Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Alicja']:mad:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]i zniknęła opcja ukryj moją obecność na forum :roll:za to też sobie trzeba zapłacić :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]wiem..chociaż ja nawet nie wiedziałam ,że coś takiego było :evil_lol:[/B][/I]
[quote name='Vectra']proszę Was , bez przesady :evil_lol: :evil_lol:

Rinusiowa , trzymam łapy aby było na TAK TAK TAK :kciuki:[/quote]
[I][B]Dziękuje...ale podjerzewam, że i tak zostanę tutaj gdzie jestem :angryy:[/B][/I]
[quote name='Medorowa']Przyszłam jo do wos;)[/quote]
[I][B]woow :evil_lol: kogo widzą me oczy :diabloti:

ale mam kacaaa...okropnego :shake: ale co się wybwiłam to się wybawiłam :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Witam:multi:

Może jakieś fotki?;D
[/COLOR][/quote]
[I][B]Witam :loveu: nie ma fotek...jutro chyba jadę po Canona i jak nauczę się go obsługiwać to coś popstrykam :p[/B][/I]

Posted

[I][B]aaaa mam jeden płomyczek :multi::multi:[/B][/I]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Vectra']proszę Was , bez przesady :evil_lol: :evil_lol:

Rinusiowa , trzymam łapy aby było na TAK TAK TAK :kciuki:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja jeszcze proponuję za każdy post ....wrzuć monete ... :grins:

cze Rinusie :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ja jeszcze proponuję za każdy post ....wrzuć monete ... :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]cze Rinusie :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B][I]noo witam :eviltong: Alu grabisz sobie, mówię Ci :evil_lol:[/I][/B]
[quote name='łapeczek']hey witamy sie dzis ....

GratULACJE pierwszego PŁOMYCZKA xD[/quote]
[B][I]witam witam :loveu: a dziękuję :p[/I][/B]

[B][I]Mam nadzieję, że już dzisiaj pojadę po Canona :loveu:[/I][/B]

Posted

[quote name='furciaczek']A czemu mnie jeszcze tu nie bylo??
Wiem!! Nie zaprosilas mnie:mad::eviltong:[/quote]
[B][I]no jak ja Ciebie nie zaprosiłam ? :eviltong: a bo ja nie zapraszam :eviltong: teraz nasza galeria jest na wypiździjewie to nie ma sensu zapraszać :evil_lol: może jak zacznę wstawiać fajne fotki to ktoś będzie do nas zaglądał :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wiem że teskniłaś więc jestem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][I]taaak strasznie tęśkniłam :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='furciaczek']Kurna ile sie trzeba nachodzic po dogo zeby was znalesc:eviltong::evil_lol:
I gdzie te foty co??[/quote]
[B][I]heh cały czas walczę o przeniesienie do fotoblogów, ale jak widać bezskutecznie...piszę do Admina do Modów i nic :shake: cisza jakby wszystkich wykosiło :shake:[/I][/B]
[B][I]a foty będą już dzisiaj :eviltong: jadę dzisiaj po canona i postaram się popstrykać coś :loveu:[/I][/B]

Posted

A walsnie, zapomnialam pogratulowac sprzetu nowego:loveu::loveu:

Rinus, kup sobie drugiego psa innej rasy i wtedy was przeniosa:diabloti:
Albo zacznij wklejac zdiecia znajomego psa i zmien tytul ze labek i cos tam innego:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']A walsnie, zapomnialam pogratulowac sprzetu nowego:loveu::loveu:

Rinus, kup sobie drugiego psa innej rasy i wtedy was przeniosa:diabloti:
Albo zacznij wklejac zdiecia znajomego psa i zmien tytul ze labek i cos tam innego:evil_lol:[/quote]
[B][I]dziękuję :loveu:[/I][/B]

[B][I]heh mam taki plan właśnie :diabloti: ale wiesz szpiedzy krążą :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]dziękuję :loveu:[/I][/B]

[B][I]heh mam taki plan właśnie :diabloti: ale wiesz szpiedzy krążą :evil_lol:[/I][/B][/quote]

No chyba nikt Ci nie zabroni posiadania drugiego psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Chociaz w sumie...teraz to juz wszystkiego mozna sie spodziewac hahaha

Posted

[quote name='furciaczek']No chyba nikt Ci nie zabroni posiadania drugiego psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Chociaz w sumie...teraz to juz wszystkiego mozna sie spodziewac hahaha[/quote]
[B][I]hah jeszcze powiedzą, że z bazaru kupiłam specjalnie po to żeby przenieśli mi galerię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]ej dobra bo zaraz oberwiemy bananami :diabloti::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Kinia']Cześć! Pierwszy raz tu jestem...ale wpadać będe częściej:)[/quote]
[B][I]hej :0 a zapraszam zapraszam :loveu:[/I][/B]