala....ogólnie średnio ciekawie to wszystko wygląda...:shake:[/B][/I] Quote
Aga&Ganja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że mamy nadzieję, że będzie wszystko dobrze. :) Quote
Rinuś Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że mamy nadzieję, że będzie wszystko dobrze. :)[/quote] [I][B]Dziękuję...:loveu: [/B][/I] Quote
Alicja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:.... nie jestem lekarzem ....ale dziwne podejście do sparwy tych z pogotowia z racji tego że moze to być nawrót ....póki co :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]Dziękuję...:loveu:[/B][/I] [/quote] Nie ma za co.;) Bo pomóc, to i tak za wiele nie możemy, a chociaż powiemy dobre słowo... ;) Quote
infers Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Trzymaj się, tatuś wyzdrowieje;) Dzisiaj złóż mu życzenia;) Quote
Kinia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Trzymam kciuki za tatę! Będzie dobrze! Trzymajcie się! Quote
Recommended Posts