Rinuś Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='furciaczek']Wpadlam powiedziec ze umieram... ehhh wracam do wyra bo padne zaraz przy tym kompie:shake:[/quote] [B][I]rozchorowałaś się????????[/I][/B] [B][I]ejj do zlotu wyzdrowiejesz?[/I][/B] Quote
Bullila.nl Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76571[/URL] prosze bardzo kotek tam jess:evil_lol: na 5 focie specjalnie;) Dobry Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='Bullila.nl'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76571[/URL] prosze bardzo kotek tam jess:evil_lol: na 5 focie specjalnie;) Dobry[/quote] [B][I]no kurde wim , tylko że jest w takim programie fota wstawiona, że ja jej nie widzę w pracy :diabloti: musi być wstawiona np w fotoalbumie :diabloti:[/I][/B] Quote
Bullila.nl Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]no kurde wim , tylko że jest w takim programie fota wstawiona, że ja jej nie widzę w pracy :diabloti: musi być wstawiona np w fotoalbumie :diabloti:[/I][/B][/quote] Zmien prace:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='Bullila.nl']Zmien prace:diabloti:[/quote] [B][I]nie bo dobrze płacą :diabloti:[/I][/B] Quote
taxelina Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Rinuś']eee to jak Wam płacą za naukę to też bym takc chciała... gdyby w Polsce tak było to może by było więcej osób wykształconych:roll: [/quote] ta czesc co jest nalezna to ok 1200 zl na miesiac ;) nie jest to duzo na warunki szwedzkie ale zawsze cos ;) Quote
Bullila.nl Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]nie bo dobrze płacą :diabloti:[/I][/B][/quote] [B]Materialistka:diabloti: [/B] Quote
furciaczek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]rozchorowałaś się????????[/I][/B] [B][I]ejj do zlotu wyzdrowiejesz?[/I][/B][/quote] Nie wiem czy na zlot przyjade...jesli juz do napewno nie na caly:shake: Tz plany zmienil:roll: a sama do Pl nie jade.. Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='deer_1987']ta czesc co jest nalezna to ok 1200 zl na miesiac ;) nie jest to duzo na warunki szwedzkie ale zawsze cos ;)[/quote] [B][I]eee no to nawet nawet :p[/I][/B] [quote name='Bullila.nl'][B]Materialistka:diabloti: [/B][/quote] [B][I]ha a pewnie :diabloti: i blachara :diabloti:[/I][/B] Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='furciaczek']Nie wiem czy na zlot przyjade...jesli juz do napewno nie na caly:shake: Tz plany zmienil:roll: a sama do Pl nie jade..[/quote] [B][I]a Ty oszalałaś?????????????:crazyeye::crazyeye:[/I][/B] [B][I]a co jest?to weź na weekend wpadnij chociaż :-([/I][/B] Quote
taxelina Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Moze na pl warunki, bo 2400 kr to nawet nie pokryje czynszu a co dopiero inne wydatki :P czyns mamy 3315 :P Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='deer_1987']Moze na pl warunki, bo 2400 kr to nawet nie pokryje czynszu a co dopiero inne wydatki :P czyns mamy 3315 :P[/quote] [B][I]hmmm no ale na inne wydatki może być...[/I][/B] [B][I]jak TZ pracuje to Ty za szkolę możewsz kupować inne rzecxy...czy nie ? [/I][/B] Quote
taxelina Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 oboje pracujemy ale to ciagle praca ot taka sobie na weekendy, teraz oboj na wakacje 6 dni w tyg trzeba odlozyc troche kasy.. ja sie dzis ciesze wolnym on w pracy, on jutro ma wolne a ja jutro do pracy wiesz my mamy wspolne wydatki, on dopiero w maju tego roku skonczyl studia wiec takiej prawdziwej pracy na razie nie ma.. szuka ale ciezko jest Quote
*Monia* Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Cześć pracusie :lol:. Fot nie żądam chwilowo, bo zapracowana na nic czasu nie ma i nawet zdjęć nie robi. A jak jest w domu to leży do góry brzuchem :shake:, nieładnie... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ja też tka nieśmiało co dzień zaglądam w poszukiwaniu fotek... a tu tylko nagadane... :shake: :diabloti: Quote
furciaczek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja też tka nieśmiało co dzień zaglądam w poszukiwaniu fotek... a tu tylko nagadane... :shake: :diabloti:[/quote] Ja tam sie ciesze ze taka rozgadana galeria... przynajmniej mam gdzie ponazekac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [B][I]oj no marudzicie :evil_lol:[/I][/B] [B][I]jutro jadę z Brutim na spotkanie na agility to będą fotki :multi:[/I][/B] [B][I]zobacvzymy czy Brutusa interesuje tor agilitowy :evil_lol:[/I][/B] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='furciaczek']Ja tam sie ciesze ze taka rozgadana galeria... przynajmniej mam gdzie ponazekac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To nadaje pięknego klimatu tej galerii :diabloti: Powodzenia! :) Quote
*Monia* Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Przynajmniej coś się dzieje ;). U mnie galeria umarła już prawie- nawet ja tam nie zaglądam :evil_lol:. W takim razie nadal czekamy na fotki... I powodzenia na spotkaniu :). Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To nadaje pięknego klimatu tej galerii :diabloti: Powodzenia! :)[/quote] [B][I]ibez tego ta galeria jest wyjątkowa :evil_lol::eviltong:[/I][/B] [quote name='*Monia*']Przynajmniej coś się dzieje ;). U mnie galeria umarła już prawie- nawet ja tam nie zaglądam :evil_lol:. W takim razie nadal czekamy na fotki... I powodzenia na spotkaniu :).[/quote] [B][I]to czekajcie :evil_lol:[/I][/B] Quote
*Monia* Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Takie małe pytanko mam: Do kiedy czekać mamy, żeby się w końcu fotki pojawiły?? :mad: Za Tydzień wyjeżdżam i ciekawe czy do tego czasu chociaż jednej małej foteczki się doczekam :cool1:. A jak wróce 19 sierpnia to pewnie duużo nadrabiania będę miała bo z 80 stron nagadacie :shake:. Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 a przestaniesz marudzić ? :diabloti: [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/94087/00000006.jpg[/IMG] Quote
Tepes Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [COLOR=Blue]Nareszcie fotka:multi: Przystojniak:loveu: [/COLOR] Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [B][I]świat z za krat...[/I][/B] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/94087/00000011.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts