apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Rinuś'] [I][B]oh witam moją ulubienicę :loveu: [/B][/I][/quote][B][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Czuję się wyrózniona:lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
basia bonnie Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [url]http://images32.fotosik.pl/109/fbefb4f487fc894b.jpg[/url] co za skok! hahah :evil_lol: :) :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dzień dobry Kasiu :loveu: Widziałam, fotki, ale zabawy :loveu::loveu::loveu: [URL]http://images29.fotosik.pl/141/3d47d08164f76ec1.jpg[/URL] "Stado brudnych biegających szczeniaków" i właściciele nie zwracający uwagi na psy... :shake: Wybacz udziela mi się temat o chamstwie innych psiarzy :evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry Kasiu :loveu: Widziałam, fotki, ale zabawy :loveu::loveu::loveu: [URL]http://images29.fotosik.pl/141/3d47d08164f76ec1.jpg[/URL] "Stado brudnych biegających szczeniaków" i właściciele nie zwracający uwagi na psy... :shake: Wybacz udziela mi się temat o chamstwie innych psiarzy :evil_lol:[/quote] [I][B]hahahaha mi też się to udzieliło :evil_lol::evil_lol: i chyba wstawię to zdjęcie w tamtym temacie :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A kuku to sem ja - twoja ulubienica:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
tygra Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 cześć bardzo ładne foteczki zwłaszcza te latające :) Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: witanko wow ...jakie ziombeczki :loveu::loveu::loveu: [url]http://images34.fotosik.pl/109/d03685c871619f88.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Czesc Widzialam nowe foteczki, pozdrawiam, szkoda, ze nie masz juz latajacych :( Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Hmmmmmmm taka ulubienica jestem ze mnie nawet nie powitaja tak skromnie np.fanfarami?:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] :diabloti: Quote
Rinuś Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='tygra']cześć bardzo ładne foteczki zwłaszcza te latające :)[/quote] [I][B]witam i dziękuję :loveu:[/B][/I] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: witanko wow ...jakie ziombeczki :loveu::loveu::loveu: [URL]http://images34.fotosik.pl/109/d03685c871619f88.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]krzywe troszq :evil_lol:[/B][/I] [quote name='Izabela124.']Czesc Widzialam nowe foteczki, pozdrawiam, szkoda, ze nie masz juz latajacych :([/quote] [I][B]skończyły się :shake:[/B][/I] [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Hmmmmmmm taka ulubienica jestem ze mnie nawet nie powitaja tak skromnie np.fanfarami?:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] :diabloti:[/quote] [I][B]Ty piękna,nie obnoś się z tym tak ?:diabloti: Nie mam na nic czasu :angryy: idę dzisiaj na kręgle a jutro na pił e IV :loveu:[/B][/I] Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:p uważaj na kręgle ;)co byś nie pobulila ....:hmmmm: a może to cza bulić :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:p uważaj na kręgle ;)co byś nie pobulila ....:hmmmm: a może to cza bulić :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]Polubiła czy pokulała? :roll:[/B][/I] :diabloti: Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='Rinuś'] [I][B]Ty piękna,nie obnoś się z tym tak ?:diabloti: [/B][/I][/quote][B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B][CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Co nie obnoś... co nie obnoś? Puchne z dumy to się musze poobnosić [/COLOR][/FONT][/B] [IMG]http://www.obrazki.info/miniatury/36_2_270.gif[/IMG] [/CENTER] Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...pobulić to znaczy przewrócić :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...pobulić to znaczy przewrócić :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]aaaaa :diabloti: to po nie po polskiemu :diabloti:[/B][/I] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry gaduły! :loveu:[/quote] [I][B]witaj ta co nie lubi Labradorów :diabloti::diabloti::diabloti: Nie chce mi się wchodzić do tej galerii :evil_lol: nie mam fotek :eviltong: za to egzaminy wszystkie ładnie zdaję jak na razie :multi: aaa no i przedłużają mi umowę w pracy na okres próbny tj 3 miesiące :) [/B][/I] Quote
NightQueen Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Witam i prosto z pytaniem wpadam :) Nie doczytalam wszystkiego, ale ty nie mialas Brutusa od szczeniaka tak? skad go masz? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='smallpati']Witam i prosto z pytaniem wpadam :) Nie doczytalam wszystkiego, ale ty nie mialas Brutusa od szczeniaka tak? skad go masz? :evil_lol:[/quote] [I][B]elo :) nie mam go od szczeniaka,Brutus miał rok jak go wzięłam. a kupiłam go od faceta,który rzekomo wyjeżdżał za granicę i nie miał co zrobić z psem...jak się potem okazało on mnie oszukał :angryy::shake: wcale za granicę nie wyjechał i chyba dalej handluje psami... :angryy:[/B][/I] Quote
NightQueen Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Uuu co za czlowiek :( domyslam sie ze piesio nie ma rodowodu. ffaceta do skarbowego podac :diabloti: Quote
Rinuś Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='smallpati']Uuu co za czlowiek :( domyslam sie ze piesio nie ma rodowodu. ffaceta do skarbowego podac :diabloti:[/quote] [I][B]nie ma :) a czemu się tak wypytujesz? :cool3:[/B][/I] Quote
NightQueen Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]nie ma :) a czemu się tak wypytujesz? :cool3:[/B][/I][/quote] a tak mnie jakos wzielo na galerie i trafilam na Brutusa to pytam :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Wypchaj się :eviltong: Ja labki bardzo lubię, niezwykle pociechy z nich :loveu: Tylko pies dominant i się wkurza :p Quote
Recommended Posts